Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי דייסטהו שרייד שנת 89 מנוע 1000 הילוכים.

לאוטו יש רק 100k. קילומטר

יש לי בעיה, האוטו נכבה לי תוך כדי נסיעה כל כמה קילומטרים.

האוטו לא מגמגם הוא פשוט נכבה לו באיטיות..

עשיתי טיפול: החלפתי, פלאגים, פילטרים,

עשיתי ניקוי קרבורטור.

פלטינות חדשות.

הכל עשינו! האוטו עדיין נכבה! למישו יש רעיון מה לעשות?

• ספונסר פורום
פורסם

לאחר שהרכב נכבה הוא מתניע מיד או שלוקח כמה שניות/דקות עד שהבעיה "נעלמת"?

מה תדירות הופעת הבעיה?

האם בדקתם את משאבת הדלק?

פורסם

לוקח כמה דקות עד שאפשר לעבוד שוב.

תדירות היא כל 2,3 קילומטר. מחולון לרמת גן נתקע 5 פעמים.

לא נבדק משאבה. נאמר לי שמשאבה זה או עובדת או לא עובדת. הוא לא היה מניע לי בכלל.

האם זה נכון?

פורסם

האוטו משנת 89 ,מי ערב שעשה רק 100,000 ק"מ?

אומר יותר מכך- בלא מעט רכבים ישנים (יתכן שגם ברכב הזה זה נכון) יש רק 5 ספרות בספידומטר כך שכל 100,000 ק"מ המונה מתאפס ולא ניתן לדעת כמה עבר המנוע אלא,במכון בדיקה פחות או יותר לפי מצב המנוע ובדיקת קומפרסיה השוואתית.

מעבר לכך,כדי לשלול או לאשר בעיה במשאבת הדלק,נסה לשלב את הרכב להילוך שני ולנסוע 30-40 קמ"ש.

אם הרכב יתכבה,יש סיכוי גבוה שהבעיה במשאבה.(כך לפחות אצלי לפני כעשור בדקו חשד למשאבת דלק שמתה בפיז'ו 309).

כדי לחזק את ההשערה מומלץ לבצע ליתר ביטחון בדיקת לחץ דלק.

אם הבעיה אינה במשאבה יש לבדוק את עניין הקרבורטור-כיצד בוצע השיפוץ/ניקוי (האם הוחלפו דיזות ? סט קרבורטור כמו שצריך ?

הבעיה שהעלית עלולה להיות כתוצאה מניקוי שאינו יסודי או מקצועי מספיק/דיזה כלשהי סתומה או שהקרבורטור אינו כוון כראוי לאחר הניקוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי יש שרייד 98 וזה היה קורה גם, הסיבה היתה קורוזיה על הקטבים של המצבר , הרכב היה פשוט נכבה וזהו , שום מנורה לא היתה נדלקת פשוט מת.

אצלך אחרי שהאוטו נכבה יש סוויץ? מנורות מנוע נדלקות?

בהצלחה

פורסם

קודם כל תודה רבה על הטיפים. כולם

1. לגבי הקורוזיה. הייתה לי בעיה כזאת. סידרתי. עכשיו זה לא.. הא נכבה אבל לא חשמלית.

2. לאט לאט אני בטוח יותר לגבי המשאבת דלק. כי דווקא במהירות גבוה הוא מתחיל לייצר בעיות.

3.לגבי חיבורי מנוע. דיזות וכאלה אני לא מבין..זה משו שבטח אי אפשר לבדוק בלי לתקן.

4. 125,000 קילומטר זה בדוק. זה רכב של סבתא שלי שהורש אלי...היא נסעה בו 20 שנה למכולת וחזור :)

בכל מקרה.. אני החלפתי מוסך.. אני הולך על משאבת דלק. זה אכן נראית לי הבעיה. תודה

פורסם

יש לי עוד אפיון לבעיה,

האוטו נוסע חלק בהילוך ראשון שני עד מהירות 60 קמ"ש.

ברגע שאני מעביר לשלישי ונוסע קצת הוא נכבה, כנ"ל רביעי.

אפשר אולי לאפיין את זה יותר עכשיו ? תודה...

פורסם

אין ברירה אחרת חוץ מלגשת למוסך,לבצע בדיקת לחץ דלק ולשלול במקביל בעיה שקשורה לצינור המתחבר מטנק הדלק אל הקרבורטור -אם אכן קיים צינור כזה אצלך ברכב.

(גילוי נאות: באופל קדט 82,שהיה הרכב הראשון לי בעיה דומה שיגעה את המוסך עד שהרכב כבר לא נסע יותר בכלל ובדיקה פשוטה העלתה שהצינור פשוט החזיר נשמתו לבורא).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...