Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ Tamiya Thunder Shot 1988

ערן rob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש היום הרבה מסלולים להסעה,תלוי באיזור שאתה גר,יש ברשפון מסלול נחמד ואתה יכול גם לשאול את ספידס סקרט שמו תום והוא יענה לך :),שמה גם אין ערסים נודניקים והטכנולוגיה השתנתה לגמרי מאז

וערן תום הוא אחד ממסיעי המיני :)

תודה.

:mm_yeah:

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרטון שאני נתקלתי בו:

http://www.youtube.com/watch?v=O-FJ-MAGkeM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פשוט מפתיעים כל פעם שאני חופר יותר באינטרנט.

גיר 3 הילוכים פלאנטרי!

עכשיו מצאתי שהם מוכרים גם טנק מרכבה ישראלי.

עוד קצת ואני יקנה רכב שלהם, למרות שהמחיר יקר ביחס לתמורה.

פורסם

לא כזה מפתיע הטויוטה היילקס ברוזר יצא לשוק כבר בשנת 87 עם גיר 3 הילוכים אמיתי לכל דבר . הרכב בסרטון הוא המהדורה המעודכנת לרכב מאחר והכלי האורגינלי הפך כמו רבים מהרכבים של טאמיה לפריט אספנים מבוקש מאוד.{ יש ברשותי כלי כזה אורגינלי } ללא ספק כלי מדהים שמהונדס ועובד בדיוק כמו הדבר האמיתי. ישנן גם משאיות עם גירים דומים , טנקים עם ממשרות כמו הכלים האמיתיים וכו...

טאמיה הינה יצרן המוכניות על שלט המקצועיות הגדול בעולם . היא כל כך גדולה יחסית למתחרות שלה שעד לפני כמה שנים {ואולי עדין כיום} היא היתה יותר גדולה מכל המתחרות שלה יחד . טאמיה יצרה לאחרונה סדרת טנקי שרמן על שלט ומודלים להרכבה המבוססת על טנקי השרמן והסופר שרמן שישראל שיפרה בארץ בכוחות עצמה ועד היום נחשבים לשרמנים החזקים ביותר שיוצרו מעולם .

יצא לי לעבוד במשך שבוע עם מהנדס של טאמיה בלטרון על הטנקים הישראלים . חוויה מדהימה ומלמדת עם אדם בעל מוסר עבודה שלא ראיתי כמותו מעולם. טאמיה מתחייבת שלפני כל מודל שהיא מייצרת היא מגיעה למדוד פיזית את האובייקט כדי להגיע למקסימום דיוק.

למען הגילוי הנעות - אני סוכן מכירות אצל יבואן צעצועים שאחת החברות שהוא מייבא ארצה היא טאמיה . הרומן שלי עם טאמיה התחיל הרבה קודם.

עובדה אחרונה - טאמיה ייצרה את העריכים הכרמיים שעטפו את מעבורת החלל היפנית .

אלו היו 60 שניות על טאמיה שנוסדה בשנת 48.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קנית אותי.

אני מדפדף באיביי, נגנב מכל המכוניות, זה גם בערך הסגנון שלי, אבל המחירים הם בגדר פנטזיה, במיוחד בגלל יחס מחיר-תמורה.

כמה לדוגמא עולה הרכב שהעליתי בסרטון אצל היבואן בארץ? (תן מחיר בפרטי, או פה בלי השם שלו).

מניסיון שלי, אין כל כך התקרבות למציאות בגודל 1\10, בגלל זה אני מדבר כל הזמן על יחס מחיר-תמורה, כי 1\10 זה יותר קרוב לצעצוע.

כל מקרה, המחיר של הברוזר הוא 750$ באיביי (בחיפוש מהיר), אני מניח שבארץ הוא יותר יקר מהקוואליר שלי:wink:

פורסם

היי, בוודאי שאני מכיר את תום. עדיין עובד אצל ינון?

לגבי הבחור שציין את ה959, זאת היתה חתיכת קדמה טכנולוגית. הונעה בזמנו ע"י מנועTAMIYA GOLD שהיה נחשב לטופ אוף דה ליין. על אותו בסיס היתה גם טויוטה סליקה ראלי.

אתם מה זה עושים לי חשק.

נראה לי אני נכנס לאתר של סטלה מודלס ומזמין לי משהו. לא יכול לעמוד בזה.

אולי שווה לבדוק קודם כל מחירים ומלאי בארץ. תום איפה אתם יושבים? המחירים תחרותיים? אתה יכול גם בפרטי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

איזה כיף השירשור הזה.

אז החלטתי להתעלק, עם מה כדאי להתחיל?

(הכוונה עם איזה רכב וכמה להשקיע בתור התחלה)

ואם אפשר לינקים לחנויות ואו לדגמים ספציפיים.

תודה,

נאור.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

ערן - אני אכן עדין סוכן של ינון ...דבר אתי בפרטי למרות שאני מעריך שאני לא יכול להתחרות במחירי הונג קונג.

נאור- אתה צריך להחליט קודם מה אתה מעדיף - כביש , שטח , להסיע לכיף מאחורי הבית , דיונות , עבירות על סלעים , מסלול ? לאחר מכן לבחור רכב אתה מוזמן לדבר אתי בפרטי או כאם אני אשמח לכוון אותך ...או שתגיע להתרשם ברשפון אני מאמין שתקפוץ למים דיי מהר...:lol:

RACING

ONE BALL

פורסם

אגב - יש לי 959 שלקח לי שנתיים לשפץ והורכבה מ3 רכבים שונים בהחלט מכונית מדהימה וסופר מתקדמת לזמנה רק שתערובת הפלסטיק היתה קשה מדי והרכב מתפצלח מכל טעות הכי קטנה...

RACING

ONE BALL

פורסם
אגב - יש לי 959 שלקח לי שנתיים לשפץ והורכבה מ3 רכבים שונים בהחלט מכונית מדהימה וסופר מתקדמת לזמנה רק שתערובת הפלסטיק היתה קשה מדי והרכב מתפצלח מכל טעות הכי קטנה...

הקיט שהתחלתי איתו היה 959 - ו"המחלה" שלו היתה הצוואר שהגיר בוקס הקידמי מחובר אליו , בהרבה מיקרים הייתי חוזר עם חלק קידמי מנותק מהשסי.... אבל עם כל זה באמת אחד הרכבים המהנים להסעה :twisted:

פורסם

הקיט שהתחלתי איתו היה 959 - ו"המחלה" שלו היתה הצוואר שהגיר בוקס הקידמי מחובר אליו , בהרבה מיקרים הייתי חוזר עם חלק קידמי מנותק מהשסי.... אבל עם כל זה באמת אחד הרכבים המהנים להסעה :twisted:

אכן הפלסטיק היה מתפצלח ב-959... אבל איזה רכב זה היה. אני השקעתי בגסט גלגלים נוסף עם צמיגי כביש ומאוחר יותר, באחת הנסיעות שלי לאנגליה קניתי בודי נוסף, לאחר שהמקורי נסדק לאלף עזאזלים. 8)

תום, איפה אתם יושבים ברשפון? יש כתובת?

פורסם

נאור- אתה צריך להחליט קודם מה אתה מעדיף - כביש , שטח , להסיע לכיף מאחורי הבית , דיונות , עבירות על סלעים , מסלול ? לאחר מכן לבחור רכב אתה מוזמן לדבר אתי בפרטי או כאם אני אשמח לכוון אותך ...או שתגיע להתרשם ברשפון אני מאמין שתקפוץ למים דיי מהר...:lol:

היי,

תודה אפנה אליך בפרטי בהמשך.

(לא רוצה להשתלט על השירשור:wink:)

אולי נפתח שירשור חדש יותר כללי - אתה מוזמן להרים את הכפפה.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

בואו ניקח תשרשור צעד אחר יותר קדימה... מה הרכב שלט הראשון שלכם :)

ממה שאני זוכר אצלי הראשון היה גרסהופר והשני בומרנג :) כמובן שהיו עוד הרבה אבל נראה לי נתחיל בזה חחח

פורסם

ממה שאני זוכר אצלי הראשון היה גרסהופר והשני בומרנג :) כמובן שהיו עוד הרבה אבל נראה לי נתחיל בזה חחח

אופל אסקונה של טאמיה. אחי, שהיה בצי סוחר אז, הביא לי את הקיט בתחילת שנות השמונים:

getuserimage0027.jpg

והנה סרטון וידאו. הקוואטרו היא בעצם אותו הרכב עם בודי אחר:

http://www.youtube.com/watch?v=rJyqxn8Yhe8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יוחאי כמו שאתה יודע במושבים קשה לתת כתובת . אנחנו נמצאים בצד של השדות אחרי הפיס רכבת תרצה הכוונה יותר מדויקת צור אתי קשר בפרטי

RACING

ONE BALL

פורסם

בדר"כ היו מתחילים עם הגרסהופר/ווילד וואן/הוט שוט שהיו בזמנו הקיטים "הפשוטים" למתחילים..אני התחלתי עם ה959, אבל אני לא חושב שקיים דגם מהתקופה הזאת שלא הסעתי...

• תוכן חדש...