Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה יהיה בסוריה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה?

עוד מעט יחולקו צווי 8 עם ערכות אב״כ וארה״ב תעשה שימוש במוצב הקדמי שלה (aka Israel) ובעל כורחנו נגרר ללחימה נגד סוריה.

ככה זה שישראל הקטנה מקבלת גב מהמעצמה מס׳1 בעולם, אוטוטו מגיע היום שאנחנו צריכים לתת יד לאמריקאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם תהיה השתתפות ישראלית כלשהי, היא תהיה של חי"א ומקסימום כוננות עליונה של יחידות האב"כ.

גיוס מילואים, לא יהיה.

מלחמה עם סוריה, לא תהיה.

שת"פ צבאי עם האמריקאים, יהיה, בשביל ששני הצדדים ירגישו טוב. מלבד שימוש בשטח הישראלי, הם לא ממש צריכים עזרה מאיתנו.

זה לא נשמע מלבלב ...

מלבב ידיד, מלבב.

מלבלב - צומח.

מלבב - מרנין, משמח.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

ולמה שישתמשו בשטח הישראלי באופן ישיר?

יש להם את טורקיה שרק מחכה להזדמנות לנקנק את אסד, ואת עיראק שעדיין תחת חסותם.

חוץ מזה, אני לא מאמין שיעשו כלום באופן ישיר, במקרה הטוב זה יהיה כמו בלוב, ואני לא חושב שתהיה יותר מדי פעילות קרקעית, כך שאפשר לעשות הכל בתקיפות אוויריות שמגיעות מכיוון הים בלי לעבור בשטח של מדינה שלישית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסכים עם ליעד, אין לארה"ב שום צורך להשתמש בשטח ישראל, יש מספיק חלופות.

צווי 8 יהיו חייבים להיות מחולקים לפחות מבחינת כוננות בתרחיש כזה למרות שגם אני לא רואה סיבה למשהו שהוא מעבר לשימוש בחיה"א.

יחד עם זאת, צריך להבין שמדובר בגזים שבעת הפצצה יתנדפו לאויר ויש לכך משקל רב בנוגע להחלטה איך מטפלים בזה (דמשק מאוד קרובה והפצצה של מאגר נשק כימי שם יכולה וכנראה תשפיע על צפון הארץ).

פורסם

יחד עם זאת, צריך להבין שמדובר בגזים שבעת הפצצה יתנדפו לאויר ויש לכך משקל רב בנוגע להחלטה איך מטפלים בזה (דמשק מאוד קרובה והפצצה של מאגר נשק כימי שם יכולה וכנראה תשפיע על צפון הארץ).

בדוק מה ה-LD50 של סארין, וגז חרדל.

בדוק מה זמן מחצית החיים שלו.

בדוק כמה ק"מ עליו לעבור עד שיגיע למטולה / קצרין / קריית שמונה.

גז עצבים, פעילותו נקודתית ואיזורית. הוא מתבדר באוויר, תופעה המוגברת עם התגברות הרוח וגורמים מטרולוגים אחרים.

אם לא ירו אותו במדוייק לעבר ריכוז אוכלוסיה בישראל (מה שכנראה לא יקרה), הוא לא ממש מסכן אף תושב בישראל.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

שוב,

אין לי את הנתונים האלה ולכן רשמתי שאני משער שמקבלי ההחלטות כן מקבלים את הנתונים האלה כדי להעריך את הסיכון שעלול להגרם לאוכלוסיה (גם אוכלוסיה סורית, אגב).

פורסם

אלוהים יודע.

חלק מהדיווח שם תמוה. אם מדובר בפגזים של תותחים שמכילים גז עצבים, אז הם לא יעופו לשום מקום כשיפציצו אותם, כי פגזי תותחים לא עפים בזכות עצמם.

לאסד אין אינטרס לשגר נשק כימי נגד טורקיה / ירדן או ישראל. מקסימום לאיים כדי שכוח צבאי זר לא ייכנה למדינה

ודבר אחרון, אלא אם יירו נשק כימי ישירות על ישראל, הנשק הכימי הזה לא ישפיע עלינו. המרחק והחורף דואגים לזה.

לא יהיה גיוס מילואים, וארה"ב לא תשתמש בישראל בתור מוצב קידמי (בטח שלא כשיש לה את ירדן וטורקיה) ובכלל כדאי לשתות מים, להירגע ולא להזריק אטרופין.

אסד יפול בסופו של דבר (או יפרוש מ"רצון"), סוריה תתפרק לתתי מדינות ושבטים (ראה מקרה לוב כדוגמא), ורוסיה וארה"ב ילכו לתפוס בפועל (אולי בשיתוף טורקי) את מאגרי הנשק הכימי וישמידו אותו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא תהיה מלחמה עם סוריה, פשוט כי ישראל והמערב לא רוצים שאסד יפול. גם אם הוא לא מציאה גדולה עבורנו, הוא טוב בהרבה מכל מה שעלול לבוא אחריו.

פורסם

גורלו של אסד נחרץ, בשלטון הוא לא ישאר.

זה רק עניין של זמן עד שהוא ימלט,ישחט וכ"ו. הכי טוב בשבילו עצמו, זה לנהוג כמו שליט תוניסיה, בן עלי. יצא הכי גבר.

ידוע מה קרה עם קדאפי, על מובארק חבל להרחיב את הדיבור והמקרה של עבדאללה סלאח מתימן כנראה לא יחזור כי ההזדמנות שהייתה לאסד לסגור דיל עם המערב עברה. מה שמחזיר אותנו לבן עלי שגם ברח בזמן עם כסף, אז הכבוד שלו מעט נפגע :roll: בטוח שזה עבר לו.

העניין, שכנראה בריחה, לפחות כרגע לא נראת ראלית כי הוא מייצג עדה קטנה ודחוייה, העלאווים בסוריה (פלג של האיסלם השיעי) ואם הוא יברח כנראה שגם גורלם נחרץ.

לפותח השרשור, הייתי ממליץ לא להתרגש ממה שכותבים ב"תיק דבקה" זה ידוע שהרוב הגדול שם מועצם ותלוש מהמציאות.

פורסם

ממה ש'קראתי' כרגע ב YNET הרמטכ"ל בביקור סודי במדינה ידידותית.... אז אין מצב למלחמה.

מעניין איפה????? :-o

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הגיע הזמן שהמדינה המיותרת הזו תחדל מלהתקיים ושהתושבים שם יזכו במנהיג נורמלי ולא ברודן טיפש ותלוש מהמציאות.

אולי יבוא שם מישהו יותר טוב, ויהיה שינוי אמיתי שישפיע עלינו לטובה (במקום איזה פאנאט מוסלמי שהדת דופקת לו את השכל, אלו נוטים לצוץ אצל הערבים כמו פטריות)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אסד לא פנאט מוסלמי. מפלגת הבעת' היא מפלגה חילונית. כמו אסד גם סדאם, קדאפי ומובארק. הפתח כנ"ל.

הם כנראה סתם אנשים רעים. או ראליים. יש אומרים שרק ככה אפשר לשלוט בהמון נבער.

פורסם

מה יהיה? אסד ייפול, את השלטון תתפוס הנהגה מוסלמית קיצונית שתסרב לכל הסכם שלום אפשרי עם ישראל ותקרא לג'יהאד.

אבל הלוואי ואני טועה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...