Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמורת $15k אני מסדר לך כלה יפה.

איך הגעתי לארה"ב? ויזת תייר.

מה אני עושה? מה שצריך! כרגע בתחום הבניה.

אני חוקי, קיבלתי גרין קארד ל10 שנים.

איך? התאהבתי, התחתנתי.

יצאתי חומוס, למה? אבא שלי אזרח אמריקאי. אבל כבר התחתנתי אז עברתי את התהליך שכולם עוברים. ראיון, טביעות אצבעות, חקירה צולבת שבה הפרידו ביני לבין אישתי במשך שעה וחצי ותחקרו.

הייתי בסטטוס לא חוקי למעלה מ3 שנים.

פחדתי? בהתחלה כן, התרגלתי עם הזמן שאין מה לפחד כששוטר עוצר אותך, שאין ממה לפחד בכלל.

עבדתי בעבודות חרא ובעבודות מצויינות כשוהה לא חוקי.

פתחתי עסק כשהייתי לא חוקי.

דווקא מאז שהפכתי לחוקי אני מרגיש שקצת יותר קשה לי, מיסים שילמתי גם כשלא הייתי חוקי. הקושי הוא כנראה בעובדה שכשלא הייתי חוקי, ראיתי בניירות מטרה, זה מה שחסר לי וזה מה שיעשה את הכל קל יותר, התבדתי.

חוויתי טלטלות רבות אך מעולם לא הרגשתי כנטע זר.

כיום אני עובד כשכיר, מרוויח שכר בסיס סביר (60k) ועמלות, מה שמביא אותי לאיזור ה$6k נטו בחודש. לא וואו ברמה האישית אבל מאוד מספק ברמה הכללית.

חצי שנה בתפקיד בסה"כ.

אני מתגעגע לשכר כפול ובמשולש אך יודע שאני משקיע במשהו לטווח הארוך.

לא בעיה להרוויח 5k כשאתה לא חוקי.

הייתי לוקסמית', מנעולן בעברית, הרווחתי בין 5 ל8 בחודש.

הוצאות המחייה היו נמוכות, 1000 שכירות, 500 על הרכב. השאר בזבוזים.

אני לא מציג תמונה ורודה, יש פה פשע, אבל לא נראה לי שמישהו מהגר מהארץ לקמדן (שכונה חרא בפילדלפיה) .

אשמח לשמוע מחברנו המלומד על השהייה שלו בארה"ב, במה עסקת? איפה התגוררת? כמה סבלת ומדוע חזרת? מתי חזרת?

haters will hate

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכמובן ש"שכחת" לציין:

ביטוח בריאות נורמלי, כ-500$ בחודש. וזה עוד לפני שחס וחלילה פנית לרופא לבדיקה/טיפול שתעלה לך עוד סכום יכול להגיע לכמה מאות דולרים.

לימודים הולמים לילדים כ-1K$ בחודש כי רוב הבתי ספר ה"ממלכתיים" פשוט לא ראויים למאכל אדם.

מצד שני, עם 100K$ אתה קונה לך בית/דירה יפה, פה בארץ לא תוכל לעשות כלום עם הסכום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איך? התאהבתי, התחתנתי.

יצאתי חומוס, למה? אבא שלי אזרח אמריקאי. אבל כבר התחתנתי אז עברתי את התהליך שכולם עוברים. ראיון, טביעות אצבעות, חקירה צולבת שבה הפרידו ביני לבין אישתי במשך שעה וחצי ותחקרו.

פחדתי? בהתחלה כן, התרגלתי עם הזמן שאין מה לפחד כששוטר עוצר אותך, שאין ממה לפחד בכלל.

דווקא מאז שהפכתי לחוקי אני מרגיש שקצת יותר קשה לי, מיסים שילמתי גם כשלא הייתי חוקי. הקושי הוא כנראה בעובדה שכשלא הייתי חוקי, ראיתי בניירות מטרה, זה מה שחסר לי וזה מה שיעשה את הכל קל יותר, התבדתי.

כיום אני עובד כשכיר, מרוויח שכר בסיס סביר (60k) ועמלות, מה שמביא אותי לאיזור ה$6k נטו בחודש. לא וואו ברמה האישית אבל מאוד מספק ברמה הכללית.

חצי שנה בתפקיד בסה"כ.

אני לא מציג תמונה ורודה, יש פה פשע, אבל לא נראה לי שמישהו מהגר מהארץ לקמדן (שכונה חרא בפילדלפיה) .

אשמח לשמוע מחברנו המלומד על השהייה שלו בארה"ב, במה עסקת? איפה התגוררת? כמה סבלת ומדוע חזרת? מתי חזרת?

אז עם 5K בחודש אפשר לעשות שם הרבה יותר ממה שאפשר לעשות עם 5K פה ?

פורסם

5K זה אחרי מיסים ?

כמה מס הכנסה משלמים שם ?

לבנצי אין ילדים כך שהוא לא שכח כלום, אם אחרי שכירות וביטוח נשאר לו 3000$ ביד מ ה 5K זה קצת יותר ממה שיאר לו בישראל אבל כח הקניה שלו גדול לפחות פי 2 בארה"ב, לרוב המוצרים.

כמו שאמרתי קודם בהערכה גסה רמת החיים שם גבוהה פי 4-6 מישראל.

פורסם
5K זה אחרי מיסים ?

כמה מס הכנסה משלמים שם ?

לבנצי אין ילדים כך שהוא לא שכח כלום, אם אחרי שכירות וביטוח נשאר לו 3000$ ביד מ ה 5K זה קצת יותר ממה שיאר לו בישראל אבל כח הקניה שלו גדול לפחות פי 2 בארה"ב, לרוב המוצרים.

כמו שאמרתי קודם בהערכה גסה רמת החיים שם גבוהה פי 4-6 מישראל.

אתה תועה, הייתי אומר שרמת החיים היא גבוהה בערך פי 1.5-2 בשקלול ארוך טווח.

פורסם

אין זה משנה כמה, הנקודה התחתונה היא שרמת החיים גבוהה יותר וספק אם מישהו יוכל להוכיח אחרת.

פורסם

איך? התאהבתי, התחתנתי.

חצי שנה בתפקיד בסה"כ.

אז מה היה לנו שם? נכנסת עם ויזת תייר במטרה ללכת לעבוד (שקר ראשון), היית לא חוקי, התחתנת פיקטיבית עם מישהי בעבור כסף (שקר שני), בזמן שלא היית חוקי קיבלת כסף מתחת לשולחן, עבדת שחור, העלמת מיסים(שקר שלישי), בלה בלה בלה ולבסוף אתה עוד מציע לבן אדם לארגן לו נישואים פיקטיביים תמורת כסף ועוד בפורום ציבורי (שלא נדע מצרות). כמו שאמרתי, קל מאוד לדבר שמקבלים כסף מתחת לשולחן וכל המשכורת נכנסת לכיס.

בקיצר בנצי, אתה יכול לעבוד על כל התמימים כאן אבל אני יודע בדיוק מה זה החיים שם. גם לי היה טוב וגם לי היה סבבה. החיים שם דבש כל עוד אתה צעיר, בריא ורווק.

תהיה בריא, שיהיה לך בהצלחה מכל הלב רק תעשה טובה, אל תשמיט עובדות כאשר את מספר את הסיפורים שלך. התמימים כאן עלולים להאמין לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אתה תועה, הייתי אומר שרמת החיים היא גבוהה בערך פי 1.5-2 בשקלול ארוך טווח.

הצדק אתך, וממש לא ניסית לטעון אחרת.

רק ציינתי שיש עוד כמה פרטים מאוד חשובים שהוא שכח לציין.

ברור שאין לאדון בנצי (שאני מאוד מעריך ואוהב) כרגע ילדים אבל באיזשהו שלב יהיו לו והוא יצטרך לקחת את זה בחשבון.

אני מאוד מסכים עם שורת הסיכום של Cerebral Cortex.

אני ממש לא חושב שפה בארץ הכל מושלם והחיים בארה"ב גם ממש לא מושלמים (תתחיל מלקרוא כמה ילדים נחטפים בשנה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אהה, דרך אגב בנצי, להציע למישהו להתחתן עם אזרחית בשביל לקבל גרין גארד בעבור כסף קצת סותר את הכותרת של השירשור הזה הייתי אומר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אדון קורטקס, אתה מגזים בתגובותיך.

ארנב חכם פעם אמר ״המטרה מקדשת את האמצעים״. יש הדורכים על אחרים כדי להתקדם (תופעה מוכרת בארץ). יש המלשינים כדי לצאת לחופשי. ויש המתחתנים בעבור מסמכים.

זה נפוץ וידוע.. לא גילינו את אמריקה.

פורסם

יותר מזה - אני חושב שמרוב השתלחות, שכחת לספר על החוייה שלך, ה"הייתי, ניסיתי" שאתה מכניס בכל פוסט רחוק מהפירוט שבנצי נתן, בנוסף אני לא ראיתי איפה הוא כתב שהתחתן פיקטיבית, במקום להכנס בדבריו, נסה לתת את החוויה שלך - הרבה יותר מעניין.

אני אגב, לא חושב אפילו על ארה"ב, יש לי אזרחות ישראלית בלבד (למרות שאם בלארוס תעבור הפיכה ותצטרף לאיחוד אני ארוויח מאד, רק שזה כנראה לא יקרה בתקופתי) ולכן מעניין אותי הרבה יותר לעבור לניו זילנד (שהתאהבתי בה כאשר ביקרתי שם) על בסיס מקצוע נדרש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אחדד את הדברים כי זה כמו לנהל שיחה עם בחורה, הרבה מילים לא נשמעות :-)

התחתנתי מאהבה.

אבא שלי אזרח אמריקאי.

שילמתי מיסים גם כשהייתי לא חוקי (הוצאתי tax-id) .

עם הtax id פתחתי עסק, חשבון עסקי, קיבלתי צ'קים ושילמתי מס.

ביטוח בריאות עולה פחות מ500 דולרים בחודש.

הייתי תקופה ארוכה בלי ביטוח, יש בתי חולים של המדינה, אמנם יש תור אך הטיפול מסור, איכותי וללא תשלום או תמורת סכום פעוט.

יש בתי ספר ציבוריים מעולים, אפשר להריץ חיפוש קטן לגביי מערכת החינוך בcalabasas קליפורניה. ציבורית ומצויינת.

ואני מחכה לשמוע על החוויה הנוראית של חברינו באמריקה.

ד"א לא הצעתי לאף אחד להתחתן כשקר להוציא ניירת. דיברתי על שידוך עם בחורה יהודייה והסכום זה הfee שלי :-)

מי שרוצה לחיות פה - חי פה.

haters will hate

• תוכן חדש...