Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה ג'וי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם עזרתם לי מאוד. דרך אגב, איזה מנוע עדיף ה8V או 16V ?

האמת אני לא כל כך יודע מה עדיף, אך יש שאומרים שה-8 יותר פשוט, אני לא יודע אם זה יעשה אותו עדיף בהכרח.

נ.ב. domo2 אחלה תמונות, ותגיד הצמיגים שעליה הם המידה המקורית (165-70-13) או שהגדלת אותם?

פורסם

אוטו מדליק, יפה, חמוד וגם אמין.

כמובן שאין שום קשר בין מה שהיה האוטו לפני 19-18 שנה למה שאתה רואה לפניך היום.

היום בעיקר תראה חלודה, שברים בפלסטיקה, כיפופי פח וכו' וכו' וכמובן גולת הכותרת, רוב החלקים כבר הוחלפו לכאלה תחליפיים, בד"כ באיכות הזולה יותר, המון אלתורי חשמל כמיטב המסורת הישראלית החפיפניקית וגם המושבים יהיו עייפים, בולמי הזעזועים גמורים וכך הלאה.

אם כל זה לא מפריע לך, תהנה :lol: כמובן שזה גם עניין של תקציב - אם כל מה שיש לך בקופה זה 5K אז זה אחלה אוטו. אם אתה מראש מחפש אותו ויש לך תקציב של 15K, אז אתה פראייר רציני (אלא אם כן זה רכב לשיפוץ).

• תוכן חדש...