Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים במוסכי BOSCH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא ראיתי שירשור שמדבר על זה.

בקרוב יפתחו סניפים של מוסכי BOSCH שיתנו שירות לכל סוגי הרכבים, האם אתם מתכוונים לטפל במוסך הנ"ל?

מישהו מכיר את זה מחו"ל ויכול לחוות דעה? האם זה עדיף למשל לרכבים ישנים יותר ולא לרכבים חדשים? אם במידה ויש לי רכב מהשנים האחרונות, עדיף ללכת למוסך BOSCH ולא למוסך מורשה יבואן? מה איכות החלקים, האם חלפי BOSCH לא יגרמו נזק במידה ומשתמשים בהם?

לינקים:

לינק 1

לינק 2

פורסם

תלוי במחיר...

איכות החלקים של בוש הם שווי ערך למקוריים ברוב הרכבים הגרמנים ולאחרונה גם בקוריאניות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז שאלה נוספת, האם באמת החלקים של BOSCH יתאימו לכלל הרכבים? אירופאים, יפניים, איטלקיים? אם יש לי רכב יפני וישימו לי חלפים של BOSCH, לא יהיו בעיות? למשל פילטר שמן או דלק, אם החלק לא מותאם במדויק יכולות להיווצר בעיות.

פורסם

אם תשים לב ממש מקרוב תגלה שגם באיטלקיות כמו פיאט וכו' רוב החלקים תוצרת בוש, המכוניות יותר גרמניות מאשר איטלקיות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דווקא באיטלקיות זה לא כזה מובהק כמו שאתה מתאר, יש בהן לא מעט חלקים מתוצרת מגנטי מרלי. בפרארי אפילו יש אלטרנטור תוצרת דנסו, רחמנא לצלן...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי הבעיה המרכזית כמו תמיד איכות כוח האדם שיעבוד על רכבך. האם הוא מכיר טוב את הדגם ונתקל בו ביום יום השוטף . האם יש לו את כל המידע וכלים ספציפיים לטפל ברכבך כראוי ? האם יש לו את היכולת לפתור תקלות במקרה שאתה דיווחת או שנתגלו במהלך הטיפול וגם פתירתם באותו יום ? האם יכול להיווצר מצב שאת הטיפול הרגיל תבצע אצלהם ואת החלפת מצמד או רצועת תזמון במקום אחר ?

כיום מבוצעים טיפולים ברשת לממכר חלקי רכב לפי מה שהבנתי לא ברמה הכי גבוהה האם תסכים שכל אחד יגע ברכבך?

מידע אישי מוסך מורשה יבואן מתחרה מול כל מוסך חיצוני ומגלה רצון טוב בהורדת מחירים [הנחות ] ללקוחות חוזרים.טיפול בתקלות וחילוצים,שינוע הרכב למוסך ללא תשלום ,ועוד מגוון שירותים הכל כדי לשמר את הלקוח. קחו כולם כל זאת בחשבון האם 100 שח [בערך ]הבדל שווה לכם. [ לא תגובת הפחדה רק הבהרה ]

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...