Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתימת ערבות להלווה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב לגילו של השואל, עם התנהלות כזו של "ראס בן אמו, לא חותם לאף אחד", מי יחתום לו כשהוא יצתרך ערב?

המצב כיום עם ערב מוגן הוא הרבה יותר טוב מאשר פעם ותסריטי האימים של לווה שנהנה מהחיים וערב שקורע תחת ההלואה שלו כמעט ולא קיים.

כמובן שיש להשקיע תשומת לב מירבית למי חותמים ובאיזה תנאים, אבל לא צריך לפסול על הסף, בטח לא כאשר סכום ההחזר הוא 300 ש"ח בחודש וכאשר אתה נמצא בסיטואציה שבה ברור לך שבמורד הדרך, גם אתה תצתרך ערב למשכנתא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדל בין לחתום לחבר קרוב (למרות שזה לא נשמע לי סימפטי) לבין לחתום לידידה, שכעת היא חיילת והשד יודע אם בעתיד היא תעבוד בכלל והאם תהיה לה אפשרות לפרוע את החוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

באגי,

יש הבדל בין חתימה לאח/אחות/אבא/אמא, או לחבר 'אח', לבין לחתום לידידה, ועוד יותר גרוע מכך, להיכנס עם אותה אחת כשותף לחשבון.

אני לא רוצה להרחיב, רק מקווה שחברנו יפנים את מה שכולנו אומרים לו. בשבילו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא אמרתי לרוץ ולחתום לכל ידידה אבל צריך להפעיל שיקול דעת ולא לשלול באופן אוטומטי, במיוחד בשלב בחיים שאתה יודע שסביר להניח שתוך כמה שנים גם אתה תצתרך להתחיל לחזר אחרי ערבים והכי חשוב, יש להבהיר לה שחתימת הערבות הופכת אותה באופן אוטומטי ליזיזה עד פקיעת ההלואה! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה - בשביל מה יצטרך ערבים? למשכנא כבר אין בהם צורך, והלואות עסקיות, אם יזהקק להן, הן סיפור שונה שאני לא בטוח כמה אנשים יהיו מוכנים להסתכן בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילא כמה אנשים יהיו מוכנים להסתכן בו, תתפלא, גם הבנקים לא אוהבים אותו, בגלל המורכבות שבמימוש הביטחון.

במקרה שמוצג בפנינו - זו תהיה טעות חמורה לחתום על ערבות, וטעות פאטאלית להיכנס כשותף לחשבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

אין צורך בערבים היום בשביל כל הלוואה, יספר לך גם כבודו יואב שאצלו בסניף לקחתי הלוואה לא קטנה של כמה מאות אלפי שקלים, לא בודדים ואין שום אדם נוסף שערב על החוב שלי מלבדי עצמי. גילי אגב לא רחוק מגילו של השואל כנראה.. הכל שאלה של איזה לווה אתה ומהם הבטחונות אותם אתה מציג.

אני לא הייתי חותם ערבות בשביל אף אחד חוץ מהמשפחה שלי, אין לי בעייה להסתכל בלבן של העיינים של החבר הכי טוב שלי, או מי שזה לא יהיה ולהגיד לו בבירור ל-א ח-ו-ת-ם, חבר לא חבר אני לא לוקח את הסיכון לשלם חובות של אחרים.

פורסם

דיסקו תודה רבה! שנתתה לי את הסטירה הזאת. איך שכחתי מזה לגמרי! זה בדיוק היה הסיפור עם ההורים שלי!

אתה צודק בהחלט. ושוב פעם תודה רבה.

דיסקו אני בכל מקרה ירים אליך טלפון מחר רק תגיד לי באיזה שעה אתה פנויי על מנת שלא יפריע לך בעבודה.

מבטיח שאם היה לי 30 אלף מיותרים הייתי מלווה לה.

ושוב, אני כמובן יגש איתה לבנק ויבדוק את התנאים.

גיל כניראה או שהבנק אוהב אותך או שיש לך משכורת סדירה של כמה אלפי שקלים טובים ואין לך לא מינוסים ולא הלוואות.

גם לי בבנק נתנו 30 אלף בלי ערבים בלי כלום, אבל יש לי משכורת מסודרת כל חודש, אין לי מינוס ולא היה וגם לא יהיה מכיבן שאין לי מסגרת,אין לי אשראי.

אבל לעומת זאת שניסיתי לקחת הלוואה של 4 אלף שקל אחרי השחרור על מנת לסגור את המינוס ולהחזיר להם את הכסף יומיים אחרי זה. לא נתנו לי בלי ערב אחד או 2

לפני כמה שנים ההורים שלי היו במשפטים על סכומים ענקיים שהיו צריכים לשלם מן הסתם המינוס בבנק גדל וגדל, הלכתי איתם לבנק (מכיבן שהם לא דוברי עברית)

הם רצו על הלוואה של 10 אלף שקל (עשר אלף) 6 ערבים! 6!

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

תיגש איתה לבנק אבל אל תתפתה לחתום על כלום.

תבהיר לה מראש שאתה בא על תקן יועץ בלבד.

תשאיר את התעודות המזהות שלך באוטו, שלא תתפתה בטעות.

אולי תוכל לעזור לה להבין למה היא חייבת כסף, למי, ואיך היא מחזירה את מה שהיא חייבת.

גם תנסה לעזור לה מול גורמי הת"ש הצהליים ואולי גם לעזור לה להשיג עבודה.

זו העזרה האמיתית שאתה יכול להציע כדי להעמיד אותה על הרגליים.

אם היא תצליח להכניס 2000 שקל בחודש מעבודה, ולא תוציא אותם על שטויות אלא תחזיר את החובות שלה כמה שיותר מהר, היא תשיג 3 דברים:

1. תסגור את החובות

2. תלמד להתנהל כלכלית באופן נכון

3. לא תשלם ריביות מופקעות מדי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תיגש איתה לבנק אבל אל תתפתה לחתום על כלום.

תבהיר לה מראש שאתה בא על תקן יועץ בלבד.

תשאיר את התעודות המזהות שלך באוטו, שלא תתפתה בטעות.

אולי תוכל לעזור לה להבין למה היא חייבת כסף, למי, ואיך היא מחזירה את מה שהיא חייבת.

גם תנסה לעזור לה מול גורמי הת"ש הצהליים ואולי גם לעזור לה להשיג עבודה.

זו העזרה האמיתית שאתה יכול להציע כדי להעמיד אותה על הרגליים.

אם היא תצליח להכניס 2000 שקל בחודש מעבודה, ולא תוציא אותם על שטויות אלא תחזיר את החובות שלה כמה שיותר מהר, היא תשיג 3 דברים:

1. תסגור את החובות

2. תלמד להתנהל כלכלית באופן נכון

3. לא תשלם ריביות מופקעות מדי.

אני כבר מטפל בזה, בודק לה בקשר לעבודה, וכמובן בודק לה בכל מקום אפשרי בנושא הת''ש, לצערי לצה''ל אין מה להציע לאנשים במצב הזה (גם אני והמשפחה שלי היינו במצב הזה בשירות שלי רק עם סכום של לא פחות ולא יותר של 1000000 ולא טעיתי במספר האפסים)

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

דיסקו אני בכל מקרה ירים אליך טלפון מחר רק תגיד לי באיזה שעה אתה פנויי על מנת שלא יפריע לך בעבודה.

כל שעה, אחרי 09:30. מקסימום אקח ממך את המספר ואתקשר אחרי כמה דקות.

פורסם

זכור מה סרג'יו אומר לך: אם אתה תלך לבנק אתה תחתום.

היא תעשה לך פרצוף מפה ועד להודעה חדשה, תזיל דמעה ותעשה עיניים כאילו אין מחר.

אם כבר נפלת והלכת, תעשה את זה בלי פלאפון, בלי ארנק ובלי תעודת זהות (תשאיר בבית) ככה שגם אם תרצה לא תוכל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שימו לב לגילו של השואל, עם התנהלות כזו של "ראס בן אמו, לא חותם לאף אחד", מי יחתום לו כשהוא יצתרך ערב?

המצב כיום עם ערב מוגן הוא הרבה יותר טוב מאשר פעם ותסריטי האימים של לווה שנהנה מהחיים וערב שקורע תחת ההלואה שלו כמעט ולא קיים.

כמובן שיש להשקיע תשומת לב מירבית למי חותמים ובאיזה תנאים, אבל לא צריך לפסול על הסף, בטח לא כאשר סכום ההחזר הוא 300 ש"ח בחודש וכאשר אתה נמצא בסיטואציה שבה ברור לך שבמורד הדרך, גם אתה תצתרך ערב למשכנתא.

באגירה, הכלל שלי בחתימה על ערבויות הוא פשוט. אני חותם רק לאלה שאם לא יהיה להם להחזיר אני ממילא אחנוק את עצמי ואעזור להם.

פרט למשכנתא ששם אחי וגיסתי היו ערבים ולרבנות ששם שני חברי ילדו. חתמו לא ביקשתי אף פעם מאף אחד לחתום לי ערבות. אם הבנק חושש לתת לי אשראי אז כנראה שלא כדאי שאקח אותו. אפילו בעסק פרט לערבות אישית לא מביא שום ערבים. אם אני והרכוש לא מספיקים אז סימן שהסיכן גדול מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תגידו, יצא לכם לקבל מכתב במייל מאיזה מסכנה שטסה לחופשה עם ההורים שלה באפריקה וקרתה תאונה והמסכנה הפכה ליתומה.היא רוצה לחזור לארה"ב אבל אין לה כסף לשלם לעורך דין והיא לא יכולה לעזוב כי הוא לקח לה את הדרכון או משהו בסגנון? והיא כמובן מבטיחה להחזיר עד הגרוש האחרון ברגע שהיא תגיע הביתה. מזכיר לי את הסיפור הזה איכשהו.

לפותח השירשור, אני מציע שלא תעיז מסיבה כזו או אחרת להיכנס איתה למיטה. או שאולי כבר זה קרה ולכן חוש ההיגיון שלך הוא מעורפל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...