Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה צבע בתנור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

לפני שלושה ימים ברוך ה' שמתי את האוטו שלי שנת 98' שיתקלף כבר שמתי אותו בצביעה אצל חבר של ההורים שלי וחבר של ההורים שלי עושה לי גם פחחות, זאת אומרת שאם יש משהו חריג כמו בקה או ניסיון לפריצה דברים כאלה עם חור הוא חוסם לי ועושה לי הכל חדש...

עכשיו השאלות שלי הן:

1.צביעה בתנור מה היא?

2.האם זה טוב שלוקח שלושה ארבעה ימים לעשות פחחות + לחסום בקה וכאלה + לצבוע? זה נחשב איכותי?

3.אני צבעתי ממש את כל האוטו חוץ מכמה גומיות כאלה של החלונות ועוד כמה דברים בודדים...עכשיו השאלה, צביעה בתנור היא איכותית? בגשם/שמש לא ירד לי הצבע מהר? למרות שאני הולך לחסות את האוטו יום יום כשאין בו שימוש!

תודה לכולם :)

פורסם
1) כמו פיתה אש-תנור, רק שיש מכוניות במקום בצק.

וברצינות, התנור רק מייבש צבע יותר מהר.

בסדר הבנתי...אבל זה בסדר ששלחתי את האוטו לצבע בתנור? הרי זה חבר של ההורים שלי נותן לי גם דברים טובים ועוד...

עוד דבר אחרון!

בשמש או במים כשאני ארצה לשתוף את האוטו אני אוכל לעשות זאת חופשי? אין לי מה לפחד שהצבע ירד או משהו כזה?

יש לך שכבת הגנה חזקה? איך זה הולך?

2.האם זה טוב שלוקח שלושה ארבעה ימים לעשות פחחות + לחסום בקה וכאלה + לצבוע? זה נחשב איכותי?

פורסם
1) וברצינות, התנור רק מייבש צבע יותר מהר.

זאת לא מטרת התנור.

מטרת הצביעה בחום היא שהצבע יותז על המתכת כשהיא במתיחה כך חודר הצבע לנקבוביות מיקרוסקופיות ונצמד טוב יותר.

רענן

פורסם
זאת לא מטרת התנור.

מטרת הצביעה בחום היא שהצבע יותז על המתכת כשהיא במתיחה כך חודר הצבע לנקבוביות מיקרוסקופיות ונצמד טוב יותר.

רענן

ואו אוקיי תודה רבה..

אבל שוב לא עניתם לי!

בשמש או בגשם משהו אמור לקרות? הרי זה צבע חדש וטרי יחסית ואני אחסה אותו כל פעם שצריך!

התנור מייבש את כל הדברים השונים זה אני יודע אבל אני מפחד שהוא יתחיל להתקלף ועוד כאלה..

פורסם
מה שאתה מתאר זו צביעה אלקטרוסטטית, לא צובעים כך רכב.

אבל השאלה שלי גם:

1.אני עכשיו יודע שצובעים לי את האוטו אבל איך כל התהליך הולך?

הכוונה שלי נגיד עכשיו הוא עושה עם ספריי על החלקים באוטו שביקשתי ממנו על כל האוטו ואחרי שהוא מסיים עם ספריי הוא מפעיל את התנור?

איך הולך כל התהליך הזה?

פורסם
אבל השאלה שלי גם:

1.אני עכשיו יודע שצובעים לי את האוטו אבל איך כל התהליך הולך?

הכוונה שלי נגיד עכשיו הוא עושה עם ספריי על החלקים באוטו שביקשתי ממנו על כל האוטו ואחרי שהוא מסיים עם ספריי הוא מפעיל את התנור?

איך הולך כל התהליך הזה?

אמרת חבר של המשפחה, אז למה אתה מוטרד ומתעניין כול כך בתהליך ?

בעקרון הסדר הוא,

פחחות גסה ועדינה (פטישים קטנים ועץ) להחזרת מתאר הרכב אם יש מכות ומעיכות.

ליטוש אזורי חלודה, או חיתוך והשלמת פחים במקרה של חלודה עמוקה.

מריחה, ייבוש וליטוש של אזורי הפחחות .

ניקוי הרכב, הסרת חלונות וגמויות למחמירים, יש כאלה שמכסים עם נייר דבק נצמד.

הכנסת הרכב והפעלת התנור.

צביעה, רצוי 2 שכבות .

ייבוש

הרכבת חלונות וגומיות

וואקס ושלום על ישראל ...

רענן

פורסם
אמרת חבר של המשפחה, אז למה אתה מוטרד ומתעניין כול כך בתהליך ?

בעקרון הסדר הוא,

פחחות גסה ועדינה (פטישים קטנים ועץ) להחזרת מתאר הרכב אם יש מכות ומעיכות.

ליטוש אזורי חלודה, או חיתוך והשלמת פחים במקרה של חלודה עמוקה.

מריחה, ייבוש וליטוש של אזורי הפחחות .

ניקוי הרכב, הסרת חלונות וגמויות למחמירים, יש כאלה שמכסים עם נייר דבק נצמד.

הכנסת הרכב והפעלת התנור.

צביעה, רצוי 2 שכבות .

ייבוש

הרכבת חלונות וגומיות

וואקס ושלום על ישראל ...

רענן

מה זה אןמר צביעה ?

מי צובע באדם עצמו?

פורסם

הוא לא עושה עם ספריי, הוא משתמש בקומפרסור + פיסטולט - הקומפרסור דוחס אוויר בלחץ מסוים, האוויר "דוחף"/מתיז את הצבע החוצה.

לצבע מטאלי צובעים אחר כך גם לכה לקבלת מראה מבריק.

פורסם
הוא לא עושה עם ספריי, הוא משתמש בקומפרסור + פיסטולט - הקומפרסור דוחס אוויר בלחץ מסוים, האוויר "דוחף"/מתיז את הצבע החוצה.

לצבע מטאלי צובעים אחר כך גם לכה לקבלת מראה מבריק.

אבל הבחור עצמו מתיז עם המכונה עצמה? והתנור פועל ככה בינתיים שהוא צובע?

התנור כל הלילה פועל, חבר של ההורים שלי אמר לי שהוא משאיר את האוטו כל הלילה כדי שיתבייש ועדיף בגלל מזג האוויר זה מה שהוא אמר לי ועדיף אז העדפתי לחכות עוד לילה ושיתייבש יותר טוב.

פורסם

היי חבר'ה,

צבעתי את האוטו והיום ברוך ה' הוא חזר לי מצביעה בתנור אצל חבר של ההורים שלי!

האוטו יצא והכל ועכשיו כאילו אני יודע שיש שכבת הגנה וכל הלכה והכל מהכל אבל ממש ירד היום גשם שוטף ואין לי חניון לשים אותו(בית פרטי), עכשיו האוטו היה בחוץ מהנסיעה עד הבית ועד אז הוא חנה והוא הייה בגשם...שאלתי את הצבעי חבר של הוריי אם זה בסדר שהאוטו בגשם/בשמש הוא אמר לי שזה בסדר גמור..זו עבודה איכותית ולכן פעם בחודש רק שהאוטו ישמר מבחוץ תעשה לו פוליש ואקס להבריק אותו...סבבה עכשיו אחרי כמה שעות אני יוצא לאוטו אני פשוט רואה שלוליות פשוט על האוטו על המכסה מנוע/ספוייילר/גג ממש על הכל וכשעשיתי עם היד ממש ברז עף לרצפה...האוטו לידי או האוטו השני שלנו כבר יבש...

אולי הצבע או משהו כזה עושה שהמים ישארו על האוטו?

פורסם

נעשה אצלי הרושם שאתה לא מבדיל בין פוליש לווקס.

אויי ואבוי אם אתה מבצע פוליש כל חודש.

ווקס מותיר שכבת הגנה על הצבע שבין היתר דוחה ומונעת ממים "להתיישב" על הצבע.

להמחשה:

http://www.youtube.com/watch?v=0q9OlRnFQdY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...