Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום בחירה הוא יום חופש שניתן לבחור מבין רשימה של תאריכים - כגון ימי חול מועד או חגים שאינם חופש (כגון פורים), מועדים כגון יום האם ו-1 במאיי וכו'. בד"כ אפשר לבחור פעמיים בשנה.

יום הצהרה הוא יום חופש מחלה ללא צורך באישור רופא. מספר ימי ההצהרה בשנה תלוי בהסם העבודה - במקומות שאני מכיר מספר ימי ההצהרה האפשרי נע בין שניים לששה בשנה, יש מקומות המאפשרים לקחת רק כימים בודדים ויש המאפשרים גם יומיים ברצף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יום בחירה הוא יום חופש שניתן לבחור מבין רשימה של תאריכים - כגון ימי חול מועד או חגים שאינם חופש (כגון פורים), מועדים כגון יום האם ו-1 במאיי וכו'. בד"כ אפשר לבחור פעמיים בשנה.

יום הצהרה הוא יום חופש מחלה ללא צורך באישור רופא. מספר ימי ההצהרה בשנה תלוי בהסם העבודה - במקומות שאני מכיר מספר ימי ההצהרה האפשרי נע בין שניים לששה בשנה, יש מקומות המאפשרים לקחת רק כימים בודדים ויש המאפשרים גם יומיים ברצף.

לפי החוק, עובד זכאי לתשלום עבור 18 ימי מחלה בשנה.

יום הצהרה מוריד לך מהמכסה של הימי מחלה?

תודה רבה !

פורסם

לא יכול לענות לך. אני חושב שמדובר בספירה נפרדת, אבל זה תלוי בהסכם העבודה שלך.

יש מקומות עבודה עם יותר ימי חופש וימי מחלה מהמינימום הקבוע בחוק. האמת היא שאיני יודע מה מכסת ימי המחלה שלי, אבל די ברור לי שהיא יותר מ-18 לשנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, ימי הצהרה יורדים ממאזן של ימי מחלה.

אלה למעשה ימי מחלה לכל דבר, רק שלא צריך לצרף אישור מרופא.

הספירה הנפרדת היא הגבלה של ימי הצהרה בשנה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...