Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 או יונדאי I20?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים רכב קטן, חסכוני ונעים לנסיעה. די נסגרנו על 2 דגמים שאנחנו מתלבטים לגביהם.

1) מאזדה 2 שנת 2009.

2) יונדאי i20 שנת 2009.

חשוב לנו לשמוע גם מבעלי הרכבים על צריכת הדלק בפועל.

תודה לכולם

פורסם

במקרה מכיר את שתי הרכבים כרכבי ליסינג שנסעתי עליהם בעבר. למיטב זכרוני (ואל תתפוס אותי על הליטר) המאזדה עשתה 1:13 משולב, לא זוכר כמה עשתה היונדאי. אני באופן אישי נהנתי הרבה יותר מהמאזדה שהייתה זריזה ונוחה יותר אבל זה מאוד אישי.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

היונדאי i20 תהיה חסכונית במעט (1~ ק"מ לליטר). זהו פער שולי אם הנסועה השנתית שלכם ממוצעת ומטה.

שני הרכבים מומלצים מאוד - אמינים, זריזים ובטיחותיים.

אישית אני ממליץ לנהוג בשתיהן ולחוש את ההבדלים. המאזדה מרגישה צעירה ובעלת מנוע נמרץ, אך היונדאי מעט חסכונית ונעימה יותר לשהייה.

שים לב כי מעטות ה-i20 שנמכרו בשנת 2009, הרוב המוחלט הוא מ-2010 ואילך.

• תוכן חדש...