Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

 

אחותי מעוניינת למכור את הקליאו 3 החדשה שלה, מודל 2007.

הרכב הוא יד 1 ועשה 70 אלף ק"מ.

הרכב שמור במיוחד, מטופל במוסך מורשה לשעבר (היה מורשה עד לפני כשנתיים ).

לפי מה שבדקתי, מחיר המחירון של הקליאו הוא סביב ה 45K, אך הבנתי כי לרכב (ולרנו) אין שוק טוב כל כך.

 

מה הוא מחיר סביר אותו היא צריכה לצפות לקבל עבור הרכב (אין לנו ניסיון של ממש ברכישת מכוניות)?

 

תודה רבה.

פורסם

המחיר שאתם מצפים לקבל לגמר תלוי בכם.תפרסמו. תתחילו למכור ותראו איזה הצעות אתם מקבלים בסופו של דבר מי שמחליט האם המחיר הוא הגיוני הוא השוק כלומר הקונים . לכן זה לא ממש משנה איזה מספרים יזרקו לכם פה.

תסתכלו ביד 2בכמה מפרסמים מכוניות דומות. בתור נק פתיחה אתם יכולים לבקש מחירון או קצת פחות אבל קחו בחשבון שהשוק באמת קשה למוכרים היום ותתעזרו בסבלנות.

...Our necessities are few but our wants are endless

×
×
  • תוכן חדש...