Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש כמו סוכן מכירות , אבל אם יש לך מפתח דיסקונט , יש לי חנייה חינם ( תבדוק באתר שלהם ) באזור רוטשילד בת"א .

יוצא לי הרבה להשתמש בזה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי שלקחתי את החברה שלי לדייט8)

לשני מקומות באותו ערב. (קצת קנס, אבל בסדר)

ההיכרות שלנו הייתה שונה והפסדתי לה כיביכול באיזה התערבות אז אכלנו במוזס ואז נסענו

לקפה נגה בקומה השניה בסוף, שקט שם ויש אווירת סקס לאללה.

דייט שני (אחרי יומיים) לקחתי אותה לסטנדאפ (אמיר הורביץ היה חייב לי טובה, ושיחק אותה בענק מולה)

וסגרתי את הסיפור בקפה לנדוור

לא זול, אבל היה שווה הכל.

תמיר.

פורסם

תתרחק מהסינימה! בתור בן 17 מראשון אני אומר לך בשיא הכנות, לקחת אותה לסינימה תצפה לאי החזרת טלפונים וסינונים.

המקום הזה גרוע ביותר גם ללכת עם חברים זה סיוט, אי אפשר לנשום ילדים בני 8-15 חושבים שהסינימה שלהם,

צרחות מפה ועד אלוהים יודע כל פעם שאני מבקר שם נראלי סיוט!

ההמלצה שלי אלייך קח אותה לנמל בתל אביב יש שמה כמה מסעדות טובות ואז סיבוב על הטיילת, אבל לא סינימה! (נתקעתי חזק על הסינימה :lol:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
פאב שקט ואינטימי.

מקום שאפשר לדבר בכיף, אבל שיש מוזיקה לרגעי המבוכה.

שהתאורה קצת עמומה, אבל לא חשוך מידי.

לשבת על הבר, קרוב אחד לשני.

מתכון מנצח.

אתה מכיר מקום כזה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מזכיר לי שלקחתי את החברה שלי לדייט8)

לשני מקומות באותו ערב. (קצת קנס, אבל בסדר)

ההיכרות שלנו הייתה שונה והפסדתי לה כיביכול באיזה התערבות אז אכלנו במוזס ואז נסענו

לקפה נגה בקומה השניה בסוף, שקט שם ויש אווירת סקס לאללה.

דייט שני (אחרי יומיים) לקחתי אותה לסטנדאפ (אמיר הורביץ היה חייב לי טובה, ושיחק אותה בענק מולה)

וסגרתי את הסיפור בקפה לנדוור

לא זול, אבל היה שווה הכל.

קפה נגה אחלה,איך הקומה השניה? לא היתי שם תוכל לפרט קצת.?

פורסם
תתרחק מהסינימה! בתור בן 17 מראשון אני אומר לך בשיא הכנות, לקחת אותה לסינימה תצפה לאי החזרת טלפונים וסינונים.

המקום הזה גרוע ביותר גם ללכת עם חברים זה סיוט, אי אפשר לנשום ילדים בני 8-15 חושבים שהסינימה שלהם,

צרחות מפה ועד אלוהים יודע כל פעם שאני מבקר שם נראלי סיוט!

ההמלצה שלי אלייך קח אותה לנמל בתל אביב יש שמה כמה מסעדות טובות ואז סיבוב על הטיילת, אבל לא סינימה! (נתקעתי חזק על הסינימה :lol:

צודק סינמה לא אופציה

פורסם

ניראה לי שאני אתרחק מרשלצ,ואלך יותר לכיוון תל אביב,איזור הנמל.או קפה נגה (מישהו פה זרק משהו על קומה שניה)

יש המלצות לפאב נחמד? מוזיקה אוירה.. חבר המליץ לי על איזור שיש בו רכבות ישנות משהו רומנטי בטירוף מישהו יכול לשפוך לי אור על הנושא?? וכמובן עם יש עוד הצעות אני אשמח

אין עליכם י'אחים!!

פורסם
ניראה לי שאני אתרחק מרשלצ,ואלך יותר לכיוון תל אביב,איזור הנמל.או קפה נגה (מישהו פה זרק משהו על קומה שניה)

יש המלצות לפאב נחמד? מוזיקה אוירה.. חבר המליץ לי על איזור שיש בו רכבות ישנות משהו רומנטי בטירוף מישהו יכול לשפוך לי אור על הנושא?? וכמובן עם יש עוד הצעות אני אשמח

אין עליכם י'אחים!!

זה נכון, יש את מתחם התחנה הישנה בתל אביב: http://www.hatachana.co.il/

מקום נורא יפה ויש שם הרבה מסעדות וכו'. זה ממש ממול לחוף אז אתם יכולים ללכת אח"כ על הטיילת או מה שהצעירים עושים כיום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לאחר מחקרים קשים במין האנושי-נשי הסקתי מסקנה אחת ברורה:

דייט ראשון זה טיול על שפת הים, ממש על החוף לא בטיילת

בקיץ רצוי בערב, בחורף תכוון לצהריים חמימים בשישי-שבת

פשוט אחוזי הצלחה גבוהים לשיחת הכרות איכותית, האוירה כבר שם, הכסף נשאר בכיס

בגדול זה ״פותח״ לה את הראש ומקל על זרימת הבילוי

אחרכך תמיד אפשר להגיע לפונדק/קיוסק הקרוב ולשתות בירה קלה לדרך

בחורה שתסרב לדייט כזה אתה כבר יכול להבין שהיא מחפשת חומרניות יתרה וכנראה שממנה לא יצא משהו טוב

תאמין לי שאחרי דייט שאם יצא ואתם על אותו תדר אתה כבר לא צשאל לאן לצאת לדייט 1,2,3... זה כבר יבא בקלילות רבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לאחר מחקרים קשים במין האנושי-נשי הסקתי מסקנה אחת ברורה:

אחרכך תמיד אפשר להגיע לפונדק/קיוסק הקרוב ולשתות בירה קלה לדרך

בחורה שתסרב לדייט כזה אתה כבר יכול להבין שהיא מחפשת חומרניות יתרה וכנראה שממנה לא יצא משהו טוב

באמת? בירה מקיוסק? אולי נזרום אחרי זה גם על שקית גרעינים בשכונה?

הכל בסדר בפוסט שלך עד הבירה מהקיוסק ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדכון: קודם כל תודה חברים על ההכוונה והעצות! אתמול אספתי את הבחורה ויצאנו לכיוון ת"א,לבסוף החלטתי ללכת לפלורנטין,כאשר בתכנון היה לשבת בפאב,אחרי זה טיול ליפו לקנח בגלידה,ואז טיול קצר על החוף כאשר אני דיי קרוב אליה(בניתי על זה שיהיה קר :-P) אבל למרות כל הנוהל קרב שעשיתי לפני,מעשה שהיה כך היה: אספתי אותה,חיכיתי לה מחוץ לאוטו כמו איזה קזנובה,היא מגיעה,קטנטונת,עם שמלה,ועל עקבים,נשיקה בלחי(מריחה טוב) אני פותח לה את הדלת באבירות,והעלמה נכנסת,יצאנו לכיוון הפאב,אני לא זוכר את שמו אני רק זוכר שהיה לו שם של כוסית,ומה אני יגיד לכם חברים,הכל תקתק כמו שצריך,האוירה במקום אינטימית ואוטנטית,השירות במקום על הכיפאק,והמוזיקה מצוינת! אממה?! נפלתי על לימון! עוד דייט כושל! לא ארחיב במילים אבל רק אומר שטיפ קטן לי אליכם..אל תצאו עם בוכרית!

פורסם
באמת? בירה מקיוסק? אולי נזרום אחרי זה גם על שקית גרעינים בשכונה?

הכל בסדר בפוסט שלך עד הבירה מהקיוסק ^_^

ושהיייא תשלם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עדכון: קודם כל תודה חברים על ההכוונה והעצות! אתמול אספתי את הבחורה ויצאנו לכיוון ת"א,לבסוף החלטתי ללכת לפלורנטין,כאשר בתכנון היה לשבת בפאב,אחרי זה טיול ליפו לקנח בגלידה,ואז טיול קצר על החוף כאשר אני דיי קרוב אליה(בניתי על זה שיהיה קר :-P) אבל למרות כל הנוהל קרב שעשיתי לפני,מעשה שהיה כך היה: אספתי אותה,חיכיתי לה מחוץ לאוטו כמו איזה קזנובה,היא מגיעה,קטנטונת,עם שמלה,ועל עקבים,נשיקה בלחי(מריחה טוב) אני פותח לה את הדלת באבירות,והעלמה נכנסת,יצאנו לכיוון הפאב,אני לא זוכר את שמו אני רק זוכר שהיה לו שם של כוסית,ומה אני יגיד לכם חברים,הכל תקתק כמו שצריך,האוירה במקום אינטימית ואוטנטית,השירות במקום על הכיפאק,והמוזיקה מצוינת! אממה?! נפלתי על לימון! עוד דייט כושל! לא ארחיב במילים אבל רק אומר שטיפ קטן לי אליכם..אל תצאו עם בוכרית!

היית צריך להגיד את זה לפני.. בדר"כ בוכרים זו קהילה שיוצאים בינם לבין עצמם. לפחות ככה המפקד שלי אומר בשיחות ראשי צוותים...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...