Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) מרווח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה,ברשותי מאזדה 3 שנת 2008 עקב התרחבות המשפחה הוא כבר לא עומד בקריטריון של נוחות(יש שיגידו שלעולם לא עמד) אך בכל זאת,גובהי 2 מטר ולכן קשה לי מאוד לנהוג כאשר יש מאחוריי כיסא תינוק,גם מאחורי אישתי יש.

אני מחפש רכב שייתן לי קודם כל מרווח גדול יותר ויהיה גם חסכוני יחסית(אני יודע שאלו ניגודים).מאחר והמאזדה מתפארת בצריכת דלק של 1 ל 8.5 לא תהיה בעיה להמשיך בקו הזה.מבירור קצר שביצעתי הסתבר לי שדווקא ג'יפונים מסוג RAV4 או CRV של הונדה יענו לי על הקטע החסכוני,השאלה היא האם הם יענו לי על בעיית המרווח ברכב?

אשמח לקבל הצעות נוספות למכוניות מומלצות.

פורסם
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה,ברשותי מאזדה 3 שנת 2008 עקב התרחבות המשפחה הוא כבר לא עומד בקריטריון של נוחות(יש שיגידו שלעולם לא עמד) אך בכל זאת,גובהי 2 מטר ולכן קשה לי מאוד לנהוג כאשר יש מאחוריי כיסא תינוק,גם מאחורי אישתי יש.

אני מחפש רכב שייתן לי קודם כל מרווח גדול יותר ויהיה גם חסכוני יחסית(אני יודע שאלו ניגודים).מאחר והמאזדה מתפארת בצריכת דלק של 1 ל 8.5 לא תהיה בעיה להמשיך בקו הזה.מבירור קצר שביצעתי הסתבר לי שדווקא ג'יפונים מסוג RAV4 או CRV של הונדה יענו לי על הקטע החסכוני,השאלה היא האם הם יענו לי על בעיית המרווח ברכב?

אשמח לקבל הצעות נוספות למכוניות מומלצות.

הראב 4 לא הכי חסכונית [לי יש דגם 4*4 שנת 2008]

הרכב בממוצע עושה 1:7 [רוב הנסיעות בתוך העיר]

בנסיעות מעטות שעשיתי מחוץ לעיר נטו הגעתי ל 1:10~ [לפעמים 1:11 ולפעמים 1:9 לפי מחשב הדרך]

אם לוחצים מחשב הדרך גם מגיע ל 1:6 .

מה שכן שנת 2008 הוא מרווח יש בפנים מקום לכיסא תינוק, בוסטר, וילד.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...