Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בשביט? היקר!

יש לך רכב לא סחיר בשל העובדה שמוצעים עוד כמה מאות ממנו בשוק (חלקם עם אחריות).

לפיכך הסיכויים שלך למכור תוך זמן סביר במחיר סביר - לא מאד גבוהים.

ההפרש + ההוצאות על יישור עלולים להשאיר לך סכום עלוב של כמה אלפי שקלים - וטעם רע בפה.

עשה לכם טובה - ושכח מהרעיון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוולוו עושה 1:10 ע"פ הנהיגה שלנו.

הטסט עולה 1300 שח לוולוו.

שוב, הכי קל זה להשאר עם היונדאי, אבל לדעתי בהחלט ניתן לחפש ולמצוא משהו מעניין בתקציב שהוא.

אפילו יש BMW במחירים כאלה.

אבל ברור שחיסכון בדלק לא יהיה.

אתה משווה וולבו לאלפא, אתה מודע לזה כן? אם יש שני דברים שהשוודים מתמחים בו זה נוחות ואמינות (למעט הדגמים הגודשים שעדיף לא להרחיב עליהם דיבור).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער להיות פולני , אבל "בטיחות גבוהה" ואלפות ישנות, זה ממש אבל ממש לא הולך ביחד...:roll:

וכן, אני לחלוטין מסכים עם זה:

קל מאוד: אל תכפה על החברה שלך להחליף את הרכב רק כי לך בא לנסוע באלפא.
פורסם
אתה משווה וולבו לאלפא, אתה מודע לזה כן? אם יש שני דברים שהשוודים מתמחים בו זה נוחות ואמינות (למעט הדגמים הגודשים שעדיף לא להרחיב עליהם דיבור).

אני לא משווה , אני רק אומר שכמו שאני רציתי 156 ואף כמעט רכשתי ....ניתן לשנות מעט כיוון ולמצוא משהו אחר.

הרוב המוחלט של הדיעות פה ,הוא נגד מהלך כזה בכלל.

למעט ה 156 עם הגיר היפני (מנוע 2.5 ליטר) אני לא הייתי קונה אלפא אוטומטית בגלל הגיר הנוראי הזה שנקרא סלספיד.

דווקא היום שמחירי המשומשות הזוללות דלק נמוכים מאד ולעיתים 50% אחוז מהמחירון הרשמי , מי שרוצה רכב כייפי ולא נוסע כל כך הרבה יכול למצוא מציאות .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah:

שום דבר לא רע בשביט :wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי כדאי ללכת על פיג'ו 406 שמורה ומטופלת עם ק"מ נמוך וישאר לכם עודף! רק צריך הרבה סבלנות בשביל למצוא אחת טובה!

רכב נוח מאוד,יפה, אחזקה סבירה ובמחיר אפסי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא-לא-לא אלפא 156 כרכב המשותף והיחיד שלכם. ממש, אבל ממש לא.

אם חברתך לא בקטע של מכוניות - כל תחזוקה ותקלה קטנים תמיד יפלו עליך (גם אם האוטו בדיוק יהיה אצלה במרחק של 100 ק"מ). אשתי בקושי ממלא אוויר בגלגלים, באופן עקרוני לא בודקת שמן, מים, לא אכפת לה מתי הטיפולים ומה עושים בהם וכו'. לפי דעתי היא לא יודעת להרים את מכסה המנוע. אלפא 156 לא תסבול התנהגות כזאת.

הרכב לא יהיה אמין כמו ה-I30, מי שמספר לך אחרת סובל מהזיות ובנוסף - הטיפולים במוסך יהיו ארוכים יותר (זמן המתנה לחלקים, פחות אנשים במוסך שיודעים לבצע את הפעולה) ומה תעשו שהאוטו בטיפול, תסעו במוניות? הטיפולים יהיו יקרים יותר, עם פוטנציאל קטסטרופה שלא רואים בד"כ במכוניות מזרח אסיאתיות "סטנדרטיות", כמה החברה תהיה סבלנית לדברים כאלו? מה תהיה התגובה שלה שבמקום נופש בחו"ל צריך להחליף משולשים באלפא? מבחינתה משולש זה צורה גאומטרית תמימה ולא חור בוער בארנק.

רוצה כיף מוטורי בתקציב מצומצם? תשאיר את החברה עם ה-I30 שלה ותחסוך לרכב כיפי משלך. כזה שיהיה אפשר להשבית במקרה של תקלה כבדה עד שיהיה כסף, כזה שרק אתה מתעסק איתו ודואג לו.

זה כל כך נכון.

פורסם

בואו נסדר את הדברים.

חברה שלי היא זו שרוצה למכור ולקנות משהו קטן וחסכוני.

אחרי שעברנו את המשוכה הזו, עוד משוכה.

ביקשתי יעוץ ברכישה ולא ביעוץ כלכלי. אז בואו נשאיר את זה שם.

אני מודה לכל מי שעזר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
בואו נסדר את הדברים.

אני מודה לכל מי שעזר.

החברה רצתה משהו קטן וחסכוני? והמלצת לה על אלפא 156 עם מנוע 2.5 ליטר? וואלה, יופי של דגם בחרת לה מבחינת חיסכון בדלק ובעלויות אחזקה...

ובכלל, אני לא מבין למה שבחור ובחורה יקנו ביחד רכב, אלא אם יודעים בוודאות שהכיוון הוא חתונה בקרוב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אלמלא ניסחת את הבעיה כפתרון למחלוקת ורצון לשלום בית, לא הייתי מציע לך לרדת מן העניין.

יש פער גדול מדי בצרכים ובציפיות בין רכב קטן וחסכוני אותו מחפשת חברתך לבין רכב ספורטיבי איטלקי בו אתה מעוניין.

גם אם תחליטו לעבור לרכב קטן וחסכוני יותר, ההפרש בין צריכת הדלק של ה- i30 לרכב אוטומטי קטן כמו למשל i10 יהיה 10-15% לכל היותר. נוחות הנסיעה והבטיחות יהיו פחותים. יש כדאיות כלכלית להחלפה אם היא תקדם אותך בשנתון ובהסתברות שהוצאות התחזוקה יקטנו. על חוויית נהיגה משופרת תצטרך כנראה לוותר.

פורסם
...

ובכלל, אני לא מבין למה שבחור ובחורה יקנו ביחד רכב, אלא אם יודעים בוודאות שהכיוון הוא חתונה בקרוב.

נו באמת... כל אחד והשיקולים שלו, גם אפשר לשאול למה להם לקנות דירה ביחד? , רכב ישן יותר זה מתכון לצרות יותר, כזוג צעיר שמנהל משק בית משותף - לך על הרכב החדש ביותר שתוכל להרשות לעצמך!

אני רק יכול לתת לך את עצמי כדוגמא: כרווק הבאתי כנדוניה את האלפא 33 שלי .. שפירנסה יופי את המוסך, בהזדמנות הראשונה שלנו רכשנו קליאו דנדשה - רק בגלל ההלוואה שלקחנו ההוצאות היו טיפל'ה גבוהות יותר (ובסוף גם ההלוואה הזאת נגמרה) , אבל העדפנו שקט תעשייתי ומכונית חדשה יותר ונוחה יותר (אפילו קטנה יותר) מאשר התיסכול של המוסך והרכב המתפרק.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
בואו נסדר את הדברים.

אני מודה לכל מי שעזר.

משהו קטן וחסכוני זה לא אלפא 156!

אתה מתנהג כמו בפרסומות של פסטיבלי רכב שרואים בהם בחור צעיר מצביע על שריטה קטנה בצבע ובוכה את המילים "טוטל לוס" :-)

משהו קטן וחסכוני זה ניסן מיקרה.

משהו קטן וחסכוני זה קיה ריו טורבו דיזל ידנית

משהו קטן וחסכוני זה סוזוקי אלטו, האחיות מבית טויוטה ופיג'ו סיטרואן או האחיות מבית VAG

אף אחד מהרכבים האלה לא מתקרב עדיין ל30K גם כמשומש.

משהו קטן וחסכוני זה טויוטה יאריס\דייהטסו סיריון

לא וולבו S60 :-D

בשביל משהו קטן וחסכוני שעולה 30K למכור עכשיו I30 הברירות שאני הייתי מסתכל עליהן זה מיקרה, יאריס, סיריון אולי אולי פולו אבל אני חושש קצת לגבי מחירי אחזקה של VAGיות או איביזה או פאביה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
נו באמת... כל אחד והשיקולים שלו, גם אפשר לשאול למה להם לקנות דירה ביחד? , רכב ישן יותר זה מתכון לצרות יותר, כזוג צעיר שמנהל משק בית משותף - לך על הרכב החדש ביותר שתוכל להרשות לעצמך!

אני רק יכול לתת לך את עצמי כדוגמא: כרווק הבאתי כנדוניה את האלפא 33 שלי .. שפירנסה יופי את המוסך, בהזדמנות הראשונה שלנו רכשנו קליאו דנדשה - רק בגלל ההלוואה שלקחנו ההוצאות היו טיפל'ה גבוהות יותר (ובסוף גם ההלוואה הזאת נגמרה) , אבל העדפנו שקט תעשייתי ומכונית חדשה יותר ונוחה יותר (אפילו קטנה יותר) מאשר התיסכול של המוסך והרכב המתפרק.

מה ההיתממות? כל עוד לא נשואים, לדעתי לא ריאלי לרכוש יחד מכונית או דירה...אפילו אתה מספר שהבאת נדוניה כרווק. כלומר, רכשתם יחד מכונית לאחר שהתחתנתם!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עוד משהו קטן - את כל הרכבים החדשים והנוצצים האלה שעושים 1:20 על מנוע ליטר - הייתי ממליץ לקנות רק כחדשות מסיבה אחת ועיקרית והוא נפח המנוע הקטן הזה.

אני מאמין שהן כנראה יראו בין 100 ל150KKM לפני שיתחילו לפתוח להן ראשי מנוע - במקרה הטוב הן יגיעו ל200KKM ואז זה כבר פשוט רכב להפטר ממנו.

יש לך רכב טוב, סה"כ רכב באמת טוב - במשך כמה שנים הוא היה הרכב הכי נמכר בבריטניה

אתה והחברה רוצים להנות מרכב שיש בו כיף? זול לתחזוקה? אמין?

לסכם את זה לשורה אחת:

טויוטה יאריס T ספורט

אבל התקציב צריך להגיע לאזור ה40K

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...