Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I30 2011 עם הנגן המקורי ראיתי שיש שם אפשרות לתיקיות אז יצרתי תיקיות בדיסק און קי (תיקיות נפרדות אחת ליד השניה לא אחת בתוך אחת) שלי עם שירים מסגנונות שונים בכל תיקיה ושמתי ברכב, אפשר לעבור בין תיקיות אבל ההפרדה ביניהן לא חלקה, כשנגמרים השירים בתיקיה אחת הוא עובר לנגן את התיקיה השניה וזה לא מה שרציתי אני רציתי הפרדה בין התיקיות ושימשיך לנגן את אותה תיקייה עד שאני יעביר תיקייה בעצמי יש דרך לעשות את זה?

פורסם

יתכן וכפתור Repeat יבצע את מה שאתה רוצה.

אם זה דומה למה שיש בקיה סיד (אחיות תאומות), לחיצה קצרה תבצע חזרה על אותו הקובץ (Repeat File), בעוד לחיצה ממושכת (אם לא עובד, אולי פשוט לחיצה נוספת) תבצע חזרה על סיפרייה (Repeat Folder).

לחיצה נוספת אמורה לבטל את המצב.

• תוכן חדש...