Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי, אתה לא יותר מטרול שנהנה להתסיס ולשלול מה שאנשים אחרים אומרים בלי לתת ולו פיסת מידע מבוססת אחת.

prove me wrong

1. טרול זהו גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב, חרחור ריב, שיסוי, הסתה, התגרות והלהטת הרוחות.
  2. טרול עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים.
  3. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי.
  4. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת.
  5. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת.
  6. הטרולים אדישים לביקורת של גולשים אחרים.
  7. בטח ובטח שאין אצלם שום מקום אף פעם לאפשרות לנהל דיון מכובד.
  8. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והגיון.

מאחר ורצף הודעותיו בזו אחר זו של משתמש מסויים עונים, כל אחד בפני עצמו, על כל ההגדרות הנ"ל יחדיו, ההתייחסות אליו ככזה היא בלתי נמנעת.

למה לא. תמשיכו להאכיל את הטרול.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרגתם אותי :)

דבר ראשון שתהיה לכולנו שנה טובה.

אז חיית פה ולא ידעת על איזה אופנוע לרכב, וגילית שכדי ללמוד באוניברסיטה צריך למכור ביציות ולך אין ביציות אז לא יכולת ללמוד באוניברסיטה ? אבל היית נוסע כל יום על אופנוע אחר וחולף מול האוניברסיטה כועס.

אני לא חייב לך דין וחשבון ועדיין אני חולק את חיי האישיים כי אין לי מה להסתיר. תקרא את הודעותי שוב ותגיד לי שאני לא התחתנתי מאהבה, כן נפרדנו אחרי 3 שנים, לא עבד, ותאמין לי שאני זה שאכל את כל החרא וניסה שזה יצליח, למה נראה לך עזבתי את ניו יורק?

אחרי שהתבססתי שם, ארזתי הכל כדי להתחיל מחדש ומאפס כי סתם התחשק לי? . MAKE SENSE? לא !

אנשים בארץ לא מתגרשים? מתגרשים, רגע אולי הם התחתנו בגלל מניעים נסתרים ???

לגביי חינוך, אני רוצה שתסביר לי איך בארץ החינוך יותר טוב ויותר נגיש.

בבקשה תסביר לי, ברצינות, להבדיל ממך אני רוצה ללמוד ולהקשיב....

haters will hate

פורסם
הרגתם אותי :)

דבר ראשון שתהיה לכולנו שנה טובה.

אז חיית פה ולא ידעת על איזה אופנוע לרכב, וגילית שכדי ללמוד באוניברסיטה צריך למכור ביציות ולך אין ביציות אז לא יכולת ללמוד באוניברסיטה ? אבל היית נוסע כל יום על אופנוע אחר וחולף מול האוניברסיטה כועס.

אני לא חייב לך דין וחשבון ועדיין אני חולק את חיי האישיים כי אין לי מה להסתיר. תקרא את הודעותי שוב ותגיד לי שאני לא התחתנתי מאהבה, כן נפרדנו אחרי 3 שנים, לא עבד, ותאמין לי שאני זה שאכל את כל החרא וניסה שזה יצליח, למה נראה לך עזבתי את ניו יורק?

אחרי שהתבססתי שם, ארזתי הכל כדי להתחיל מחדש ומאפס כי סתם התחשק לי? . MAKE SENSE? לא !

אנשים בארץ לא מתגרשים? מתגרשים, רגע אולי הם התחתנו בגלל מניעים נסתרים ???

לגביי חינוך, אני רוצה שתסביר לי איך בארץ החינוך יותר טוב ויותר נגיש.

בבקשה תסביר לי, ברצינות, להבדיל ממך אני רוצה ללמוד ולהקשיב....

להיכנס כתייר, לעבוד בשושו, "להתאהב" במישהי, להתחתן, לגלות שנגמרה האהבה, להתגרש. וואו, הרבה דברים בפרק זמן קצר. אני מצטער שנאלצת לסבול. אבל אתה יודע, בסופו של דבר מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. אל תתבאס, אחרי הכל אנשים אחרים מחכים שנים על גבי שנים, צריכים להוכיח שיש להם תארים והשכלה כזו או אחרת. אז אל תתבאס, קח את הבאסה בסבבה. אתה לא הראשון ולא האחרון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אולי אתה רוצה תדפיס של כל השנים שחייתי שם. אני יכול לפרט לך גם מה אכלתי כל יום, מה עשיתי, לאן הלכתי, כמה שעות עבדתי וכיוצא בזה.

איזה חוויה בדיוק אתה רוצה לשמוע? יש לא מעט. אבל עזוב, למה לי פוליטיקה עכשיו? אני מציע לך לארוז תיק, לעבור ולחיות שם ולראות בעצמך. גם ככה לא תאמין למה שארשום לך אז למה להתאמץ?

אני מבין איזה מסר אתה מנסה להעביר, לדעתי הגישה שלך לחברי הפורום לא נכונה.

בנצי הוא בנאדם X. צעיר, נשוי טרי וללא ילדים ומשכנתא על בית. טוען שהוא חי בארה"ב ברמת חיים יותר גבוהה מאשר היה יכול לחיות פה.

אתה בנאדם Y, לא רשמת באיזה סטטוס חיית שם. ואתה טוען שהחיים בארה"ב הם לא גן עדן כמו שבנצי רושם.

אם תואיל בטובך (לא בציניות :-)) להשלים את המידע החסר, אז נדע מאיפה באה נקודת ההתייחסות שלך.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
להיכנס כתייר, לעבוד בשושו, "להתאהב" במישהי, להתחתן, לגלות שנגמרה האהבה, להתגרש. וואו, הרבה דברים בפרק זמן קצר. אני מצטער שנאלצת לסבול. אבל אתה יודע, בסופו של דבר מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. אל תתבאס, אחרי הכל אנשים אחרים מחכים שנים על גבי שנים, צריכים להוכיח שיש להם תארים והשכלה כזו או אחרת. אז אל תתבאס, קח את הבאסה בסבבה. אתה לא הראשון ולא האחרון.

תגיד, אתה אמיתי?

עכשיו תגיד שהבנאדם לא יכול להתאהב? :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קבל התראה. הסבלנות שלי כלפי אנשים שמשתמשים בשרשורים בשביל לסגור חשבונות עם אחרים - חשבונות שכלל לא בטוח עבור מה הם נפתחו - היא אפסית. אם תמשיך, נפסיד אותך כמשתמש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קבל התראה. הסבלנות שלי כלפי אנשים שמשתמשים בשרשורים בשביל לסגור חשבונות עם אחרים - חשבונות שכלל לא בטוח עבור מה הם נפתחו - היא אפסית. אם תמשיך, נפסיד אותך כמשתמש.

אין לי שום חשבון עם מר בנצי, מעולם לא פגשתי אותו, אני לא חש כלפי שום טינה ותמיד איחלתי לו בהצלחה מכל הלב. מה שכן מפריע לי אלה הם הסיפורים שלו. למרבה הצער הוא נוטה אם במודע או לא להשמיט פרטים. אני משלים אותם. למה אני עושה זאת? תסתכל בחתימה שלך ותבין.

כל טוב ובריאות לכולם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אתה עדיין מבדר אותי, באמת שאני צריך להעלות לך חשבוניות של כל הדברים שאני מבזבז עליהם כדי שתבין.

אני משווה את החיים שלי פה לחיים של החברים שלי שנשארו מאחור. תסלח לי, אני חי יותר טוב מהם ולא משנה איך תסובב את זה.

אני נוהג על רכבים טובים יותר, מחזיק אופנוע באותו הזמן, אני אוכל במסעדות שהם יכולים להרשות לעצמם רק בארועים מיוחדים על בסיס יומיומי, אני יוצא ונהנה, שותה יינות איכותיים, מתלבש טוב ומפנק את עצמי איך שבא לי, רק השבוע קניתי מעיל רכיבה מעור, שעון חדש, 2 זוגות נעליים, ליוויס אחד ו3 חולצות. ברצינות, זה לא שלא חייתי בישראל וחוויתי על בשרי את העלות המטורפת של כל דבר.

אני לא גונב מאף אחד, לא מרמה אף אחד, אני עובד כמו חמור (מריץ 4 פרוייקטים כרגע ברדיוס של 200 ק"מ) ואני מרגיש טוב עם זה.

אתה כל פעם אומר שאני לא מציג את כל התמונה וזה עצוב כי מעולם לא חסכתי מילים כשדיברתי על הקשיים והמפלות שחוויתי, אני לא בא ואומר - נחתתי פה כתייר וקיבלתי צ'ק ונשיקה מאובאמה.

לא היה לי קל מעולם ותמיד עבדתי קשה, פה אני מרגיש שאני עובד קשה בשביל משהו, אם זה הדברים הקטנים או הגדולים שאני מתפנק עליהם. בארץ הרגשתי שאני עובד קשה בשביל לשרוד, בשביל כלום. מצטער באמת.

haters will hate

פורסם

כל טוב ורק בריאות. אני סיימתי מבחינתי להגיב בנושא הזה כאן.

זה היה לפני איזה 7-8 הודעות מיותרות נוספות שלו..

העיקר שבנצי שקרן.

פורסם
...פה אני מרגיש שאני עובד קשה בשביל משהו...בארץ הרגשתי שאני עובד קשה בשביל לשרוד, בשביל כלום.

זה לפי דעתי ההבדל בגדול בין הארץ לבין חו"ל.

פורסם
זה היה לפני איזה 7-8 הודעות מיותרות נוספות שלו..

העיקר שבנצי שקרן.

צודק, בהחלט הייתי צריך להפסיק להגיב. מה לעשות, יש כאלה שפשוט לא יכולים בלי שאני אגיב להם.

פורסם
אתה עדיין מבדר אותי, באמת שאני צריך להעלות לך חשבוניות של כל הדברים שאני מבזבז עליהם כדי שתבין.

אני משווה את החיים שלי פה לחיים של החברים שלי שנשארו מאחור. תסלח לי, אני חי יותר טוב מהם ולא משנה איך תסובב את זה.

אני נוהג על רכבים טובים יותר, מחזיק אופנוע באותו הזמן, אני אוכל במסעדות שהם יכולים להרשות לעצמם רק בארועים מיוחדים על בסיס יומיומי, אני יוצא ונהנה, שותה יינות איכותיים, מתלבש טוב ומפנק את עצמי איך שבא לי, רק השבוע קניתי מעיל רכיבה מעור, שעון חדש, 2 זוגות נעליים, ליוויס אחד ו3 חולצות. ברצינות, זה לא שלא חייתי בישראל וחוויתי על בשרי את העלות המטורפת של כל דבר.

אני לא גונב מאף אחד, לא מרמה אף אחד, אני עובד כמו חמור (מריץ 4 פרוייקטים כרגע ברדיוס של 200 ק"מ) ואני מרגיש טוב עם זה.

אתה כל פעם אומר שאני לא מציג את כל התמונה וזה עצוב כי מעולם לא חסכתי מילים כשדיברתי על הקשיים והמפלות שחוויתי, אני לא בא ואומר - נחתתי פה כתייר וקיבלתי צ'ק ונשיקה מאובאמה.

לא היה לי קל מעולם ותמיד עבדתי קשה, פה אני מרגיש שאני עובד קשה בשביל משהו, אם זה הדברים הקטנים או הגדולים שאני מתפנק עליהם. בארץ הרגשתי שאני עובד קשה בשביל לשרוד, בשביל כלום. מצטער באמת.

אדוני, אתה משמיט עובדות או איך שלא תקרא לזה בסיפורים שלך. אולי זה עובד על האנשים כאן אבל לא עליי, אני חייתי שם ואני יודע מה זה. באותה מידה שאתה רואה חובה לספר לכולם בפורום ישראלי עד כמה טוב שמה, כמה זה גן עדן ושאר מיני פנטזיות אני רואה חובה לספר את כל הפרטים שאתה "שוכח". אני מאוד שמח בשבילך שהצלחת להתברג למערכת שם תוך כמה שנים מעטות. אם אתה רוצה אני אתן לך את מספר הטלפון של חבר טוב שלי שכבר מחכה 10 שנים להגר בצורה חוקית לשם והוא עדיין מחכה.

אני יכול לספר לך על חבר אחר שהוא אזרח ורצה לחסוך בהוצאות הביטוח שלו ורצה המזל והוא עשה תאונה והנזקים הגופניים והנזקים לרכוש הם גבוהים יותר ממה שהביטוח שהוא לקח מכסה. זה לקח טוב שמראה את ההבדלים בין ביטוח חובה בארץ לבין ביטוח חובה שם.

אז תסלח לי שאני לא יכול להמשיך כאן כי לא בא לי שייתנו לי עוד הערה על כך שהעלבתי אותך חס וחלילה. זה בסדר, גם אני לא אהבתי שדיברת על כך שאין לי ביציות למכור אבל מה לעשות, לא כל דבר צריך לקחת קשה. אני מאחל לך באמת הצלחה מכל הלב, שיהיה לך רק טוב ושחס וחלילה שלעולם לא תהיה במצב בו תגלה ששם כל עוד אתה צעיר, בריא ורווק החיים יפים.

וכמו שרשמתי כמה פעמים כבר, אם מישהו באמת רוצה להגר לשם או לכל מדינה אחרת, מוטב שיתייעץ עם עורך דין שמבין בעיניינים האלה. הישועה לא תבוא מהשירשור הזה.

פורסם

טוב , הייתי חייב להגיד את זה :

אני בצד של בנצי!

(בתנאי שהוא ממציא מסמכים שמאשרים את הכל :shock: )

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
טוב , הייתי חייב להגיד את זה :

אני בצד של בנצי!

(בתנאי שהוא ממציא מסמכים שמאשרים את הכל :shock: )

לא ידעתי שמדובר כאן בהליך פלילי בו כל נכבדי הפורום אמורים לבחור צד.

לא ידעתי שיש כאן מצב ששופט צריך להחליט מי מדבר אמת ומי לא.

אני מודע לכך שיש הרבה דברים שאני לא יודע, רק לא ידעתי שזה אחד מהם.

• תוכן חדש...