Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי עכשיו באזור קיבוץ גלויות ת"א וראיתי שמרכיבים שם עכשיו מצלמת גטסו חדשה בצבע אפור, וכנראה תשמש גם כמצלמת רמזור.

המצלמה תיהיה מורכבת מתקווה,כפר שלם,דרך לוד, לכיוון יפו או שמאלה לאיילון דרום, בת ים.

מקס

פורסם
מצלמה נוספת הוצבה השבוע על דרך נמיר לכיוון צפון בצומת גשר רוקח

אותה אני רואה כל יום. אכן צריך להזהר שעוברים בירוק. (מי שעובר באדום - לא מרחם עליו שיחטוף עד הסוף)

קובי

:-)

פורסם
מה אכפת לי .

אני נוסע לפי החוק .

לא ממהר לשום מקום .

אין לי קוצים בתחת :lol:

אבל תודה על האזהרה ! טוב לדעת !!

כן? באיזו מהירות אתה נוסע בדרך נמיר אם אפשר לשאול?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן? באיזו מהירות אתה נוסע בדרך נמיר אם אפשר לשאול?

היא נמצאת בקטע של ה 60 קמ"ש :-o

למה באזור הדרום שמו מצלמות מהירות בצבע כתום ובערך כ 100 מטר לפני המצלמה שמו משני צידי

הכביש שלטי אזהרה שיש מצלמה?

אבל שימו לב שהם מנסים להסתיר אותם מאחרי עמוד

או באיזה זוית שלא נראית לעין המצלמה החדשה שיש בקיבוץ גלויות מתחת לגשר אילון

לא נראית לעין הסברתי לחבר והוא היה צריך לעבור שם פעמיים על מנת להבחין בה.

המצלמה ברוקח נמצאית מאחורי עץ דקל וכו'

פורסם

היום בבוקר ראיתי מצלמה חדשה לפני מחלף קסם על כביש 5 בערך כ קילומטר לפני הירידה או לכביש 6 או לכיוון ראש העין

פורסם

נראה שמקבלי ההחלטות שילבו להילוך גבוה. אני עדיין משוכנע שיותר מוצדק לראות גאטסו מותקנות בשכונות ובקירבת גנים ובתי ספר מאשר בישורות מהירות/בינעירוניות, אבל את מי שם למעלה מעניינות דיעותיהם של ההדיוטות.

פורסם
היום בבוקר ראיתי מצלמה חדשה לפני מחלף קסם על כביש 5 בערך כ קילומטר לפני הירידה או לכביש 6 או לכיוון ראש העין

התקינו היום או שזה ישן. אתמול בצהריים טסתי שם...:-(

• תוכן חדש...