Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו ניסיון עם קסנון H7R?

על פי ההבנה שלי מדובר על נורות מיוחדות לפנסי רפלקטור ונורות האלה חותכות את אלומת האור ומונעות סינוור.

האם זה נכון?

יש למישהו ניסיון עם הנורות R על פסני האלוגן?

פורסם

יש לי ניסיון רב עם הנורות האלה , הם נותנות אלומה מעולה על פנסים מסוג רפלקטור.

למעשה זה מחקה את הרעיון של נורת D2R שאפשר לראות על מכוניות עם קסנון מקורי על רפלקטור כגון הונדה סיוויק, ניסן מקסימה, ניסן פאטפיינדר ,סובארו פורסטר ועוד.

מה שבעצם מונע סיוון זה הדפס עופרת על זכוכית הנורה שמונע התפזרות אלומה למקומות לא רצויים שמסנוורים.

תמונה מהסיאט לאון שלי עם פנסי רפלקטור ונורות H7R

rps20130127_004030.jpg

פורסם

אלה נורות 4,300?

יש לך תמונה של אלומת האור על גבי קיר? כך שיהיה אפשר לראות את קו החיתוך?

פורסם

עוד שאלה, העופרת על הנורה צריכה להיות בחלק העליון?

אם אני מתקין אותה איפה שהמגרעת שהפלסטיק צריך לשבת אז בצד אחד הנורה כביכול כמעט הפוכה והפס עם העופרת כלפי מטה.

המטרה שהוא יהיה כלפי מלא בצורה ישרה לא? ככה הוא מונע סינוור.

התקנתי אותם על סונטה, תחילה הם שיגעו את המחשב רכב אז הזמנתי קבל שאמור לבטל את הבעיה הזו, לאחר כשבוע שימוש זה חזר לשגע את המחשב רכב, בינתיים החלטתי לפרק אותם.

יש פתרון טוב לסיפור הזה?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

החיתוך נראה טוב. כעת ההתלבטות היא האם להתקין את הקיט הזה או להחליף את הפנסים ליחידת קסנון מקורית עם הפרוג׳קטור של vw.

פורסם

זה בא עם מגבר או נורה בלבד?

ואם היא לא טובה ומתאימה למאזדה 3 תרשום אותי ברשימת הקונים אולי נקנה אותה ממך [אם אתה מעוניין דבר בפרטי]

פורסם

לרכבי משפחת VW צריך לקנות קיט שלא נותן שגיאות למחשב הרכב - CANBUS

ואם גם קונים קיט להקפיד שיהיה איכותי.

יש הרבה סוגים וכבר כתבו כאן כמה פוסטים בנושא - לחפש קיט AC ולא DC

קובי

:-)

• תוכן חדש...