Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה אתכם, אני מאמין לו. צריך לדבר אנגלית אמריקאית במשך תקופה בשביל לייצר כזה משפט :)

נו באמת, כל ילד שראה כמה סרטים וסדרות אמריקאיות מכיר את הביטוי,

אפשר לחשוב שמדובר בתחשיב פרדיקטים מסדר שני.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני כל כמה ימים נכנס לשרשור הזה (שקיים בערך 3 שבועות) כדי לראות אם נוסף לכאן מידע מועיל, אבל מאז הימים הראשונים כל מה שאני רואה פה זה מלחמות אגו מטומטמות.

צודק.

לגביי המעבר ואמרתי את זה כבר קודם, אני מוכן לעזור לכל מי שמגיע לפה במה שקשור לעבודה ומציאת מקום מגורים.

עבודה, 10 דולר לשעה.

מגורים באיזור ה750-850 לחודש.

רכב - 1500-2000 דולרים לרכישה של משהו תקין ונורמלי כמו סובארו לגאסי\מיאטה\קמארו.

זה למעשה יתן רקע למי שחושב על המעבר, אני ממליץ להגיע עם סכום שיכסה רכישת רכב וחודשיים שכירות.

haters will hate

פורסם

בנצי , תודה על המידע והרצון לעזור .

אתה בחור ישראלי כמו שצריך , והלואי ויהיו לנו רבים כמוך , גם בישראל .

ואם הם מוצאים את דרכם בכל מדינה אחרת ושם נהנים - שיהיה להם ולך בכייף .

אדם צריך לחיות במקום המתאים לו בכל רגע נתון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
צודק.

לגביי המעבר ואמרתי את זה כבר קודם, אני מוכן לעזור לכל מי שמגיע לפה במה שקשור לעבודה ומציאת מקום מגורים.

עבודה, 10 דולר לשעה.

רכב - 1500-2000 דולרים לרכישה של משהו תקין ונורמלי כמו סובארו לגאסי\מיאטה\קמארו.

זה למעשה יתן רקע למי שחושב על המעבר, אני ממליץ להגיע עם סכום שיכסה רכישת רכב וחודשיים שכירות.

אני הולך להקים פסל בצלם שלך.

פורסם

אז עכשיו תסביר לי בבקשה איך החיים של אנשים מהשכבות החלשות יכול להיות שם יותר טוב מאשר בארץ.

מי שטוען שארה"ב היא ממתק שכולו טוב חי בסרט. אבל בשורה התחתונה, לא משנה איך תסתכל על זה, החיים שם טובים יותר.

מצטער, אבל למדינה הזו אין עתיד טוב באופק, ולמען האמת, אני ממש לא רואה את עצמי שולח את הילדים שלי לצבא ביום מן הימים. אני מרגיש שלא משנה לאן אפנה פה - אני על הכוונת של מישהו לדפוק אותי, וזה מחלחל מטה מהממשלה.

פורסם
צודק.

עבודה, 10 דולר לשעה.

חוץ מהרכב, זה לא משהו שאי אפשר למצוא בישראל.

אם צריך לנקות מהכנסה (נניח 200 שעות בחודש)הוצאות על דלק, ביטוח והוצאות על אוכל בתפריט דומה למה שהורגלתי בישראל (ירקות ופירות), מה ישאר מ 2000$ :?:

איזה עבודות /משרות יש ב 20$ ו 30$ לשעה :?:

פורסם

דיברתי על עבודה להתחיל איתה, במסעדה או משהו.

דלק? 5 דולר ביום מספיקים לבית עבודה וקצת יותר.

טלפון, 40 לחודש.

עלות של ביטוח כבר ציינתי.

ולמה לעבוד רק 200 שעות בחודש? 3 חודשים ראשונים קורעים את התחת !

ככה לומדים.

יש המון עבודות שישלמו גם 50 דולר לשעה.

אבל מתחילים מלמטה.

haters will hate

פורסם
דיברתי על עבודה להתחיל איתה, במסעדה או משהו.

דלק? 5 דולר ביום מספיקים לבית עבודה וקצת יותר.

טלפון, 40 לחודש.

עלות של ביטוח כבר ציינתי.

ככה לומדים.

יש המון עבודות שישלמו גם 50 דולר לשעה.

אבל מתחילים מלמטה.

אני אשמח אם תוכל לפרט, ולמה אי אפשר למצוא עבודות של 20$ לשעה.

ולגבי שעות עבודה, אתה מדבר על 6 ימים בשבוע :?:

פורסם

אפשר, אבל לא בהתחלה... מן הסתם כשתגיע תהיה במצב בו אינך מכיר אף אחד \ את העבודה, ולכן התפקידים או השכר אם תרצה הם בסוג של ENTRY LEVEL... אחרי כמה שבועות \ חודש \ חודשיים גג של למידת העבודה וביסוס קשר טוב עם הבוס, אין שום סיבה שתמשיך לקבל שכר כמו של העובד המזדמן שאוספים בצומת על הבוקר. כמו שבנצי אמר, מתחילים מלמטה...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

.

נראה לי שזה החלק הכי חשוב. מי שמגיע (או רוצה להגיע בעתיד (אני)) אין לו ברירה אלא לקרוע את התחת. וזה מה שהמון לא מבינים.

בסופ"ש האחרון יצא לי לשבת עם כמה חברים אמריקאים והם אמרו לי שבשורה התחתונה פה בארץ יוצא יותר יקר מארה"ב. פרט למחירי הלימודים שהם ממש מקנאים למחירים כמו פה, כל השאר בגדול יותר זול (או ששם קצת יותר יקר בכסף אבל המשכורות גבוהות יותר).

פורסם

שאלה מתוך סקרנות בלבד: מהם התנאים אשר מקנים לאדם ויזת עבודה (דגש על עבודה ולא מעבר לצמיתות; אולי קצת חורג ממהות האשכול), כאשר לצורך העניין האדם אשר מגיש את הבקשה הינו ללא תואר, אך בעל המיומנויות הנדרשות בתחום וכמובן כבר ישנה חברה אשר מעוניינת להעסיק אותו? אוסיף על כך שלחברה ישנם סניף\ים אך ורק בארצות הברית (אני מתאר לעצמי שאם החברה היא בינלאומית אזי העניין הוא יותר קל, במיוחד אם כבר עובדים בסניף שלה בארץ).

לפי מה שהבנתי יש ויזת עבודה ל-10 שנים שמתאימה לעניין הנ"ל, אך השאלה היא באמת באיזה תנאים צריכים לעמוד - גם האדם שמבקש ויזה וגם החברה שמעסיקה, כי ההנחה שלי שזה לא עד כדי כך פשוט שחברה רוצה אותך אז אתה אוטומטית מקבל ויזה.

בנוסף, האם תחום החברה הינו גם שיקול לאישור \ דחיית הבקשה?

פורסם

CuervoB, to qualify for the H-1B you must show that you've earned the equivalent to a 4 year US Bachelor's degree through your education and professional work experience. The formula for using work experience as a substitute for education is 3 years of professional work experience equals 1 year of university studies.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קצת הזויה הנוסחה הזאת, זאת אומרת שהם משווים מישהו עם 12 שנות ניסיון עבודה למישהו שרק עתה סיים תואר בלי שום ידע 'תאכלס'? יכול להיות שמדובר רק בחוק היבש ויש (הרבה) חריגים? מה בדיוק מוגדר כנסיון תעסוקתי? אני יכול להעיד למשל על עצמי שאני בתחום מגיל מאוד צעיר (עובד ולומד כל הזמן) ועם הזמן צברתי הרבה ידע - האם זה בכלל קביל?

בנוסף, נגיד ויש לי את התנאים לעיל ויש רצון מטעם החברה שאבוא לעבוד אצלה - זהו? קיבלתי ויזה ל-10 שנים? זה לא אמור להיות גם תלוי בגודל החברה, מחזור שנתי וכו'?

תודה רבה.

פורסם

מבחינת תנאי חברה זה הרבה יותר מסובך. אתה צריך לחפש חברה שמוכנה לקחת על H1B.

לגבי נסיון, כל מה שאתה אומר לא שווה כלום ללא סימוכין כלשהו על כך שזו הייתה עבודה פרופר בתחום הרלוונטי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...