Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

קצת רקע-במהלך השירות הצבאי הכרתי מישהי והיינו ידידים טובים תקופה של שנה-שנה וחצי,משם העניין התגלגל ולפני כמה חודשים התחיל בנינו קשר רומנטי למרות שידענו שהיא כבר עם כרטיס לחצי שנה בדרום אמריקה.

הקשר בנינו מאוד עמוק ומיוחד ואחת הסיבות היא שאנחנו לא מכירים מאתמול,הטיסה שבוע הבא ואני מחפש מתנה מקורית שתגרום לה לחשוב עליי גם משם.

מה אתם מציעים?

פורסם

רוקט פוקט + סוללות נטענות + מטען סוללות שמתאים לשקעים החשמליים במדינת היעד שאליה היא טסה.

רק לא בטוח שהיא תחשוב עליך.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
ערב טוב,

קצת רקע-במהלך השירות הצבאי הכרתי מישהי והיינו ידידים טובים תקופה של שנה-שנה וחצי,משם העניין התגלגל ולפני כמה חודשים התחיל בנינו קשר רומנטי למרות שידענו שהיא כבר עם כרטיס לחצי שנה בדרום אמריקה.

הקשר בנינו מאוד עמוק ומיוחד ואחת הסיבות היא שאנחנו לא מכירים מאתמול,הטיסה שבוע הבא ואני מחפש מתנה מקורית שתגרום לה לחשוב עליי גם משם.

מה אתם מציעים?

תן לזמן לחלוף אחרי התקופה הזאת כבר תראו איפה אתם עומדים.

אל תחשוב עלייה, היא בטוח לא תחשוב עלייך יום יום במשך חצי שנה. הראש שלה יהיה בדברים אחרים.

תהיה ריאלי, חצי שנה היא לא תקיים יחסי מין בדרום אמריקה? אתה תשוב בחזרה לבחורה לאחר ידיעה כזאת?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

זה ממש לא הכיוון שעליו חשבתי,אין שום סיכוי ש״נישאר ביחד״ לתקופה הזאת כי זה פשוט לא ריאלי ולא הוגן כלפי שנינו,כשהיא תחזור לארץ אנחנו נחליט מה קורה איתנו.

אני מדבר על משהו חמוד שיזכיר לה אותי מידי פעם,זה כל הסיפור.

פורסם
רוקט פוקט + סוללות נטענות + מטען סוללות שמתאים לשקעים החשמליים במדינת היעד שאליה היא טסה.

+תמונה שלך בפוזה מגרה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צאו מעניין צעצועי המין זה כבר לא מקורי 0_o

בקיצור,אם זה עדיין לא ברור-אנחנו לא נשארים ביחד במשך התקופה הזאת וסביר להניח שגם ננתק קשר לגמרי,מחפש מתנה צנועה שתזכיר לה תקופה יפה שהייתה לה איתי בארץ.

יש סיכוי לקבל רעיונות מקוריים שהם לא העתק מפלסטיק של איבר המין שלי?

פורסם

חבילת קונדומים. אם כבר היא חוגגת שלא תביא שום דבר משם אליך :)

חצי שנה...אני מקווה מאוד שאתה לא הולך לקנות כמות קרם ידיים שתספיק לחצי שנה, עדיף כבר למצא בחורה אחרת.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
חבילת קונדומים. אם כבר היא חוגגת שלא תביא שום דבר משם אליך :)

חצי שנה...אני מקווה מאוד שאתה לא הולך לקנות כמות קרם ידיים שתספיק לחצי שנה, עדיף כבר למצא בחורה אחרת.

bitch please,

קרם ידיים, שמן תינוקות (להיט), קרם לחות לשיער (כן גם זה תופס)

אני חושב שאם חברה שלי עוזבת אותי, הראש שלי שקט לשלוש השנים הבאות.

יש סיכוי לקבל רעיונות מקוריים שהם לא העתק מפלסטיק של איבר המין שלי?
אני חושב שאם היא הייתה נותנת לך העתק מפלסטיק של איבר המין שלה זאת הייתה אחלה מתנה, והיה אפילו פותר את קונפליקט קרם הידיים.
פורסם

וואי, איזה קרציות... לא מיציתם את מתנות המין?

אני הייתי קונה איזה מחזיק מפתחות עם תפילת הדרך (שי צנוע גם לחילוניים מוחלטים) עם איזו הקדשה או משפט אישי.

כמו שאמרת- לא במטרה להמשיך את הקשר, כי לך תדע מה יקרה בחצי שנה, אלא מתוך כוונה חברית טהורה.

אם אתה לא רוצה, תמיד אפשר לקנות אזיקי פרווה :twisted: (הייתי חייב!!)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תקנה קופסא קטנה בצורת לב או משהו כזה ושים בפנים :

שקיות TOGO של נס קפה עלית

שוקולד פרה

קלטת (או MP3) עם שירי בית כמו : "כמה טוב שבאת הבייתה" ועוד אחרים של אינשטיין ומאיר אריאל, סחרוף וכד' ,

תרשום מכתב נחמד ותסגור את הקופסא.

ובעיניין ההלצות : להבדיל מגבר - בחורה יכולה למשוך זמן רב ללא יחסי מין ,אני הייתי דואג יותר מזה שמישהו יגנוב לה את

הלב ולא את התחתונים.

אבל בעיניין קרם הידיים בשבילך - זה כבר סיפור אחר.

Gn'f'R

פורסם

תכניס אותה להריון לפני הטיול! ככה היא בטוח לא תשכח אותך :wink:

וברצינות, תן לה תמונה שלך עם ה-205, כל פעם שהיא תראה היא תצקחק (ותזרוק קללה קטנה).

זה נכון

• תוכן חדש...