Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ Tamiya Thunder Shot 1988

ערן rob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשובות לבקשתכם:

דני צלם את המכונית ותעלה תמונה אני מאמין שאפשר יהיה לראות אם מדובר ב1/8 או 1/10

פורמולות לא מסיעים היום בארץ בגלל בעיות אחיזה. עדין לא נמצא מגרש עם אספלט שנשמר נקי ואוחז לאורך זמן שיאפשר הסעת מסלול רכבים כאלו...קווים ישרים לא נחשב מבחינתי להסיע.

אף פעם לא היה מגרש כזה בארץ...אני גם לא חושב שניתן למצוא מקום מספיק גדול לבצע בו תחרות שהפורמולות "יאחזו" במצערת מלאה(אפילו 3/4) בסיבובים.

בזמנו היינו משתלטים על מגרש חנייה גדול - מנקים אותו כמה שאפשר (קרו מקרים שהרכבים היו "ממריאים לגבהים" בכל מפגש עם גרגרי אספלט בולטים).

יהיה אטרקציה רצינית "להרים כפפה" למסלול פורמולות בארץ.... :evil:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי רכבי הדריפט הtt-01 נחמדה מאוד ככרטיס כניסה לעולם הדריפט והכביש זאת שילדה פשוטה וזולה אך מאוזנת וקלה להסעה...את הקיושו אני לא מכיר ספציפית אז קשה לי לחוות דעה.

כדי לקחת בחשבון שאם מעניין אותך כביש כדי אולי לרכוש את הרכב המשומש שמוצא כאן בפורום { הטאמיה} ולאחר מכן להרכיב עליו גלגלי דריפט שמתחשק לך להסיע דריפט ולהחליף חזרה לסט רגיל שבא לך להסיע שוב רגיל ..אם אתה רוצה ממש להכנס לעניינים אני בכל זאת ממליץ לך לשקול ולהגיע להתרשם מאחד ממסלולי השטח בארץ - במסלול האתגר והעניין גדול בהרבה מלהסיע לבד...

הנה סרטון ממרוץ סיום העונה שנה שעברה ברשפון

המרוץ הבא - בשישי הזה מרוץ רכבי ניטרו במסלול גלילות שבסוף חניון הסינמה סיטי

וב11/1 מרוץ חשמל באגי 4*4 ו 2*4

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הנה כמה תמונות של המכונית ושל הנזק. גודל אריחי הריצוף - 45 ס"מ.

החלפתי את הרדיו העתיק ברדיו חדיש, עם סוללת ליתיום וספק וכולי, וגם מנועים (סרוו) חדשים, הכל בפרוטות מאיביי. עבד יפה מאד למעט טעות אנוש מצד הנהג... :oops:

דני

123946-IMG_4484.jpg

124008-IMG_4485.jpg

124018-IMG_4486.jpg

124033-IMG_4487.jpg

124101-IMG_4489.jpg

124125-IMG_4490.jpg

פורסם
הנה כמה תמונות של המכונית ושל הנזק. גודל אריחי הריצוף - 45 ס"מ.

החלפתי את הרדיו העתיק ברדיו חדיש, עם סוללת ליתיום וספק וכולי, וגם מנועים (סרוו) חדשים, הכל בפרוטות מאיביי. עבד יפה מאד למעט טעות אנוש מצד הנהג... :oops:

דני

לי קרתה תאונה בגלל סרבו פשוט מידי, שבא עם הקיושו שלי.

הסרבו של המנוע, כנראה המנוע ניטרו עשה לו ויברציות עד שהוא נדפק לגמריי, ואז לא הה אפשר לשלוט עליו והוא נפתח על פול גז והיא התנגשה במדרכה בהילוך שני! (לסדר את האזניים, לפי עין שלי זה לפחות 50-70 קמש).

תיקנתי אותה, נהרסה לה קצת הגיאומטריה, אבל היא עדיין מהנה, ושמתי סרבואים של סנווה מהטיסן שהיה לי, מאז שקט.

אה ופעם גם הסעתי על כביש באיזור תעשיה (יום שבת, אין אף אחד), ועליתי על אבן, שנכנסה וגרסה לי את הפעמון-קלאץ'. (הקלאץ' שלי עדיין מקורי, אבל הפעמון הלך, אז הזמנתי זוג פעמונים וגלגלשים מאיביי).

פורסם

היום נתקלתי בשתי מכוניות תוצרת Vorza

משקל של 3-4 ק"ג, בולמים עם מהלך ארוך ומהירויות פסיכיות של כמה עשרות קמ"ש

מי מכיר? למי יש?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הכל מגניב ואפילו בא לי לקנות אחד לי ואחד לבן שלי . .

אבל,

מה עם השיפוץ?!:wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

דני - מכאן היא נראית כמו 1/8 אבל למען האמת לא ההיתי משקיע יותר ברכב אלה אם תמצא מקור טוב להחליף את כל הפלסטיקה לחדשה במחיר סביר.

וורזה - הינה באגי חשמלית 1/8 של חברת hpi - היא מבוססת על שלדת מכונית שנצחה את אליפות העולם של 2008 {באגי 1/8 ניטרו} והיא פלטפורמה פנטנסטית להסעה במסלול ובכלל בשטחים פתוחים וכביש. ההיתרונות העיקריים שלה הם הגאומטריה במצויינת והעמידות להתעללויות .

ערן צור אתי קשר בפרטי אם אתה צריך עזרה עם סוללות - תום

RACING

ONE BALL

פורסם
דני - מכאן היא נראית כמו 1/8 אבל למען האמת לא ההיתי משקיע יותר ברכב אלה אם תמצא מקור טוב להחליף את כל הפלסטיקה לחדשה במחיר סביר.

זה בדיוק מה שחשבתי - שכדאי להחליף את בתי הדיפרנציאל בחדשים, של רכב אחר. השאלה היא אם אפשר לעשות דבר כזה - לקחת מכלול של רכב נפוץ (איזה?) ולחבר ציר הינע מתאים למצמד הקיים?

דני

פורסם

תאורטית זה אפשרי . אבל אם אתה נגרר להחלפת מכלולי הינע בשביל התאמות זה יעלה לך כמעט כמו כל האוטו...בכל מקרה אני ממליץ לך להתחיל לחפש בגוגל לפי דגם המוכנית ולראות אם יש באמת איזה פתרון קל להסבת חלקים מרכב הזה , למרות שאני ממש בספק

RACING

ONE BALL

פורסם

שלום חברים,קודם כל החזרתם אותי ממש אחורה בזמן,אולי אפילו בגללכם עוד אשפץ פעם איזוה כמה מהאוסף ,דרך אגב היבואן בזמנו היה קולומביה,וכולנו עבדנו אצל מוטי :),משום מה אני נזכר עכשיו במארק ואמיר ,וטום תעשה טלפון שאתה מסיע את האספנות בא לי לראות משו אספנות שהוא לא מאסל קאר :)

פורסם

אחלה שיפוץ! מנסיוני לדור הרכבים של TAMIYA משנות השמונים היתה תרכובת פלסטיק שבירה ביותר. כל כניסה במדרכה שלחה את הבעלים לשוק הצעצועים לקניות. הרכב שיש לי היום STADIUM BLITZER הוא עם חלקים גמישים יותר, ולמעשה זהו ה BLITZER BITTLE עם חופה מכוערת של טנדר פתוח.

ולשאלתי, האם יש קישור לאתר מומלץ שמספק חלקים ל - TAMIYA וגם לישנות יותר?

• תוכן חדש...