Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מעניין, כשהותקנו הגאטסו הראשונות והורצו במסגרת הפיילוט, יצא לי לראות אותן בפירוש מבזיקות - גם בכביש 4 וגם ב 65. ייתכן שהאינפרא אופשר בהמשך כתחליף "חשאי".

פורסם

עכשיו נשאלת השאלה -

האם לנווט עם waze כדי שתתריע לי לפני המצלמות מהירות החדשות, עם סיכוי גבוה שלא אגיע ליעד שלי כי היא תקרוס לי בדרך,

או לנסוע עם תוכנת ניווט אחרת, ולא לזכור בהכרח איפה ממוקמות מצלמות המהירות?

לבטים קשים, אין ספק... :twisted:

פורסם
עכשיו נשאלת השאלה -

האם לנווט עם waze כדי שתתריע לי לפני המצלמות מהירות החדשות, עם סיכוי גבוה שלא אגיע ליעד שלי כי היא תקרוס לי בדרך,

או לנסוע עם תוכנת ניווט אחרת, ולא לזכור בהכרח איפה ממוקמות מצלמות המהירות?

לבטים קשים, אין ספק... :twisted:

אין שום סיבה שוייז תקרוס לך, אפליקציה מאוד אמינה, אם כבר אתה צריך לדאוג שהמכשיר יהיה טעון במלואו או בהטענה בזמן השימוש.

בלי קשר למצלמות אני משתדל להשתמש בוייז בדרכים ארוכות ולא מוכרות בעיקר בשביל לחסוך זמן ולמצוא את המסלול הקצר ביותר, התראות על מצלמות ושוטרים זה בונוס.

פורסם
אין שום סיבה שוייז תקרוס לך, אפליקציה מאוד אמינה, אם כבר אתה צריך לדאוג שהמכשיר יהיה טעון במלואו או בהטענה בזמן השימוש.

בלי קשר למצלמות אני משתדל להשתמש בוייז בדרכים ארוכות ולא מוכרות בעיקר בשביל לחסוך זמן ולמצוא את המסלול הקצר ביותר, התראות על מצלמות ושוטרים זה בונוס.

וואלה.

אתה אומר את זה כי אתה משתמש בה באופן קבוע?

יש לי חדשות בשבילך - לא אמינה ולא נעליים.

המון "חישובי מסלול מחדש" בנסיעה קצרה יחסית (כשלא סטיתי מהמסלול המקורי).

דווקא כשאני נוסע למקום שאני לא מכיר אני מעדיף להשתמש בתוכנה שאני מכיר וסומך עליה מהחשש שהיא תקרוס לי באמצע נסיעה (מה שכבר קרה לי בעבר) ולא אדע לאן להמשיך לנסוע...

וזה בכלל בלי להזכיר את כל הפופאפים והפרסומות וכו' וכו'.

פורסם
וואלה.

אתה אומר את זה כי אתה משתמש בה באופן קבוע?

יש לי חדשות בשבילך - לא אמינה ולא נעליים.

המון "חישובי מסלול מחדש" בנסיעה קצרה יחסית (כשלא סטיתי מהמסלול המקורי).

דווקא כשאני נוסע למקום שאני לא מכיר אני מעדיף להשתמש בתוכנה שאני מכיר וסומך עליה מהחשש שהיא תקרוס לי באמצע נסיעה (מה שכבר קרה לי בעבר) ולא אדע לאן להמשיך לנסוע...

וזה בכלל בלי להזכיר את כל הפופאפים והפרסומות וכו' וכו'.

משתמש באופן קבוע ואני לא היחיד שמרוצה, אולי תבדוק את המכשיר שלך..

בקשר לפרסומות אני מסכים שלפעמים מעצבן אבל זה קורה רק בעצירה ויש לך אפשרות לסגור את הפרסומת או לחכות שהיא תיעלם מעצמה.

פורסם

כן אחת ממש ברמזור שפונים ימינה לתלפיות איפה שבונים את הבניינים החדשים , ועוד אחת איזה 300 מטר לפני .

הן היו גבוהות ואי אפשר לטעות בזיהוי .

פורסם
משתמש באופן קבוע ואני לא היחיד שמרוצה, אולי תבדוק את המכשיר שלך..

בקשר לפרסומות אני מסכים שלפעמים מעצבן אבל זה קורה רק בעצירה ויש לך אפשרות לסגור את הפרסומת או לחכות שהיא תיעלם מעצמה.

יוסי, אופיר לא היחיד שסובל מבעיות ובאגים בגרסא החדשה של האפליקציה,

בדקתי עם אחרים, וגם קראתי בפורומים של waze, והבעיות ידועות.

האם למפתחים באמת אכפת? לא ברור...

• תוכן חדש...