Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום בשעה 14:00 עם קבלת מדבקת הטסט השנתי הסתיים באופן רשמי השיפוץ שהחל במרץ השנה .

המנוע והגיר במצב טוב וכך גם תא המנוע ולכן מרבית העבודה סבבה סביב המרכב שהייה חלוד ורקוב במקומות רבים .

זאת ההזדמנות לומר תודה לכל מי שסייע ועזר : מורדי, ניב, חיים , נתי ואחרים שהתעניינו ושאלו.

לא הייתה כל יומרה להחזיר את הרכב למצב תצוגה או למקוריותו אלא להפיח בו חיים ורעננות שמתאימה למנוע 305 וגיר 700.

בסך הכל המנוע "חזר לגרגר " והתוצאה היא לשביעות רצוני.

תודה מיוחדת לרב האומן זייד סאמרי שהוא פחח וחבר וחלקכם נהנו לראות את החיפושית האמריקאית שעברה אצלו פחחות וצבע.

וכעת ,אחרי הברברת הגיע זמן תמונות : שלושה קישורים המתארים את השיפוץ משלב הפרוק ועד החזרה ביתה לאחר הטסט.

תהנו

איתמר

1. פרוק ופחחות

https://picasaweb.google.com/111311336938927289454/7802?authkey=Gv1sRgCPTS7oiV-6q2Mg#

2. צביעה

https://picasaweb.google.com/111311336938927289454/lXTByJ?authkey=Gv1sRgCPGFpsGTo_2RlQE#

3. הרכבה

https://picasaweb.google.com/111311336938927289454/21112?authkey=Gv1sRgCOb6keixldmdQg#

פורסם

"..והתוצאה היא לשביעות רצוני.." - זה העיקר ! :-)

תתחדש ותהנה !

ככל הנראה אני מכיר את הרכב עוד מגלגול בעליו הקודמים (ההגה שלה מסגיר אותה) כשעוד עמדה בנתניה שנים, הייתה בצבע שחור, ואז נצבעה ליסוד ועם היסוד הזה גם עמדה זמן רב.

הצבע בשילוב צליל המנוע אכן נותן לרכב מסוג זה נוכחות מוגברת על הכביש !

בהצלחה !

פורסם
תתחדש ותהנה חבר יקר

יפהפיה, תיהנה.

הייתה לי כזו, 1979, מנוע 8 קטן עם גיר רצפה, מאד נהניתי ממנה.

בהצלחה!

(אגב, רעיון נהדר להעלות תמונות של לפני ואחרי, אימצתי)

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

איתמר מזל טוב!

יצא אוטו ממש יפה.

מחכה לראות אותו בעיניים!

אני בטוח שיש לך הנאה בכל הנעה!

שלמה דן גדרון

פורסם

יצא "משו משו" כל הכבוד

תהנה וסע בדרכים בטוחות :mm_yeah:

מאיפה השגת את הניקל במרכז מכסה המנוע ? יפה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תעוד ושיפוץ יפים.

כיף לראות.

סתם שאלת תם.

היות ומדובר ברכב נפוץ בארה"ב. לא היה כדאי יותר כלכלית ליבא רכב משופץ?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תעוד ושיפוץ יפים.

כיף לראות.

סתם שאלת תם.

היות ומדובר ברכב נפוץ בארה"ב. לא היה כדאי יותר כלכלית ליבא רכב משופץ?

בעיניי מרכיב משמעותי בלהיות חובב או אספן היא העשייה העצמית ,ההתמודדות עם מה שחסר, שבור או לא תקין ולבסוף הסיפוק בסוף התהליך.

לעצם העניין , קלטס סופרים הוא רכב חסר ערך אספני ולכן אם אתה לא "משוגע "דווקא לדגם זה עדיף להביא משהו אחר , קלאסי ובעל ערך אספני. כמובן שזה אינדוודואלי וזאת דעתי האישית .

פורסם
בעיניי מרכיב משמעותי בלהיות חובב או אספן היא העשייה העצמית ,ההתמודדות עם מה שחסר, שבור או לא תקין ולבסוף הסיפוק בסוף התהליך.

לעצם העניין , קלטס סופרים הוא רכב חסר ערך אספני ולכן אם אתה לא "משוגע "דווקא לדגם זה עדיף להביא משהו אחר , קלאסי ובעל ערך אספני. כמובן שזה אינדוודואלי וזאת דעתי האישית .

מאד מאד יפה , מקווה לראות אותה בחנוכה , וכמובן שאני מסכים עם כל מילה למעלה

• תוכן חדש...