Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חופשי :)

כרגע שוכר.

ולא רואה את עצמי חוזר לישראל, לא מסתדרת לי התמונה בראש של לחזור לארץ, לעבוד בארץ, לרכוש בית בארץ ולגדל את ילדי בארץ.

הילדים שלי יגדלו פה, והם יקבלו חינוך מעולה בבית ובבית הספר.

אפילו לבקר בארץ לא כזה קוסם לי, אני מחשב את העלות של כל הסיפור הזה ומה התועלת שאפיק ממנו וזה יורד מהפרק.

אם אני מגיע לבקר זה יעלה לי 10K$ , יהיה עדיף לקנות כרטיס טיסה לאמא שלי ולאחותי, לפנק אותן חודש ולשלוח אותן בחזרה עם חבילות לכולם.

געגועים זה דבר שטחי, אני מלא געגועים אבל שיחות טלפון על בסיס כמעט יומי וכולם ממש פה לידי :)

אחותי מתקשרת אליי כשהיא בדרך לעבודה בבוקר, אמא שלי מדברת איתי כשהיא מסיימת את העבודה, חברים מתקשרים כל הזמן והWHATSAPP שלי עובד קשה.

אני לא רואה גבולות, מדינות ומרחק, אנשים יקרים תמיד קרובים אליי. וכן לפעמים חסר לי החיבוק של אמא, אבל היא תהרוג אותי אם אני אחזור לארץ, היא שם והיא אומרת לי שאין לי מה לעשות בישראל כי הכל נהיה מגעיל.

haters will hate

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו למה כ"כ יקר להגיע לארץ? לא ידעתי את זה!

כרטיסי טיסה אני מניח שבתקופות מסויימות זה עלות של בערך 1000$ לבנאדם (בתקופות חלשות), איך מגיעים ל 10K$ ?!

אבל כן, אני מבין את הלוגיקה של להביא את האחות\אמא, אבל לא תמיד זה אפשרי למשפחה (עבודה\לימודים ולאנשים מבוגרים הטיסות הארוכות קשות).

אני מבין גם שהעידן של היום יותר קל, זה מדהים איך הטכנולוגיה של היום מקלה על החיים, פעם היו שולחים גלויה\מכתב ועד שהוא היה מגיע ... שיחות טלפונים זה היה לוקסוס כי זה היה מאוד יקר, היום הכל זמין ובחינם, אפשר לשמור על קשר בלי לשלם שקל אבל עדיין, זה לא אותו דבר ...

ד"א, לא יודע אם התאזרחת (כי זה לוקח זמן), אבל אמא שלך יכולה לקבל גרין קארד דרכך, עניין של גג שנה (לאזרח).

ויאללה תקנה כבר בית, עוד מעט המחירים שם יעלו ויעלו (כבר עכשיו רואים התאוששות אבל אתה בטח יודע את זה).

פורסם
הוא גר ב עיר המלאכים, המרחק ממנה לניו-יורק גדול מהמרחק בין ניו-יורק ללונדון, והמחיר משתנה לפי דירוג המחלקה.

ידוע, אם אני מארגן לך כרטיס בעד 1000$ ל LA - אתה קונה?

אבל קח בחשבון שזה בתקופה "חלשה" כמו שציינתי ...

פורסם
חופשי :)

כרגע שוכר.

ולא רואה את עצמי חוזר לישראל, לא מסתדרת לי התמונה בראש של לחזור לארץ, לעבוד בארץ, לרכוש בית בארץ ולגדל את ילדי בארץ.

הילדים שלי יגדלו פה, והם יקבלו חינוך מעולה בבית ובבית הספר.

אפילו לבקר בארץ לא כזה קוסם לי, אני מחשב את העלות של כל הסיפור הזה ומה התועלת שאפיק ממנו וזה יורד מהפרק.

אם אני מגיע לבקר זה יעלה לי 10K$ , יהיה עדיף לקנות כרטיס טיסה לאמא שלי ולאחותי, לפנק אותן חודש ולשלוח אותן בחזרה עם חבילות לכולם.

געגועים זה דבר שטחי, אני מלא געגועים אבל שיחות טלפון על בסיס כמעט יומי וכולם ממש פה לידי :)

אחותי מתקשרת אליי כשהיא בדרך לעבודה בבוקר, אמא שלי מדברת איתי כשהיא מסיימת את העבודה, חברים מתקשרים כל הזמן והWHATSAPP שלי עובד קשה.

אני לא רואה גבולות, מדינות ומרחק, אנשים יקרים תמיד קרובים אליי. וכן לפעמים חסר לי החיבוק של אמא, אבל היא תהרוג אותי אם אני אחזור לארץ, היא שם והיא אומרת לי שאין לי מה לעשות בישראל כי הכל נהיה מגעיל.

לא, מה פתאום, באמריקה הכל סבבה והכל יפה. אין רצח, אין עבודה בעיניים, אין מקרי שוד, הכל סבבה שם. תגיד בנצי, זוכר את הסופה סנדי שחוללה תוהו וכאוס בכל ניו ג'רזי? שמעת את הסיפור על האמא שדפקה על דלת של איזה בן אדם והתחננה אליו שיפתח את הדלת וייתן לה ולשני ילדייה להיכנס כי הסופה בעיצומה, אתה יודע שהוא סירב ושני הילדים פשוט נלקחו על ידי הסופה ומתו? אחר כך בראיון לטלויזיה במקום להיות מבוייש הוא לבש זקט של מכבי אש ועמד על שלו שזה היה בפירוש שהוא היה יכול למות ואף אחד לא יכול לצפות ממנו להקריב את חייו בעבור אחרים. שמעת את המקרה הזה?

אז אנא ממך, אל תטיף לנו על אנשים מגעילים.

נכון, יש כאן בישראל אנשים מגעילים ודוחים חבל על הזמן. אבל לא כולם כאלה. למרבה המזל או הפלא רוב רובם של הישראלים הם אנשים טובים.אם אתה רוצה שינוי תתחיל אתה את השינוי. פשוט בגלל שזה יותר "מגניב" לשמוע על שוד של בנקים מאשר על איזה אדם שעזר לזקנה לעבור את הכביש אז אנחנו לא שומעים על הרבה מעשים כאלה. אבל יש כאן אנשים יפים שגורמים לך גאווה לחיות כאן. מ"פ שמאבד כף יד שלמה ומוכן היה אפילו לאבד את השנייה שלו רק בכדי להבטיח את שלומם של חייליו ושל האזרחים עליהם הוא נשבע להגן ועוד הרבה מקרים.

בנצי, שוב פעם, אתה מאשים את המדינה במקום להאשים את אלה שבאמת היו אשמים (ואני לא רוצה להיכנס לזה). ההורים שלי עלו לכאן בשנות ה 50 המוקדמות. אכלו מירורים אבל בחיים, בחיים לא שמעתי אותם מתלוננים שרע להם וקשה להם. מעולם לא נסעו לחו"ל, מעולם לא נסעו לחופשה בבית מלון בכדי להתפנק ומעטים הפעמים שהם מילאו מיכל דלק מלא. המדינה בחיים לא תוכל לדאוג ב 100 אחוזים לכולם. למרבה הצער, אלה שמנצלים את המערכת מחלישים אותה. בגלל זה כולם סובלים.

קבל,

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

i never said that everything is pink over here, hell no, but i know also that nothing is pink in israel, i dont know where you live but take your head out and look around you/

regarding your parents, i am sorry to hear that , i do , i dont want to live my life without spoiling myself, i owe it to myself, we live once and if we do it right once is enough..

i really sorry if my words hurts you in any way but please, stop talking to me about changing the situation, it's deeper than it seems. please go take a walk in jaffa at night, go walk in tel aviv at night, go and walk, go and see, go to the post office on the 28th and see the people , i don't think that you even know what's so special on the 28th.

just do some home work before you protact a country who doesnt give a damn fuck about you as a person.

i can give you horror stories from israel and the US, that's not the point, you got bad people everywhere.

i talk to my friends in israel on a daily basis , some of them came here to visit me during the years, why they all want to move here???

haters will hate

פורסם

העניין הזה גולש למישורים לא רלוונטים בכלל.

מי שרוצה להשאר בארץ שישאר- ממתי זה משהו רע לעזוב את הארץ? מה אנחנו קשורים בחבל הטבור? שכל אחד יעשה מה שטוב לו. מי שרוצה לעזוב שיעזוב, אנשים מתנהגים כאילו מי שעובר לחו"ל עובר שם טקס של השלכת היהדות שלך והפיכה למוסלמי.

פורסם
תודה על התייחסותך, אני לא פועל ולא רופא. אני מתעסק בעבודת ידיים מקצועית ובשירות הכרחי לרוב בני האדם ומי שמוכשר גם יכול לעשות מזה כסף בארץ והמווון כסף בארה״ב. (הבנתי ממכרים שיש דרישה לישראלים תותחים בתחום שלי) יש לי ידע ונסיון רב בתחום ואני עובד עם בשיתוף חברות מוכרות בארץ תיק העבודות הרחב שלי יוכל להעיד שם (בארה״ב) על יכולותיי לכל מתעניין. יש לי את היכולת לעמוד בכל מבחן ולהוכיח את יכולותיי בו במקום. אני לא זקוק לבית עסק וכלים ומכונות כבדות. יש לי את הקייס הקטן שלי ובו כל הציוד הדרוש לי. (כאן בארץ יש לי עסק)

החלום שלי פשוט לא נמצא בארץ.

לצערי כיוון שאני בעל משפחה ולא רווק שיכול ללכת ולחקור את העולם אני רק צריך למצוא את איש הקשר הנכון שיוכל לעזור/להקל על

העניין.

לעבוד קשה? אני עובד גם היום. ושכך נעבוד תמיד!

אפשר לשאול במה אתה עובד ?

פורסם

ולגביי עלות, להגיע לארץ לא נגמר בכרטיס טיסה. זה כסף קטן.

להשכיר רכב, נגיד מאזדה 6 לחודש, יעלה כסף?

מלונות? אם אני בא אז אני בא לחופשה, כמה לילות אצל אמא ואז איזה מלון בטיילת תל אביב.

עכשיו רגע, מסעדות בארץ עולות כסף?

חודש בארץ עולה הרבה כסף כשאתה תייר. לפחות אף מוכר בשוק לא יוכל לחרטט אותי עם נרגילה ב900 שקל.

haters will hate

פורסם

אני לא מבין למה אנשים רוצים לברוח מארץ, אני אזרח ארה"ב שבאתי לגור פה ועובד פה קשה למחייתי ועדיין לא חושב לחזור לשם, כי פה אתה חי בין אחים ושם בין גויים.

פורסם
אני לא מבין למה אנשים רוצים לברוח מארץ, אני אזרח ארה"ב שבאתי לגור פה ועובד פה קשה למחייתי ועדיין לא חושב לחזור לשם, כי פה אתה חי בין אחים ושם בין גויים.

אם אתה מרגיש שכל היהודים הם אחים שלך ואם כל הלא-יהודים הם סתם גויים, אז באמת אין לך מה לחפש במקום אחר.

למי שחי בלי תפיסות דתיות מהסוג הזה ורואה בכולם פשוט בני אדם, ודוגל בערכים ליברליים וחופש כלכלי, אין מה לחפש בארץ.

היהודים שמגיעים הנה מארה"ב עושים את זה בראש ובראשונה מסיבות דתיות. הרבה מהם מתיישבים בהתנחלויות ומחזיקים בדעות קיצוניות יחסית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
העניין הזה גולש למישורים לא רלוונטים בכלל.

מי שרוצה להשאר בארץ שישאר- ממתי זה משהו רע לעזוב את הארץ? מה אנחנו קשורים בחבל הטבור? שכל אחד יעשה מה שטוב לו. מי שרוצה לעזוב שיעזוב, אנשים מתנהגים כאילו מי שעובר לחו"ל עובר שם טקס של השלכת היהדות שלך והפיכה למוסלמי.

יש כאן רק בעייה אחת והיא של בנצי, הוא נוטה לייפות את המציאות שם ייתר על המידה. מדוע? לך תדע. כל אחד והסיבות שלו.

ולגביי עלות, להגיע לארץ לא נגמר בכרטיס טיסה. זה כסף קטן.

להשכיר רכב, נגיד מאזדה 6 לחודש, יעלה כסף?

מלונות? אם אני בא אז אני בא לחופשה, כמה לילות אצל אמא ואז איזה מלון בטיילת תל אביב.

עכשיו רגע, מסעדות בארץ עולות כסף?

חודש בארץ עולה הרבה כסף כשאתה תייר. לפחות אף מוכר בשוק לא יוכל לחרטט אותי עם נרגילה ב900 שקל.

לטוס לאיים הקריביים זה לא יקר? לטוס לספרד או לצרפת זה לא יקר? לטוס לאנגליה זה לא יקר?

נו מה אתה רוצה בדיוק לומר כאן? נכון מאוד, המלונות בישראל יקרים לעומת חו"ל. העלות האסטרונומית נובעת משני הוצאות עיקריות. ביטחון וכשרות. מה לעשות, עולה כסף להיות יהודי כשר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא במדינת ישראל שאוכל כשר הוא הנורמה, אין סיבה שזה מה שיהיה יקר.

מה שיקר זה התוספת מס שיש לך על כל דבר שבסוף מיקרת את הטוטל.

וכן להגיע לארץ כתייר לא זול בכלל :wink:

קליפת מוח אני לא חושב שבנצי מיפה את המציאות בארה"ב. פשוט המציאות שהיתה לו בארץ היתה כנראה קשה משל הרבה אחרים. כל אחד והחבילה שהוא סוחב.

בכל מקום יש חרא אבל הכל זה בעיני המתבונן (החרא שלך הוא לא החרא שלי :lol: )

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
יש כאן רק בעייה אחת והיא של בנצי, הוא נוטה לייפות את המציאות שם ייתר על המידה. מדוע? לך תדע. כל אחד והסיבות שלו.

מה עושה אותך כל כך בטוח שהוא מייפה את המציאות?

מה אם אני אגיד לך שבמחיר של דירת שני חדרים בת"א אני שוכר אחלה בית, כן, בית, עם שלושה חדרי שינה, מרתף, גינה מקדימה ומאחורה וחנייה פרטית כפולה?

מה אם אני אגיד לך ששכר המינימום פה הוא כמעט פי שניים מבארץ, אז אפקטיבית, את אותו הבית אני שוכר בחצי מהמחיר של אותה דירה.

מה אם אני אגיד לך שבמתאיים שקל (ושוב, אפקטיבית חצי מזה) אני ממלא יותר מ50 ליטר דלק.

מה אם אני אגיד לך שרק מלחשוב על הפירות כאן הפה שלי מתמלא ריר ומחשבות שמחות?

מה אם אני אגיד לך שבמחיר של פחות משעת עבודה אחת אני מתענג על 590 מ"ל גינס בפאב ליד הבית שלי?

מה אם אני אגיד שאת ביטוח הבריאות שלי המדינה משלמת?

ואיך תגיב אם אני אספר לך שבמשכרות אחת (אחרי הוצאות שוטפות) קניתי לפטופ וציוד צילום שבארץ היה עולה לי קרוב ל20 אש"ח?

מה תגיד? שגם אני מייפה את המציאות?

אף אחד (גם לא בנצי, גלעד, דריש או עידן) אומר שבירידה מהמטוס פורסים לאדוני שטיח לבן וזורקים עלייך כסף.

כולם אבל אומרים שמאבק הזה בסופו של דבר שווה ומשתלם.

מדינת ישראל היא כמו דודה אהובה שלא יודעת לבשל, היא מאכילה אותנו חרא מאז שהיינו קטנים, אבל לא נעים לנו ממנה אז אני אומרים לה שהאוכל מצויין, אז היא ממשיכה להאכיל אותנו בחרא ואנחנו ממשיכים לסבול.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מה עושה אותך כל כך בטוח שהוא מייפה את המציאות?

מה אם אני אגיד לך שבמחיר של דירת שני חדרים בת"א אני שוכר אחלה בית, כן, בית, עם שלושה חדרי שינה, מרתף, גינה מקדימה ומאחורה וחנייה פרטית כפולה?

מה אם אני אגיד לך ששכר המינימום פה הוא כמעט פי שניים מבארץ, אז אפקטיבית, את אותו הבית אני שוכר בחצי מהמחיר של אותה דירה.

מה אם אני אגיד לך שבמתאיים שקל (ושוב, אפקטיבית חצי מזה) אני ממלא יותר מ50 ליטר דלק.

מה אם אני אגיד לך שרק מלחשוב על הפירות כאן הפה שלי מתמלא ריר ומחשבות שמחות?

מה אם אני אגיד לך שבמחיר של פחות משעת עבודה אחת אני מתענג על 590 מ"ל גינס בפאב ליד הבית שלי?

מה אם אני אגיד שאת ביטוח הבריאות שלי המדינה משלמת?

ואיך תגיב אם אני אספר לך שבמשכרות אחת (אחרי הוצאות שוטפות) קניתי לפטופ וציוד צילום שבארץ היה עולה לי קרוב ל20 אש"ח?

מה תגיד? שגם אני מייפה את המציאות?

אף אחד (גם לא בנצי, גלעד, דריש או עידן) אומר שבירידה מהמטוס פורסים לאדוני שטיח לבן וזורקים עלייך כסף.

כולם אבל אומרים שמאבק הזה בסופו של דבר שווה ומשתלם.

מדינת ישראל היא כמו דודה אהובה שלא יודעת לבשל, היא מאכילה אותנו חרא מאז שהיינו קטנים, אבל לא נעים לנו ממנה אז אני אומרים לה שהאוכל מצויין, אז היא ממשיכה להאכיל אותנו בחרא ואנחנו ממשיכים לסבול.

שכנעת אותי, אני עובר לגור בחיפה.

• תוכן חדש...