Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי ביקור במוסך נאמר לי שאני צריך להחליף את כל הרפידות ו2 צלחות אחוריות.

התכנון בקרוב הוא להעלות את הספק הרכב עם תוכנה ל160 כ"ס ולכן חשבתי על רפידות וצלחות שיתנו לי את הבלימה הכי טובה שיכולה להיות.

המלצות ? :-D

פורסם

תקנה מקורי הכי טוב מבחינת עבודה חלקה (חברת ate , trw), רוצה שיפור תגדיל קוטר צלחת קידמית עם קליפר ואוכף תואמים, כמו שיש בלאונים.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

להספקים כאלה אתה לא צריך לדעתי משהו אחר.

זה לא שאתה עולה לתוספת של 100+כ"ס שאפשר להגיד שהברקסים כבר יתקשו לעמוד בבלימה של הספק כזה.

תשקיע במקורי וזהו, כל השאר סתם זריקת כסף והתחושה תהיה בעיקר פסיכולוגית.

אם אתה רוצה שינוי בדוושה אז צינורות בלם שזורים יתנו לך את האפקט, הדוושה לא תתדעך ותרגיש כבר במהלכים הראשונים את הנוקשות של הדוושה, מעבר לזה גם צינורות אלו לא חוקיים מבחינת חוק משום שלא ניתן לאבחן צינור בלוי מתחת לשזירה ולכן במידה ואתה עובר לצינורות האלה תוודא בדיקה במידה ותצליח בתדירות גבוהה יותר או שפשוט תחליף על "עיוור" כל תקופה.

אם כבר נגענו בזה, אני החלפתי שבוע שעבר צינורות ברקס מקדימה, אפילו ששלי היו נראות במצב טוב יחסית, אני לא יודע מתי הוחלף, אולי זה בכלל מקורי, ואחרי כלכך הרבה שנים גומי מאבד חלק מהתכונות ואני העדפתי להחליף.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

חברה טובה, תלוי איזה דגם של רפידות תבדוק חוות דעת בחול

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

כששאלתי בחנות לא אמרו לי בכלל דגם , זה היה נשמע כאלו יש להם משהו אחד של לוקס וזהו.

בכל מקרה הוחלט ללכת על לוקס ולחליף את כל הצלחות ואת כל הרפידות. תודה לכולם :-o

• תוכן חדש...