Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, מה אתם אומרים על הסיטרואן c 5 דיזל?

כמה עושה לליטר

וכמה ק״מ מחזיק מנוע

ומה הן המחלות שלהם

תודה מראש ויום טוב

פורסם
היי לכולם, מה אתם אומרים על הסיטרואן c 5 דיזל?

כמה עושה לליטר בין 12 ל 20 ק"מ לליטר תלוי באופי הנהיגה ובמצב המנוע.

וכמה ק״מ מחזיק מנוע למנועים אין תאריך תפוגה ואורך החיים שלהם תלוי מאד בבעלים הקודמים שלהם ואיך הם נהגו וטיפולו ברכב.

ומה הן המחלות שלהם ברכב בגיל המדובר ובנסועה שהוא עבר ואמור לעבור - הכל יכול להתקלקל ולכן תחזוקה של רכב כזה מצריכה כיסים עמוקים (בתקווה שלא יהיה להם שימוש)

תודה מראש ויום טוב

בגלל שאתה (לצערי) מתקשה כנראה להבין ההוצאה הגדולה שיכולה להיות על תחזוקת כלי רכב כאלה עושה את מחיר הרכישה לשולי הסיכון שיש ברכישת כלי רכב מהסוג הזה עולה בהרבה על הסיכוי שתחסוך סכום משמעותי בהוצאות על דלק.

לפי המרחק שאתה נוסע בחודש (כ-2500 ק"מ לפי מה שכתבת בשרשור אחר) הפרש הוצאות הדלק בין רכב דיזל שעושה 15 ק"מ לליטר לרכב בנזין שעושה 12 ק"מ יהיה כ-260 ₪ בחודש לערך - הרבה פחות מההפרש בעלות התחזוקה בין רכב בנזין לרכב סולר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בגלל שאתה (לצערי) מתקשה כנראה להבין ההוצאה הגדולה שיכולה להיות על תחזוקת כלי רכב כאלה עושה את מחיר הרכישה לשולי הסיכון שיש ברכישת כלי רכב מהסוג הזה עולה בהרבה על הסיכוי שתחסוך סכום משמעותי בהוצאות על דלק.

לפי המרחק שאתה נוסע בחודש (כ-2500 ק"מ לפי מה שכתבת בשרשור אחר) הפרש הוצאות הדלק בין רכב דיזל שעושה 15 ק"מ לליטר לרכב בנזין שעושה 12 ק"מ יהיה כ-260 ₪ בחודש לערך - הרבה פחות מההפרש בעלות התחזוקה בין רכב בנזין לרכב סולר.

אז כמו שאמרתי בשרשור אחר מה אתה/ם יכול/ים להמליץ לי על רכב בנזין גיר אוטומט בסביבות בן ה6,000 ש"ח ל12,000 ש"ח ?

פורסם
אתה רוצה גם חסכונח, גם אמין, גם סחיר וגם בזול ?

חדשות - אין דבר כזה.

איפה אתה רואה שרשמתי שאני מחפש אמין וסחיר? גם אם אקנה רכב חדש הוא לא יהיה סחיר בעוד שנה

אוקיי תודה בכל זאת

פורסם

תשובתי נשארת זהה לשרשור הקודם: פונטו ספייס עם גיר רציף משנת 2001/2

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לבוס שלי, יש C5 HDI, עם 280KKM בערך.

מכמה פעמים שדיברתי איתו על הרכב, הוא אמר שאין לו כמעט בעיות עם הרכב.

שם דלק נוסע ומטפל בזמן.

הגירים שמשודכים למנועי בנזין ידועים כבעייתיים, אבל אלה המשודכים לדיזלים, כנראה יותר אמינים.

אני מניח כי קשה למצוא כאלה במצב טוב.

ועם תקציב כמו שאמרת, אתה צריך להשאיר הרבה כסף בכיס למקרה שהיא תיכנס למוסך.

תחשוב ותחליט שוב איזה רכב אתה צריך.

אם זה מיני או משפחתית, סוג מנוע וגודל, גיר וכו'.

פורסם
לבוס שלי, יש C5 HDI, עם 280KKM בערך.

מכמה פעמים שדיברתי איתו על הרכב, הוא אמר שאין לו כמעט בעיות עם הרכב.

שם דלק נוסע ומטפל בזמן.

הגירים שמשודכים למנועי בנזין ידועים כבעייתיים, אבל אלה המשודכים לדיזלים, כנראה יותר אמינים.

אני מניח כי קשה למצוא כאלה במצב טוב.

ועם תקציב כמו שאמרת, אתה צריך להשאיר הרבה כסף בכיס למקרה שהיא תיכנס למוסך.

תחשוב ותחליט שוב איזה רכב אתה צריך.

אם זה מיני או משפחתית, סוג מנוע וגודל, גיר וכו'.

גם שכן שלי יש אחת אין לי מושג אם זה hdi אבל זה דיזל ואוטומטי והוא מסנט מהרכב לפי מה שהוא אומר אבל העדפתי לשמוע כאן את המנוסים ובעלי המקצוע שכאן

פורסם

עלותו נכנסת בתקציב שלך. 12 ק"מ לליטר ויותר תשיג בקלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ללא ספק רק הפונטו ספייס מציעה שילוב של גיר אוטומטי וחיסכון בדלק בתקציב הנמוך של פותח השרשור.

רכבי הדיזל שאתה מתעניין בהם הם פשוט פסולת מוטורית והסיכוי שלך למצוא אחד שמור ומלוקק שבדיוק נכנס עכשיו למכירה שואף לאפס, מקווה שמתישהוא תבין את זה.

• תוכן חדש...