Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מדבר על הכתובת שממנה נשלח המייל אלא הכתובת של הקישור אליה הוא מפנה.

בד"כ עמידה על הקישור תראה למטה את הכתובת אליה הוא מפנה.

אם מדובר על פייפל, מן הסתם קישור שהולך לGANAVIM.COM זה לא זה..

בנוסף - גם אם הקישור נראה אמיתי, בדוק למי שייכת תעודת ה SSL שלו בהקשה על מנעול שמופיע לפני הכתובת.

1.jpg

2.jpg

פורסם
תתפלא, לפעמים אני מקבל מייל שרשום שהוא נשלח מאותו כתובת אימייל שאני משתמש בה. כלומר, כאילו שלחתי מייל לעצמי ואני קורא אותו.

היתה תקופה שבה קיבלתי הרבה דואר זבל (מהסוג של הגדלת ***) שכתובת הנמען שלו כלל לא היתה הכתובת שלי. לפחות אלה נעלמו בשנים האחרונות.

תצחקו תצחקו, אבל נוצר מצב שאני שלחתי לעצמי מייל על ויאגרה בזול בדיוק בצורה הזו. אני פתאום מוצא במייל שלי מייל מכתובת מייל אחרת שלי (וואלה! דואר זבל) עם הנושא הזה.

5 דקות הייתי מנוטרל מהצחוק, לא יכלתי לעבוד, הבוס בא בריצה, גם הוא התקשה לשמור על ארשת פנים רצינית, היה קטעים לא נורמאליים עם זה.

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב פעם, הנבלות לא מוותרות. הם שלחו לי אימייל לגבי בעייה בחשבון הפיפאל שלי לכתובת אימייל שאין לה שום קשר כזה או אחר לפיפאל. זוהי הסיבה היחידה מדוע לא נפלתי בפח שלהם בפעם הראשונה. ראו הוזהרתם. זה הנוסח שקיבלתי.

Information Regarding Your account:Dear PayPal Member:

Attention! Your PayPal account has been limited!

As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system.We recently contacted you after noticing an issue on your account.We requested information from you for the following reason:

Our system detected unusual charges to a credit card linked to your PayPal account.

Reference Number: PP-259-187-991

This is the Last reminder to log in to PayPal as soon as possible. Once you log in, you will be provided with steps to restore your account access.

Once you log in, you will be provided with steps to restore your account access. We appreciate your understanding as we work to ensure account safety.

Click here to activate your account

We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologise for any inconvenience..

Sincerely,

PayPal Account Review Department

Copyright © 1999-2010 PayPal. All rights reserved. PayPal Ltd. PayPal FSA Register Number: 226056.

i_safe.gifPayPal Email ID PP059Protect Your Account InfoMake sure you never provide your password to fraudulent websites.

To safely and securely access the PayPal website or your account, open a new web browser (e.g. Internet Explorer or Netscape) and type in the PayPal login page (http://paypal.com/) to be sure you are on the real PayPal site.

For more information on protecting yourself from fraud, please review our Security Tips at https://www.paypal.com/us/securitytips

Protect Your PasswordYou should never give your PayPal password to anyone.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נדמה שראיתי באתר של פייפאל שהם אף פעם לא ישלחו לינקים לאימות החשבון.

כך או אחרת - תמיד עדיף להכנס לאתר שלהם וכל אתר רגיש לכסף בהקלדה של הכתובת (או סימניה שהכנת) ולא דרך קישור, אלא אם זוהי העברה ישירה מתוך איביי.

אל תתרגש ממילים כאלו. אם אתה יודע איך ויכול, אז לפני פתיחת המייל ראה מהיכן נשלח. אם הכתובת אינה של האתר - אל תכנס למייל הזה! יש אפשרות שכאשר אתה נכנס נשלח סימון שזוהי כתובת פעילה, ואז ימשיכו לשלוח לך הודעות עד שפעם תתפתה, תגיע לאתר דומה ךפיילפאל ותכניס שם וסיסמה . ברור לך מה יקרה לכסף שלך אחרי זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הוטמייל מסנן את זה ישר לדואר זבל.

אתה צודק, משם שלפתי את המייל הזה. לעומת זאת, עקב ניסיון עבר שאנשים שאני מכיר שלחו לי מייל והוא עבר אוטומטית לספאם אני נוהג גם לבדוק את תיבת הדואר ספאם\זבל בכדי לוודא שלא פיספסתי מייל של מישהו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...