Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F1-Z התקנה.

Nik141
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מעוניין באמת בחסכון בצריכת דלק, אני ממליץ לך להתקין את המנורה שמתחברת למצת הרכב ועושה אור כחול ואמורה לחסוך בצריכת הדלק, אני מאמין שקראנו לה 'הפלאג האנאלי'.

אין סוף להונאות כל עוד אין סוף לאנשים שקונים את ההונאות הללו.

פורסם

זה אפילו לא חשמלי, שזה גימיק מפגר בפני עצמו. המאוורר מסתובב בעזרת הוואקום שיוצר המנוע כשהוא שואב את האוויר פנימה. זה מפגר לחלוטין ולא מוסיף לרכב שלך שום דבר חוץ מהסכנה שחלקי פלסטיק\מתכת סיניים יישאבו לתוך המנוע ויגרמו לנזקים יקרים מאד.

פורסם

כדי לדחוף אוויר בכוח למנוע, אתה צריך קצת יותר ממניפה שמסתובבת בפנאן שלה.

מהירות הסיבוב של המניפה תלויה בשטף של האוויר העובר דרכה. מאחר ואין שום שינוי, אתה מקבל במנוע את אותה כמות האוויר בלי המניפה. מה שאתה מכוון אליו זה טורבו, והתקנה שלו היא עסק קצת יותר יקר מהקשקוש הזה.

בכ"א, עדיף לך להוריד את זה. השד יודע אילו - אם בכלל - ביקורות איכות זה עבר, ואתה לא רוצה למצוא את עצמך עם חתיכות פלסטיק במנוע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך אנשים לא יכולים להבין שאם זה היה עובד היצרן היה משתמש בזה ? :x

ואם הפתרון היה פשוט לדחוף יותר אוויר עם אותה כמות דלק כדי לשפר את הביצועים והתצרוכת דלק , אתה לא חושב שהיצרן היה מוצא בעצמו את תערובת יעילה יותר ומשתמש בה במקור ?? :?

פורסם

הבעיה היא שאנשים עדיין נורא נאיביים ומאמינים לשטויות שכותבים בפרסומים\מודעות של המוצרים האלה.

יש סרטון של שני בחורים אוסטרלים שבדקו את הדבר הזה על דייטסו ישנה עם בדיקות על דיינו והם לא הצליחו להוציא ממנה יותר כוח. נראה לי שאפילו היא הפיקה פחות כ"ס עם הטורבו החשמלי הזה מורכב.

בסופו של דבר הם הרכיבו שני מפוחים ענקיים על סעפת היניקה ואז באמת היתה עליה מורגשת בהספק המנוע...

בקיצור, אם אתה באמת רוצה לשדרג את ההספק של המנוע בצורה מורגשת, (וזה כמובן יהיה על חשבון צריכת דלק גבוהה יותר) אז תתכונן להוציא אלפי שקלים על הפרוייקט כי זה ידרוש התקנה של טורבו (או סופרצ'ארג'ר), שדרוג רכיבי המנוע, מיפוי מחדש של המנוע, וכמובן זה לא חוקי. כל שאר הטורבויים שמוכרים באיביי להתקנה עצמית זה חרטה אחת גדולה.

פורסם
עדיף כבר לראות פורנו.

בלי קשר לנושא השרשור אני מסכים.

אני סיכמתי את זה ממה שקראתי באינטרנט. לא דעה אישית או מסכנה שלי.

אם אני אכתוב באינטרנט שאכילת ארטיק שוקו בננה מחזקת את המערכת החיסונית בגוף ועוצרת את נשירת השיער, אתה תתחיל לעשות חוזים עתידיים עם נסטלה?

אם אתה מעוניין באמת בחסכון בצריכת דלק, אני ממליץ לך להתקין את המנורה שמתחברת למצת הרכב ועושה אור כחול ואמורה לחסוך בצריכת הדלק, אני מאמין שקראנו לה 'הפלאג האנאלי'.

:roflmao:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מאחר ואין שום שינוי, אתה מקבל במנוע את אותה כמות האוויר בלי המניפה.

טעות.

מאחר והמניפה מפריעה, אתה תקבל עוד פחות אויר.

פורסם

מה שאותי מעניין בכל הסיפור, זה האם הבחור לפחות הזמין את התפלצת מאיביי או ששחטו אותו פיננסית בישראל.

8)

פורסם
Nik141,

הרכב שלך מעודן מאוד, יפייפה, אין עוד קופה כמו שלך בארץ ודע לך שהושקעה בו המון אהבה. אני מכיר את הרכב שלך טוב מאוד, ראיתי את כל התהליך שהוא עבר (תמונת הפרופיל שלך צולמה על ידי אפילו :lol: ).

אני החבר הכי טוב של הבעלים הקודמים של האוטו. כל סופ"ש נסענו לסדנא אחרת כדי לראות איך אפשר להרים אותו ולשפר אותו (עד כמה שאפשר כן?? כולה 1600 אטמוספרי).

מספר אנשים וביניהם בעלי מקצוע הסכימו פה אחד, שקיט היניקה שמותקן אצלך כרגע, הוא בין האפקטיביים ביותר שתמצא למנוע הזה (זה לא סתם ראש של פילטר כדוגמת דגמים רבים של פילטרים). יחסית למנוע 1600, יש לו תגובה טובה מאוד.

לכן, אמליץ לך לא לגעת ביניקה, בטח לא לקנות שטויות בשקל, שברור שלא יעזרו כאן.

למיטב זכרוני, קיבלת עם הרכב את הדוד האחורי המקורי (לא סתם שמרנו אותו). הייתי מתקין אותו חזרה ומוריד את הremus בגלל אש לא רצויה מצד שוטרים, וגם זה יותר מידי "שופוני" ורועש לטעמי (גם הייתי ממליץ לך לא להתקין קסנון בשל אותה תשומת לב מיותרת, אבל אחרי הכל זו בחירה שלך).

בנוסף, במקומך הייתי מברר על בולמים וקפיצים ומנסה לשפר את האחיזה.

תהנה עם הרכב, זכית!

תודה =)

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

פורסם

האמת שסיקרן אותי הקיט טורבו הזה .... איך זה עובד ? אשמח לשמוע את התאוריה מאוחרי המוצר ...

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...