Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אבא שלי מעוניין לקנות מרצדס ישנה קצת, אז הוא ראה את הדגם הזה E230 והוא אהב את הצורה,

מצאנו אחת למכירה, שנת 96 מנוע 2.3 בנזין, אוטמתית, גג נפתח, נסעה 240.000 בערך, החליפו גיר אוטומתי,

הרכב מבחוץ נראה יחסית סביר, קצת חלודה בגג ליד הגג נפתח, הצבע של המכסה מנוע יש לו קצת עננים באמצע, אבל בכללי היא שמורה,

עשיתי נסיעה קצרה, מרגישים כל הזמן רעידות באוטו והוא אמר שזה חייבים לחליף את תושבות המנוע.

הרכב יד 6 ! ,

בקיצור, לפני שאנחנו הולכים על זה,

האם יש מחלות ותופעות מיוחדות ברכב הזה? ובשנתון הזה?

ממה כדאי להיזהר?

איך היא מבחינת אמינות? מנוע? גיר? כללי?

והאם באמת כדאי לקנות אותה או לחפש דגמים אחרים?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

היה לי רכב כזה רק עם מנוע חזק יותר 3.2. רכב אמין מאוד, גיר אוטומטי 4 הילוכים - מתחיל לנסוע בהילוך שני.

מנוע 230 אמין מאוד ומוצלח. המחלות העיקריות זה חלודה. יד 6 זה לא הרבה, קילומטרז' גם לא גבוה.

אם הרכב טופל כמו שצריך אז יהיה אמין. אבל ניראה שיש פה קצת השקעה של ייצור קו. אני באופן עיקרוני הייתי מעדיף מנוע חזק יותר. לקנות או אל זה שיקולים שלך.

קח בחשבון שדגמים מ1997 וצפונה הם דגם יותר משוכלל עם גיר 5 הילוכים ברוב הדגמים. בדגם של 1996 הרבה מכלולים מדגם הקודם, כולל המנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקי,

ומבחינה כללית האם הרכב הזה נחשב באמת אמין?

למשל מערכת החשמל, חלונות, תאורה וכל זה לא צריך מוסך כל שבוע?

כי אנחנו רוצים רכב שלא אוהב מוסך ולא בא לי לשבת כל שבוע במובך.

ואיך הוא על הכביש? זריז או עגלה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הרכב אמין אם טופל כמו שצריך בלי קומבינות בחלפים איכותיים מקוריים או תואמים.

אין לדגם הזה בעיות מיוחדות של חשמל כמובן בהסתייגות של מה שכתבתי מעלה. אם תמצא ברז של גינה בשביל מערכת קירור פנימית, איזולירבנד על חוטי הצתה, כל מיני מתגי קומבינה על דשבורד - כניראה הרכב לא יהיה אמין.

230 זריזה? לא נהגתי עלייה, מניח זריזות שלה כמו משפחתומט 1600 מודרני+. ה320 זריזה, אבל יש לה 220 סוסים ולא 150 של ה230.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שנאמר מעליי,לבדוק טוב טוב היכן טופלה,בלי סיפורים של מוסך מוסך של חבר וכו,

אך ורק במוסך מומחה מרצדס או במרכזי,

סך הכל המנועים הללו מאוד אמינים כל עוד מטפלים בהם בזמן,לבדוק מה עלות יישור הקו (תושבת מנוע,משולשים,ציריות,צמיגים,מערכת קירור,ג'אנטים ישרים וכו) כי כל חלק והעבודה על הרכב יקרים ,משמעותית ממה שאתם מכירים מעולם היפניות\קוראיניות ועשוי להצטבר לכמה אלפי ואולי עשר+אלפי שקלים אם צריך להחליף מספר חלקים.

Porsche 944 turbo

פורסם

מה המחיר המבוקש עליה?

לדעתי גיר שהוחלף במרצדס אמור להעיד על אוטו שדי התעללו בו.

והאמת מנוע 2.3 בשביל רכב כל כך כבד זה די מעט, האוטו לא יהיה זריז מאוד. אבל שוב זה תלוי גם מאיזה רכב הוא בא כי רוב הסיכויים שיספיק לו המנוע הזה.

פורסם

התיבות האוטומטיות של מרצדס באותה תקופה לא היו מזהירות, אז ממש לא מפתיע שהתיבה עברה שיפוץ או הוחלפה. רוב הסיכויים גם שהיא עברה שיפוץ נוסף בעבר.

פורסם

לאבא שלי היה E200 שנת 99, הייתה אצלנו משנת 99 ועד 2006.

בהתחלה היו קצת בעיות חשמל שטופלו במסגרת האחריות (גג נפתח, רדיו וכו).

קצת לפני המכירה הגיר התחיל לעשות בעיות (דפיקות בהעברות).

לפי דעתי כדאי לחפש אחת עם פחות ק"מ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בדקת כמה עולה לעשות תושבות מנוע לרכב?

אם כן, תעדכן בבקשה שאנשים יוכלו לקבל כאן קצת מושג על עלות חלקים ועבודה לרכב שכזה.

אני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שרוצים לקנות פרימיום ישן (אני ביניהם).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקת כמה עולה לעשות תושבות מנוע לרכב?

אם כן, תעדכן בבקשה שאנשים יוכלו לקבל כאן קצת מושג על עלות חלקים ועבודה לרכב שכזה.

אני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שרוצים לקנות פרימיום ישן (אני ביניהם).

אל תתבייש ותשאל,לא חסרים אנשים שמחזיקים רכבי פרמיום כאן בפורום בגילאים מתקדמים עד קששים :).

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...