Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד סיבה להיזהר מנהגים חדשים / לא מנוסים:

רציתי לשאול מתי מתחיל הקטע המדובר

אבל אז הבנתי שכל הסרטון זה הקטע... נראה פחות נהג חדש אלא שיכור

כשיצאת מהרכב ראית נהגת חדשה?

פורסם

אם מדובר בנהגת - המוזיקה/כותרת גאונית.

הנהג/ת, לא במצב שכרות או עייפות? דיברתם מעט ועצרת בצד אז אני מניח שהמשכת לעזור שם

גם אני חושב שלא מדובר בחוסר ניסיון,

אלא חוסר תשומת לב - התעסקות בנייד או בדברים אחרים שהם לא נהיגה

או מצב גופני/נפשי שלא מתאים לנהיגה (עייפות, שכרות, סמים וכו').

פורסם

אכן עצרתי לעזור ואכן מדובר בנהגת והמוסיקה של גלגל"ץ היתה ממש תפורה לאירוע (ללא שום עריכה)

הנהגת החדשה טענה שהיא לא מצליחה לראות כלום ולא הצליחה להפשיר את האדים!

היא כיוונה נכון את הפונקציה המזגן אך שכחה לסובב את החוגה הידנית של המאוורר שהיה על אפס.

אם מדובר בנהגת - המוזיקה/כותרת גאונית.

הנהג/ת, לא במצב שכרות או עייפות? דיברתם מעט ועצרת בצד אז אני מניח שהמשכת לעזור שם

גם אני חושב שלא מדובר בחוסר ניסיון,

אלא חוסר תשומת לב - התעסקות בנייד או בדברים אחרים שהם לא נהיגה

או מצב גופני/נפשי שלא מתאים לנהיגה (עייפות, שכרות, סמים וכו').

פורסם

חוסר יכולת לתפעול תקין של הרכב זה גרוע כמו להיות שיכור.

אם היה לה מעט הגיון בקודקוד היא הייתה מבינה שהיא לא צריכה לנהוג עד לפתרון ה"בעיה".

לנהוג עם אדים ולהמשיך? נו באמת..

טוב שיש אנשים כמוך באמצע הדרך.

פורסם

זה אחד הסרטונים הכי מזעזעים שפורסמו פה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

והנסיבות עוד יותר.

אני חייב לומר שקרה לי מספר פעמים - בימים שבהם מכוניות עדיין לא היו ממוזגות - שאיבדתי את המיקום שלי על הכביש בגשם שוטף בלילה, אבל התגובה שלי היתה עצירה מידית בשוליים עם מכסימום תאורה פועלת לא המשך נסיעה. זו היתה בעיה של גשם כה חזק שהשילוב שלו עם תאורת פנסי החזית מנעה ממני לכאות את הדרך, גם כאשר החימום פעל היטב להפשרת החלונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אכן עצרתי לעזור ואכן מדובר בנהגת והמוסיקה של גלגל"ץ היתה ממש תפורה לאירוע (ללא שום עריכה)

הנהגת החדשה טענה שהיא לא מצליחה לראות כלום ולא הצליחה להפשיר את האדים!

היא כיוונה נכון את הפונקציה המזגן אך שכחה לסובב את החוגה הידנית של המאוורר שהיה על אפס.

כל הכבוד!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמישהו ייתן לה רישיון למונית. כאן ועכשיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לנהוג עם אדים ולהמשיך? נו באמת

אני אפילו לא יכול להתחיל לתאר בכמה "רכבי רפאים" (החלונות מוצפים באדים שאתה אפילו לא מצליח לזהות את הנהג בפנים) נתקלתי אתמול בכבישים, במהלך הסערה וגם לאחר ששככה. לא ברור כיצד אנשים עולים כך על הכביש.

פורסם
לא יודע אם יש לי כוח להתעסק עם זה, מה כבר יעשו לו, נונונו?

לגבי המדבקה - למיטב ידיעתי זה כבר לא מעוגן בחוק.

כמו שכבר ענו, 71-759-38. תודה רבה!

ממש לא נונונו, לי אישית אין רכב חברה אבל משיחות עם חברים שיש להם, הם ממש חוששים מהמדבקה הזו כי קצין הרכב של החברה מחוייב להודיע למנהל הישיר שלהם על כל עבירה ומעבר לסנקציות שהוא מחוייב להפעיל באופן ישיר לכמות התלונות נגדם בכל הנוגע לרכב שבאחזקתם, אף מנהל לא היה רואה באור טוב תופעה של עובד שמבצע עבירות, ואני מדבר מניסיון אישי כמנהל. זה יכול להגיע עד לשיחה עם משאבי אנוש, וזו שיחה שאפילו יותר גרועה משיחת יחסינו לאן עם האישה.

פורסם

אצלנו מצאנו פתרון יצירתי..

המדבקה יושבת על מגנט. כשבא הקצין רכב המגנט מתיישב על הרכב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...