Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 2010

sh88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב להחליף את הפוקוס 2003 שלי, אפי' שהיא מאוד כיפית נוחה ויציבה על הכביש,

אבל אני רוצה להתקדם קצת למשהו שקט יותר ו..הדלק! עולה לי כ-1800 ש"ח בחודש כך שמאוד מתחשק לי להוריד איזה 500 ש"ח.

אז ככה... הייתי מאוד שמח לקבל שוב רכב יציב שיושב טוב וכו' אבל אני מוכן להתפשר כדי להשיג צריכת דלק טובה יותר, רוב הנסיעות שלי עירוניות.

עוד משהו קטן אני אוהב פגאז' גדול.

האופציות שנראו לי נכון לעכשיו הם:

1. סוזוקי sx4 סדאן (בבקשה לא להתייחס למראה החיצוני), צריכה טובה, זריזה, תא מטען גדול.

2. קיה פורטה

3. סיאט איביזה (אני מודע לכך שהיא קטנה יותר אבל אולי בכ"ז)

אשמח לקרוא תגובות אולי בעיקר על צריכת דלק, ירידת ערך צפויה בשנתיים הקרובות, אמינות, ומה יושב הכי טוב.

המון תודה!

יונדאי I20

פורסם

תבדוק אולי גם ניסן טידה, אצלי כ-10 חודשים 80% מהנסיעות עירוניות יוצא לי 1 ל11, הרכב מאוד נעים לנהיגה, החיסרון מבחינתי שדגם ביזניס איכות החומרים שלו ממש זולה וידיות של הדלתות התפרקו לי אבל החלפתי הכל בגדר האחריות.

פורסם

הפורטה היא קניה מוצלחת.

רצוי מיד פרטית דגם ex.

וממודל 2010 והלאה-דגם עם 6 הילוכים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

קשה לי להאמין שתצליח להוריד את צריכת הדלק באופן שממש תרגיש, אלא אם תלך על רכב קטן יותר וידני או דיזל.

פורסם

חשבתי על ניסן טידה אבל אכן בגלל איכות החומרים ירדתי מזה,

האם sx4 לא תגיע לאותה צריכת דלק רק ברכב איכותי יותר?

אני יצליח להוריד את הוצאות הדלק כי היום בעירוני הפוקוס אוכלת משהו כמו 1/7 ואם אני מגיע ל1/11 אז אני חוסך כמה מאות שקלים בחודש!!

אשמח לקבל עוד תגובות.

יונדאי I20

פורסם

זה שאתה אוהב תאי מטען גדולים זה נחמד אבל אם תתפשר קצת בשביל הונדה ג'אז הייבריד למשל תוכל באמת לחסוך הרבה כסף. כשתצטרך את תא המטען תוכל לקפל את הכיסאות האחוריים ולקבל שטח מטען גדול ושימושי, כמעט מסחרי.

פורסם

הפורטה דווקא אופציה טובה,

מדובר באותו מנוע שיש בi30CW, שאצל ההורים שלי מניב צריכת דלק של 1:11 ואפילו בנהיגה רגועה 1:12 בתוך העיר.

זה בטוח יותר טוב מה1:7 שיש לך עכשיו.

ולCW באמת יש תא מטען ענק וסופר שימושי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז כדאי לי גם להתחיל לחשוב על היונדאי? אז איך היא ליד הפורטה?

אין פה אף אחד שיש לו את הsx4 או את הפורטה ויכול להגיד לי מהי הצריכת דלק האמיתית בעירוני של הרכבים האלו?

יונדאי I20

• תוכן חדש...