Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

היום הודיעו לי שאני נמצא כנראה בסבב הקיצוצים

הקרוב אחרי 8 שנות עבודה.

מיכוון שאני לא רגיל לפיטורים אין לי מושג מה עושים

עכשין,מה מגיע לי ומה אני צריך לדרוש ממקום העבודה.

עסקתי כנהג בלדרות בחברת הייטק כלומר סיפקתי

את כל מערך הציוד שלהם.

אשמח לעצות תודה.

imprza new age

פורסם

קודם כל אתה זכאי לשימוע.

אח"כ אתה זכאי להודעה מוקדמת או תשלום הודעה מוקדמת.

אח"כ אתה זכאי לפיצויי פיטורין עבור הזמן שעבדת.

חפש את המושגים בפורום או בגוגל הקרוב לביתך.

משכנתא זה קל

פורסם

קודם כל, מקווה בשבילך שהסבב יפסח עליך... במידה ולא:

1. תוודא שאתה מקבל מהמעסיק מכתב הפסקת עבודה. בלי זה לא תוכל לקבל דמי אבטלה מהביטוח הלאומי בתקופה עד מציאת עבודה אחרת.

2. עם ותק כזה, מגיע לך חודש בתשלום מיום ההודעה על הפסקת העבודה. חלק מהמעסיקים מתעקשים שתעבוד בחודש הזה (בעיקר לצרכי חפיפה), חלק מעדיפים שתעזוב מיידית (ועדיין חובה עליהם לשלם לך את החודש!).

3. פרט לכל התנאים הנצברים המגיעים לך (יתרת דמי הבראה, ימי חופשה שלא נוצלו, שעות נוספות/עמלות), מגיע לך גם פיצויי פיטורין בגובה 8 משכורות.

4. לא יודע אם אתה מעדיף "זמן התאוששות" בבית או מעדיף למצוא מייד עבודה חדשה, אבל במידה ואתה כן רוצה לעבוד מייד זה כבר עצות שמצדיקות שרשור נפרד...

בהצלחה בכל מקרה :-)

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מכתב פיטורים כדי שתוכל לחתום בלשכה וללמוד גלישת רוח בים כי עכשיו זו העונה

מכתב שחרור כספי פיצויים/פנסיה/קופת גמל

וכמובן שכל התנאים שלך (משכורת/רכב/פלאפון/מחשב/ימי כיף (אם יהיו)/הבראה/צבירת חופשות וכו׳ נשארים ומגיעים לך עד יומך האחרון בחברה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התחילה שנה קלנדרית חדשה מה שמבשר בדר"כ על פתיחת תקציבים שנגמרו בשנה החולפת.

אז כן, אמור להיות בסדר.

משכנתא זה קל

פורסם

בנוסף לכל מה שנאמר חשוב לדעת שהחופשה הצבורה לא יכולה לחפוף את ההודעה המוקדמת. מותר לך לקחת חופש בזמן הזה אבל למעביד אסור להוציא אותך לחודש חופש על חשבון החופשה שצברת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני ממליץ לא לחגוג על פיצויים, אלא למשוך רק חלק קטן שאתה צריך.

זה הרי משמש אותך ליום פרישה.

אומנם רולקס צריך לקנות בגיל צעיר כדי להנות ממנו כמה שיותר שנים, אבל עדיין כדאי לקנות אותו כשיש בטחון כלכלי במחר.

פורסם

אפשר להעביר אותם לחסכון כמובן, ואם אתה צעיר, אז הסכום יתגלגל יפה עד הגיעך לגיל 67. בהנחה ואתה לא זקוק עכשיו למצנח זהב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...