Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מאיץ ולא אוחז בהגה (רק לצורך הבדיקה) ניכרת משיכה שמאלה של ההגה.

חשוב לציין שהרכב אחרי כיוון פרונט ואיזון גלגלים ושלחץ האויר בצמיגים לפי הוראות היצרן.

מצד שני, מדובר ברכב משופר (פירוט השיפורים וסוג הרכב בחתימה שלי).

אשמח לשמוע מה הסיבה ומה ניתן לעשות בנידון...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

ואם אתה אוחז בהגה ומחזיק אותו ישר, הרכב מושך שמאלה?

אם כן, הייתי בודק משולשים.

אם הוא לא מושך, זה מצב תקין.

אם אתה לא מחזיק את ההגה ולוחץ על הגז, יש סבירות שהרכב ימשוך לכיוון מסוים.

פורסם

כל עוד אני מחזיק אותו ומונע ממנו להסתובב הכיוון נשאר. רק שאין לו שום התנגדות הוא מושך לשמאל (תמיד לשמאל ללא תלות במצב הכביש)

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני הרגשתי תופעה דומה גם באיביזה מאותו שנתון עם תוכנה, בלחיצה הרכב פשוט מאבד איזון.

יש לי הרגשה שדווקא הבעיה היא בצמיגים (לT1R יש נטייה לצד שמאל).

פורסם

חסר נתון. מאיזה מהירות התחלתית אתה מאיץ .

אם ממצב עמידה (מהירות 0 ), אז אין מה להתרגש.

אם ב 100 קמ"ש, אז לא תקין כול עוד אתה נדרש להפעיל כוח על ההגה לשמירת כיוון.

האם עם אצבע אחת שלוחצת על ההגה הרכב לא מושך שמאלה ? אם כן, אני לא הייתי משקיע זמן בחיפוש בעיה.

רענן

פורסם

הבעיה קיימת גם בתאוצה מהמקום וגם בתאוצת ביניים.

עם אצבע אחת אין בעיה לשמור על הכיוון אבל זה לא חוכמה כי ההגה הידרו-חשמלי ככה שכמעט כל סוג של הפעלת כוח יכולה לבלום אותו. השאלה שלי אם מדובר בתקלה שיכולה להחמיר או להזיק למכלולים אחרים באם לא תטופל או משהו זניח שאפשר להתעלם ממנו

פורסם

רכבים הנעה קדמית ומנוע רוחבי שעברו שיפור מנוע ולא עברו שיפור מערכת העברת הכוח זה מה שקורה וקוראים לזה טורק סטיר.. torque steer

• תוכן חדש...