Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסקסו שלי יש גג שמש שהותקן פה בארץ בהתקנה מקומית.

שמתי לב שהגג נסגר קצת עקום ולכן דולפים ממנו מים.

ניסיתי לאטום אותו עם סיליקון זה עזר אבל עדיין נכנסים קצת מים.

החלטתי ללכת למישהו שמבין, הלכתי לזגג הוא רצה 200 שקל, אמר שיחליף את הסיליקון ששמתי בחומר אחר שלו ושזה יפתור את הבעיה ביקש 200 שקל בשביל זה.

אין לי שום בעיה לשלם את הסכום, אבל בכול זאת קצת חשדתי כי הוא פשוט מחליף את הסיליקון שלי במשהו טוב יותר מי מבטיח לי שלא יחזרו דליפות?

הלכתי לזגג אחר סתם כדי לבדוק מה הוא מציע ומה המחיר. הזגג השני בכלל לא הסכים להתעסק בזה הוא טען שזה בור בלי תחתית, וכול חומר שהוא ישים לא יהיה שונה מהותית ממשהו שאני יעשה לבד ועדיין יכנסו מים.

דבר ראשון למי להקשיב? לזה שרצה 200 שקל ואמר שהבעיה תיפתר או לזה שאמר שהוא לא מוכן להתעסק עם זה ושלח אותי לדרכי?

אני נוטה לסמוך יותר על השני.

דבר שני איפה כן אפשר לתקן את זה? בתיקון אני מתכוון סגירה הרמטית של הגג ואטימה שלו? כמה סיפור כזה צריך לעלות?

אני גר בחדרה מוכן להגיע עד ת"א בשביל לפתור את התקלה, כרגע שמתי מסקנטייפ על האוטו, אבל אני לא אוהב את זה ותיכננתי גם לרפד מחדש את הגג וזה תוקע אותי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• ספונסר פורום
פורסם

רוב גגות השמש שהותקנו בארץ הותקנו על ידי חברה בשם ש.א. סביר שיושבת במושב גנות. השירות שלהם אינו זול אך אם אתה מחפש את המקום שמכיר טוב מכולם את גג השמש שמותקן אצלך ברכב, כנראה שזה המקום.

פורסם

שוחחתי איתם ודי קיבלתי הלם, "אם משהו נשבר זה סדר גודל של 2500-3000 שקלים".

לשאלתי אם יש דרך לסגור את הגג פשוט אחת ולתמיד ולאטום אותו קיבלתי תשובה שלילית.

אני לא יודע עם משהו נשבר או לא, ואני שוקל עם להגיע לשם בכול זאת לצורך הבחנה.

יש מקום אחר אולי שמתעסק עם זה ולא ידרוש חצי ממחיר הרכב שלי?

פורסם

תשים מדבקה שחורה על כל הגג. יש אנשים שעושים את זה ליופי. לטעמי זה לא ממש יפה אבל יעשה את העבודה ובזול.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חשבתי גם על זה, כרגע מסקנטייפ שקוף פשוט עושה את העבודה.

זיהיתי בעיקרון מה הבעיה, כשירגעו הגשמים אני ינסה לפתור אותה לבד למרות שלא רציתי להתעסק בזה אני גם לא מוכן לשלם אלפי שקלים בשביל זה, זה פשוט מוגזם.

• ספונסר פורום
פורסם
שוחחתי איתם ודי קיבלתי הלם, "אם משהו נשבר זה סדר גודל של 2500-3000 שקלים".

לשאלתי אם יש דרך לסגור את הגג פשוט אחת ולתמיד ולאטום אותו קיבלתי תשובה שלילית.

אני לא יודע עם משהו נשבר או לא, ואני שוקל עם להגיע לשם בכול זאת לצורך הבחנה.

יש מקום אחר אולי שמתעסק עם זה ולא ידרוש חצי ממחיר הרכב שלי?

תארתי לעצמי שהמחיר אצל סביר לא יהיה נמוך.

יש סיכוי סביר שתוכל למצוא פיתרון אצל מוסך זהב שנמצא בנתניה. יבגני, הבעלים של המוסך, הוא אמן בפחחות רכב ואם יש אפשרות טכנית לסגור את הגג הוא ידע כיצד לבצעה. כמו כן, בעבר שיפץ מספר מנגנונים של גגות שמש אבל אינני בטוח אם הוא עושה זאת גם לטובת לקוחות. צור איתו קשר, ציין שאתה מהפורום ובקש את עזרתו. ייתכן שיוכל לעזור לך.

פורסם

ערב טוב

ראשית, נרשמתי לאתר רק על מנת לנסות ולעזור לך כי היתה לי בעיה דומה באלפא 156 שלי.

ולעניין: אני מציע לך לשכוח מה"פיתרון" של הסיליקון או כל דבר דומה, חבל להרוס את היתרונות של גג שמש כשאפשר בקלות יחסית לפתור את הבעיה, כמו שאמרתי היתה לי בעיה דומה (זווית סגירה עקומה), נכנסתי בהמלצה של מישהו למוסך "עזר ובניו" זגגות רכב הם נמצאים ברחוב שארית ישראל 13 ביפו צמוד לאיצטדיון בלומפילד (מהצד הצפוני שלו), בהנחה ששום חלק לא נשבר לך הם יפרקו את החלון, ימתחו את השרשרת ויגרזו את המסילות, כל התהליך ייקח משהו כמו שלוש, ארבע שעות, ממני עזר גבה 350 שקל ועברתי את זה לפני כשנה. (כל זה כאמור בהנחה ששום חלק לא נשבר לך).

• תוכן חדש...