Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אחרי שהפכתי את העולם ואחותו מצאתי מספר מוסכים שנראים לי אמינים ולא מנקנקים במחיר,

אחרי שהגעתי פיזית למספר מוסכים עמדתי בדילמה הבאה:

לפי המלצות יצרן \מוסך מרכזי טויוטה ברעננה הומלץ לי בטיפול 80K להחליף את הדברים הבאים:

1. פילטר שמן

2. פילטר אוויר

3. שמן מנוע 30W5

4. פילטר מזגן

5. שמן דיפרנציאל אחורי

6. שמן דיפרנציאל קדמי

7. שמן תיבת העברה.

8. נוזל בלם.

בשתי המוסכים שהגיעו לגמר מבחינתי [והמכונאים נראו לי כאנשים אמינים ומבינים עניין]

אמרו לי שלא מחליפים שמן דיפרנציאל ותיבת העברה מקסימום בודקים נזילות ואם צריך ממלאים.

לאחר שהרמנו את הרכב על הליפט הדיפרנציאלים נראים נקיים ללא נזילות או טיפטופים והגומיות במצב מצויין [כל השלוש]

אז וויתרתי על החלפת השמנים של הדיפרנציאל ותיבת העברה [רק בדקנו רמות שמן בתיבת העברה ונוזל הבלמים שהיו תקינים].

השאלה שלי האם חובה להחליף את השמן ? [כי הממסרות הם מערכות סגורות ולא אמור להיות בלאי לשמן ברמות גבוהות].

אשמח לתשובות .

תודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

חובה ועוד איך להחליף את השמנים בדיפרנציאלים.

המכללים הם לא סגורים הרמטית אלה קיים נשם בחלק העליון.

וגם שמן מתחמצן עם הזמן ומאבד את התכונות שלו .

כל עוד הרכב שלך תקין שמור עליו על תחפש צרות.

• תוכן חדש...