Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל אחד היה רוצה אחד כזה בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגניב ביותר!

קלקולי הקיבה וההקאות יגיעו בשפע אחרי זה..

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מתאים כסימולטור לאוירובטיקה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הבנתי מה הוא נוהג על טיל שעף מעל הכביש? למה זה זז ככה? ממתי זה ככה ברכב?

זה בכוונה זז בצורה כזאת כדי שתרגיש את הכוחות שפועלים עליך כאילו אתה באמת נוהג. כשאתה נוהג במכונית ונכנס במהירות לסיבוב אתה תרגיש את עצמך נזרק הצידה בכיסא, כשאתה נכנס לעליה במהירות אתה מרגיש שאתה עולה, ההיפך בירידה מהירה - אתה מרגיש כאילו אתה נופל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא הבנתי מה הוא נוהג על טיל שעף מעל הכביש? למה זה זז ככה? ממתי זה ככה ברכב?

שאלה טובה מאוד. חוץ מזה שהוא "מרמה". שימו לב שההילוכים עוברים לבד ולפי הרעש מדובר במכונית עם הילוכים. אני לא רואה שהוא מעלה או מוריד הילוכים ידנית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מי שרוצה יכול לנסות בעצמו, יש אחד כזה מותקן בפרו קארטינג בקרית אונו (אחד קצת יותר גדול ומקצועי לדעתי).

ניסיתי, בעיניי זה לא ממש 'זה', אבל נחמד כחוייה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
שאלה טובה מאוד. חוץ מזה שהוא "מרמה". שימו לב שההילוכים עוברים לבד ולפי הרעש מדובר במכונית עם הילוכים. אני לא רואה שהוא מעלה או מוריד הילוכים ידנית.

מדוע אתה מסיק שהרעש הוא של הילוכים ידניים?

האם בגלל הורדות ההילוכים בעצירה? או משהו אחר?

תיבות אוטומאטיות בהחלט יכולות להוריד הילוכים כאשר יש האטה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה נראה מעצבן לחלוטין. כואבות לי העיניים רק מלהסתכל על זה בסרטון, מה יקרה במידה ואעלה על דבר כזה? מה שבטוח, הקיבה במיה שהכינה סבתא לא תישאר לזמן רב בבטן..

לעומת זאת, הסימולטור של הE30 נראה מדהים! וגם אני סקרן לדעת איך הם סנכרנו את לוח המחוונים.

עוד 2 דברים מגניבים שהיינו רוצים בבית:

(החל מ0:32)

http://www.youtube.com/watch?v=CxIol1_YsK0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכל הסרטון הבא, תזפזפו:

http://www.youtube.com/watch?v=w4TEe1TMhqc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
מדוע אתה מסיק שהרעש הוא של הילוכים ידניים?

האם בגלל הורדות ההילוכים בעצירה? או משהו אחר?

תיבות אוטומאטיות בהחלט יכולות להוריד הילוכים כאשר יש האטה.

אולי אני טועה, אני מאמין שאפשר לזהות באם מדובר ברכב בעל תיבת הילוכים ידנית או אוטומטית לפי הרעש של המנוע. האם זה לא נכון?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפי הרעשים של המנוע בזמן החלפת ההילוכים כן, כי בידני יש עיכוב קטן מתן הסתם בהחלפת ההילוכים שהיא הרבה יותר איטית מרכב אוטומטי.

Opel Adam S 2017

פורסם

למי שמעוניין להתנסות בסימולטור, יכול להתנסות בדגם המתקדם הרבה יותר אצלנו בפרוקארטינג.

יש לציין שלאחרונה שידרגנו את ההגה ככה שההרגשה היא הרבה יותר מציאותית.

• תוכן חדש...