Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תופעה לא נדירה ברמזורים מסוג זה. אני עובר ב-2-3 מקומות כאלה לעתים מזומנות, ונתקל בתופעה כל כמה שבועות, אם כי לעתים הנהגים מזהים את הטעות בכניסה לצומת (אחרי קו העצירה\מעבר חציה) ועוצרים. הטעות מובנת - הפניות האלה דומות למעברים עם תמרור "תן זכות קדימה" הנפוצים בהרבה - מה שלא מפחית מהסכנה הטמונה העבירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

תופעה לא נדירה ברמזורים מסוג זה. אני עובר ב-2-3 מקומות כאלה לעתים מזומנות, ונתקל בתופעה כל כמה שבועות

אולי יפתיע אותך 😗

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

זה עניין אחר. בסרטון הקודם העבריין הוא נהג האוטובוס שעבר באדום (שלא נראה בתחילת הסרטון, אבל אפשר להסיק לגביו מהרמזור שמול המצלם). בסרטון שלך עקיפה מסוכנת. דרך אגב - האם לבאים משמאל 3 נתיבים ולמי שמגיע בימני יש בעלת השתלבות בגלל הנתיב החסום? אם כן, זו בעיית תשתית, אם כי לא מצדיקה את העקיפה המסוכנת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בחיי אף פעם לא הבנתי את הקטע של לחתוך נהגים על ביציאות/נתיבי השתלבות במקום ללחוץ בעדינות על הברקס ולהשתלב מאחוריהם.  

בתאריך 14.5.2021 בשעה 18:58, ArikB כתב:

בעבר התופעה הזאת הייתה מאוד נדירה, אבל בזמן האחרון אני רואה אותה יותר ויותר. כמובן אפס אכיפה מצד משטרת ישראל. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

דרך אגב - האם לבאים משמאל 3 נתיבים

לא, זה משה דיין בראשל"צ, יש בו רק 2 נתיבים מכיבון זה. כל הגשר הזה - סלט גדול.

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

תופעה לא נדירה ברמזורים מסוג זה. אני עובר ב-2-3 מקומות כאלה לעתים מזומנות, ונתקל בתופעה כל כמה שבועות, אם כי לעתים הנהגים מזהים את הטעות בכניסה לצומת (אחרי קו העצירה\מעבר חציה) ועוצרים. הטעות מובנת - הפניות האלה דומות למעברים עם תמרור "תן זכות קדימה" הנפוצים בהרבה - מה שלא מפחית מהסכנה הטמונה העבירה.

מודה שבעצמי לא פעם טעיתי כמו נהג האוטובוס וחשבתי שזו פניה ימינה עם "תן זכות קדימה". זה מבלבל

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם (נערך)

@_slayer_  בוא ל-22 לקטע בין ההסתדרות צפון לידין. שם צריך לפרסם את המקרים הנדירים בהם זה לא קורה.

פורסם
לפני שעתיים, _slayer_ כתב:

מאז, אני מעדיף לא לנסוע בנתיב הימני...

אתה בטח נהג חדש אם זה מרגש אותך אז קצת ביקורת בונה:

-היו כמה שניות לפני שנהג הסובארו נדחף לנתיב שלך שבהן היה ברור שהוא התבלבל ורוצה לחזור לכביש, ראו בלימה-איתות-וסטיה לשמאל הנתיב, הפרש המהירויות שביניכם היה קטן וכנראה ציפה שתיתן לו להיכנס. במקרים כאלה של נסיעה בצמוד לנתיבי השתלבות/יציאה תמיד כדאי להקדיש תשומת לב מיוחדת למתרחש בנתיבים האלה ולצפות מקרים חריגים כמו בסרטון ("לקרוא" את הכביש) . במקרים רבים מדובר בהדחפויות הרבה יותר מסוכנות ועם הפרשי מהירות הרבה יותר גדולים אז עדיף תמיד להיות חכם ולא צודק. אגב אני לא מצדיק את הנהג הנדחף, זה היה תמרון מיותר ובמקומו הייתי יוצא במחלף וחוזר לכביש אחרי דקה.

-אין לי מושג אם בדקת את המראה השמאלית אבל במקרים כאלה הפעולה הראשונה צריכה להיות בלימה ולא סטיה מהנתיב, סוטים לנתיב המקביל רק אחרי בדיקת מראות או במקרי קיצון כשהבלימה לא מספיקה כדי למנוע התנגשות.

-שמור יותר מרחק, היה פחות מחצי שניה בינך לבין המאזדה כשהסובארו נדחף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 6
פורסם
לפני 22 שעות, Michaelr כתב:

אתה בטח נהג חדש

בסרטון זה, מתחת לשנה🙄

עדיין לא הייתי מרגיש עצמי בטוח במהירויות גבוהות, אחרי כמה זמן גיליתי קטעים, ששווה להתרחק מימין.

לפני 22 שעות, Michaelr כתב:

אם בדקת את המראה השמאלית אבל במקרים כאלה הפעולה הראשונה צריכה להיות בלימה ולא סטיה מהנתיב

ראיתי מאחורי נדבק רכב, משמאל משאית... פאניקה. בקיצור, חוסר ניסיון.

בכל מקרה, יש לי עוד:

• אהבתי 1
  • משעמם 1
פורסם (נערך)

טוב, דבר כזה עוד לא ראיתי מול העיניים
(משהו השתנה בממשק ואין לי מושג איך מטמיעים את הסרטון)

וקצת יותר באריכות:

השם פאקינג ישמור

עיקול חד. מאוד. אין שדה ראיה. קחו בחשבון שמה שאתם רואים דרך המצלמה - העוקף רואה הרבה פחות

עקיפה כזאת אכזרית, והוא עוד נצמד לצד שמאל !!!

זה כמו ללכת לדיזינגוף סנטר לעצום את העיניים ולירות כדור. רק המזל יקבע אם מישהו ימות

עוד כמה מטרים שהרכב היה קדימה ויכול להיות שגם אני לא הייתי שורד את זה

אם היתה משטרה ופרקליטות ראויים בישראל, זה היה נהג שישב בכלא לעשור הקרוב

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...