Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח שכח להדליק, אני כאשר אני רואה רכבים נוסעים בלי אור אני נותן להם איזה סינוור עם אורות גבוהים אבל יש כאלה שפשוט לא מבינים '' מה אתה רוצה בכלל'' :evil::x

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

הוא לא שכח להדליק, האורות הקדמיים שלו היו דלוקים.

בלי שום קשר, שוטר תנועה ששוכח להדליק אורות בלילה זה הרבה יותר גרוע!

פורסם

אולי יש לו תקלה והוא לא שם לב.

אני בטוח שהשוטר לא חשב "אין לי אורות אחוריים, אבל מה אכפת לי, אני שוטר".

במקרה כזה עדיף לעצור במקביל ולהעיר, גם לשוטר.

אתמול עקפתי משאית שנסע עם דלתות מכולת המטען פתוחות וארגזים של XLים מתנדנדים ומאיימים בפגיעות קשות לרכבים מאחור.

הבחור הודה לי מקרב ליבו וראו זאת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

היות ולפי עדות Kreios רק האורות האחוריים לא עבדו אין מנוס מלהסיק על תקלת חשמל באוונסיס .

בהתחשב בכך שניידות האוונסיס של טויוטה נכנסו למשטרת התנועה כחדשות רק בספטמבר השנה אין ספק שזהו מפגן עלוב של

אמינות למותג טויוטה שבעבר רכש לעצמו מוניטין של אמינות מפליגה.

מעניין אם בטויוטה יש את הקדמה הטכנולוגית שראיתי בפיאט פונטו לפני כעשור של התראה בולטת במקרה תקלה באורות קדמיים או

אחוריים.

פורסם

כשנשרף לי הפיוז של האורות האחוריים, גם האור בלוח השעונים כבה. זה היה הסימן (טנדר טויוטה). אני מעריך שגם באוונסיס יש סידור דומה.

נשמע לי קלוש שכל הנורות מאחור החליטו להישרף בחברותא

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
היות ולפי עדות Kreios רק האורות האחוריים לא עבדו

אכן רק האחוריים, כשהניידת עקפה אותי היו לה אורות קדמיים דולקים.

גם שוטרים לבסוף הם בני אדם.

לגמרי בני אדם, אין לי טענות לשוטר שנהג בניידת אלא רק למשטרת התנועה כגוף שאמור לשמש דוגמא

לשאר הנהגים בכביש.

פורסם

אין תאורה בכלל שמפוזרת על הכביש מהאוונסיס. האור שרואים הוא מרכב שלפניו.

בוודאות הוא לא שם לב מכיוון שתאורת הרכב במכוונים דולקת קבוע ברכבי הטויוטה החדשים ולכן השוטר חושב שאכן הוא אורות דולקים.

הוא צריך לקבל דוח אל אי ידיעת תפעול הרכב.

אין צורך בחתימה....

פורסם

צריך לאכוף את הנושא הזה,

כל רכב אזרחי צבאי ומשטרתי,

ולתת לנהג שלו דוח תנועה.

בלי סלחנות ובלי רגישות כלפי אף אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היות ולפי עדות Kreios רק האורות האחוריים לא עבדו אין מנוס מלהסיק על תקלת חשמל באוונסיס .

בהתחשב בכך שניידות האוונסיס של טויוטה נכנסו למשטרת התנועה כחדשות רק בספטמבר השנה אין ספק שזהו מפגן עלוב של

אמינות למותג טויוטה שבעבר רכש לעצמו מוניטין של אמינות מפליגה.

מעניין אם בטויוטה יש את הקדמה הטכנולוגית שראיתי בפיאט פונטו לפני כעשור של התראה בולטת במקרה תקלה באורות קדמיים או

אחוריים.

מדען אתה הא?...:roll:

שכחת שבין מפעל ההרכבה, לבין הגעת הניידת לכבישים, הייתה "תחנת ביניים" שנקראת "מתקין ישראלי".

המתקין התקין כריזה, אורות, מערכות קשר ותקשורת, מסוף בתוך הרכב ועוד.

בהתחשב באיכויות ההתקנות שראיתי בעבר, לא אופתע מהעובדה כי לתקלה יש קשר להתערבות המקומית במערכת החשמל.

ובהערת שוליים, איך זה, כשנוסעים מאחורי VW פולו, כמעט תמיד יהיה לה אור אחורי שמאלי שרוף?

תבדקו אותי.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

סאפארי, אני חושב שהמגיב-עם-השם-המוזר התכוון להיות ציני ולשעשע ולא לפגוע בתדמית של טויוטה.

תגובה אפשרית של יחצ"ן המשטרה יכולה להיות: "הניידת היתה בדרכה לתחנה להסדיר את הבעיה".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

2pac - במרבית כלי הרכב תאורת לוח המקשים מתעמעמת עם הדלקת הפנסים - כיון שבלילה דרושה תאורה פחותה של הלוח על מנת לא לסנוור את הנהג. ביום, בשל התאורה החזקה ברגע דרושהת אורה יותר חזקה של לוח המחוונים.

בד"כ ניתן לכוון את עוצמת תאורת הלוח - בדוק בספר הרכב שלך.

adamL - שים לב לאי התנועה מתחת לרמזור השמאלי ביותר בתמונה - אבן השפה שלו מוארת, קרוב לודאי על ידי פנסי החזית של האוונסיס.

beamvelavan - אין קשר בין שריפת נורות לאמינות הרכב. מדובר בתופעה המתרחשת לפי מה שנקרא "פילוג פואסוני" - שבו ההסתברות להתרחשותה זהה בכל נקודת זמן, כלמור ההסתברות שנורה חדשה תשרף בשעה הקרובה זהה להסתברות שהדבר יקרה לנורה בת 10 שנים. הבנת העניין לא לגמרי טריויאלית, אבל זו המציאות. זאת, כמובן, בלי להתחשב בתקלות אחרות או בנפלאות ההתקנות המקומיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...