Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עובד כטכנאי שטח ויש לי 2 שאלות לגבי 2 דוחות שקיבלתי במהלך העבודה

א

לפני חודש קיבלתי מכתב מעריית רמת גן שמודיע לי שקיבלתי דוח חניה לפני 10 חודשים שאותו הסב המעסיק הקודם על שמי

התקשרתי אליהם ואמרתי שלא אני נהגתי ברכב כי אני פוטרתי חודש לפני שהדוח בוצע (יש לציין שהמעסיק לא נתן מכתב פיטורין והיחסים בנינו נגמרו בצורה לא יפה בכלל)

הם לא התייחסו

*יש לציין כשקשקיבלתי את הרכב מהמעסיק הקודם חתמתי על מסמך שבו אני מצהיר על זה שאני נוהג ברכב

אך שהוא פיטר אותי הוא לא נתן לי מסמך שהחזרתי את הרכב וכאמור לא נתן לי מכתב פיטורין וזככויות אחרות שהיו מגיעות לי

כנראה שהוא ניצל את המסמך לרעה ולמרות שאני לא נהגתי ברכב הוא הסב את הדוח על שמי (החשש שלי שהוא לא ימשיך לעשות ככה עם עוד דוחות)

אז שלחתי בקשה להשפט בדואר רשום

בסיבה לבקשה להשפט כתבתי שלא אני נהגתי ברכב

לאחר מספר שבועות התקשרתי לערייה

והופתתעתי מהתשובה של הפקידה:

היא אמרה שהיא קיבלה את הבקשה להשפט אך היא לא מעבירה אותי למשפט (כאילו לא שלחתי בקשה!) מכיוון שזהו דוח מוסב,

אמרתי לה שזכותי החוקית להשפט

אך היא התעקשה שאני לא אשפט, הדוח נשאר עליי ואם יש לי בעיה אני צריך לתבוע את המעסיק הקודם שלי....

נשמע לי לא הגיוני מה שהולך שם

מה אני אמור לעשות??

(אגב שמרתי את האישור מהדואר שמאשר שנשלח לעריית ר"ג בקשה להשפט)

ב.

כרגע אני עובד כמתקין בחברה אחרת בצפון וקיבלתי דוח חניה ממצלמה... כן כן מסתבר שבעריית חיפה לפקחים אין כוח ללכת ברגל

אז החליטו להתקין מצלמות בכל קרן רחוב וברגע שהרכב עומד מעל 3 דקות נשלח לנהג דוח!!!

כתבה ממאקו מצורפת בלינק הבא

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-25dee74db890731018.htm

האם זה חוקי בכלל?

לא יאמן איזה מסחטת כספים המדינה הזאת ):

פורסם

בכל מקום שבו עירית חיפה אוכפת בשיטה זו יש גם שלטים מאירי עיניים. לדוגמא - כאן וכאן.

לגבי הארוע הראשון - נראה לי שאתה זקוק לייעוץ משפטי - הקנס הוא העניין הקטן, גם לא קיבלת את זכויותיך וגם עלולים להסביק לך עוד עבירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי הארוע הראשון - נראה לי שאתה זקוק לייעוץ משפטי - הקנס הוא העניין הקטן, גם לא קיבלת את זכויותיך וגם עלולים להסביק לך עוד עבירות.

זו הסיבה העיקרית שאני רוצה שהעניין יסגר דרך בית משפט

כי אני חושש שהבוס הקודם עלול להמשיך להסב דוחות על שמי

קצת תמוה ומקומם שכ"כ קל להסב דוח על בנאדם בלי הוכחה של ממש

תאורטית כל בעל רכב יכול להכין מסמך במחשב שבו יהיה רשום שם של נהג אחר שביצע עברת תנועה/ עברת חניה

והמוסב צריך אח"כ לשבור את הראש ולהוכיח שלא הוא נהג!

לדעתי זה אמור ליהיות ההפך

אתה בעל הרכב ואתה טוען שמישהו אחר/ עובד שלך נהג ברכב? חובת ההוכחה היא עליך

זה לא יאומן שהערייה מאמינה למסמך שיקרי! ואוטומטית מסבה דוח עלי בלי לברר אפילו

פורסם
זו הסיבה העיקרית שאני רוצה שהעניין יסגר דרך בית משפט

כי אני חושש שהבוס הקודם עלול להמשיך להסב דוחות על שמי

קצת תמוה ומקומם שכ"כ קל להסב דוח על בנאדם בלי הוכחה של ממש

תאורטית כל בעל רכב יכול להכין מסמך במחשב שבו יהיה רשום שם של נהג אחר שביצע עברת תנועה/ עברת חניה

והמוסב צריך אח"כ לשבור את הראש ולהוכיח שלא הוא נהג!

לדעתי זה אמור ליהיות ההפך

אתה בעל הרכב ואתה טוען שמישהו אחר/ עובד שלך נהג ברכב? חובת ההוכחה היא עליך

זה לא יאומן שהערייה מאמינה למסמך שיקרי! ואוטומטית מסבה דוח עלי בלי לברר אפילו

גם עיריית קריית אונו אוהבת נהגה כך, חצופים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לגבי סעיף א' > כל חברה מדווחת לביטוח לאומי על מועד תחילת עבודה ועל מועד סיום עבודה של מועסק.

נסה לפנות לביטוח לאומי בעיר הנך מתגורר ע"מ לקבל מסמך בנושא.

במידה ויינתן... צרף לו מכתב הסבר/ערעור + צילום מהדו"ח ושלח הכל יחד למחלקה המשפטית

של העירה עם העתק למנהל הפיקוח העירוני. בהצלחה.

פורסם
לגבי סעיף א' > כל חברה מדווחת לביטוח לאומי על מועד תחילת עבודה ועל מועד סיום עבודה של מועסק.

נסה לפנות לביטוח לאומי בעיר הנך מתגורר ע"מ לקבל מסמך בנושא.

במידה ויינתן... צרף לו מכתב הסבר/ערעור + צילום מהדו"ח ושלח הכל יחד למחלקה המשפטית

של העירה עם העתק למנהל הפיקוח העירוני. בהצלחה.

רעיון טוב אני רק מקווה שזה מעודכן אצליהם כי המעסיק הנ"ל היה קומבינטור לא קטן

• תוכן חדש...