Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יש לי פיג'ו 206 מודל 2004.

מדי פעם כשאני לוחץ על דבשת הברקס נשמע צפצוף. צפצוף יחיד בכל לחיצה.

הצפצוף מזכיר מאוד את הצפצוף כשאני מעביר להילוך אחורי ובעת שהחיישני רוורס מזהים משהו.

יש ימים שבכלל אין את הצפצוף.

* חשוב לציין שאני לא מתכוון לחריקת בלמים.

מישהו מכיר דבר כזה? ולאן עליי לפנות על מנת לפתור את זה?

פורסם

יתכן שיש לך בעיה במגעים, כך שברגע שאתה לוחץ על ברקס מופעל בנוסף לאור הלימה גם המנגנון של חיישני רוורס + אורות רוורס נדלקים.

אם זאת אכן הבעיה - צריך לפנות לחשמלאי שיאתר את מקום הבעיה במגעים (בטח 2 חוטים שחוקים או מגעים שלא יושבים טוב)

פורסם
יתכן שיש לך בעיה במגעים, כך שברגע שאתה לוחץ על ברקס מופעל בנוסף לאור הלימה גם המנגנון של חיישני רוורס + אורות רוורס נדלקים.

אם זאת אכן הבעיה - צריך לפנות לחשמלאי שיאתר את מקום הבעיה במגעים (בטח 2 חוטים שחוקים או מגעים שלא יושבים טוב)

2 אופציות אפשריות ,

הראשונה, (לא זוכר אם זה קיים גם ב206) אבל יכול להיות שיש לך מנורה שרופה מאחור? יכול להיות שמדובר בצפצוף המזהיר על מנורה לקויה,

השניה, כמו שציינו מעלי , זליגת מתח מאחת המנורות האחוריות של הבלימה, אשר מפעילות את מערכת החיישני רוורס שלך. האם ביצעת שינוי כלשהו בתשתית החשמל לאחרונה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תסתכל בזהירות במקום ריק אם שאתה בולם מופיעה התראה בצג הרכב באמצע הדש על מפלס נוזל בלמים נמוך!!!

כנראה שהרפידות בלם שחוקות מה שגורם למפלס נמוך

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הבעיה היא יחסית הרבה זמן.

הדבר היחידי שעשיתי היה להחליף את 2 הרמקולים הקדמיים וזה היה ממזמן ואם אני זוכר נכון הצפצוף היה גם לפני.

אין לי מנורה שרופה ואין לי התראה על מפלס נוזל בלמים נמוך.

אז רק נשארה האופציה שיבדקו לי את המערכת חיישני רוורס....

פורסם

תמקש ממישהו שיסתכל מאחורי הרכב, כשאתה לוחץ על דוושת הבלם.

האם בפנסים האחוריים נדלקים אורות נוספים חוץ מאור בלם, האם עוצמת התאורה של אור בלם חלשה, האם יש הבדל בין פנס ימני לשמאלי?

• תוכן חדש...