Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת על) שברולט אבאו 2007-2008 אוטו'

edenda
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות שברולט אבאו 2007-2008- אוטו' כול החוות דעת שאני קורא חלק אומרות יתרונות וחלק חסרונות,

בבקשה חייב עזרה אני לא ממש מבין גדול בזה ולא מחפש הוצאות מיותרות ,

אז בבקשה מי שיודע ומכיר את הרכב מנסיון אישי על אבאו 07-08 אוטומטית סדאן משהו בסביבות 25K ויש כאלו כי ראיתי ביד 2 כאלו,

תודה רבה לכול העוזרים :):-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר 4 שנות שימוש במכונת הכביסה הממונעת הזו, אני יכול לסכם במילה אחת: להתרחק!

- לא בטיחותי.

- לא נוח.

- לא מאיץ.

- לא בולם.

- לא אמין במיוחד.

- רועש מאוד.

- תא נוסעים מתפרק בהדרגה.

- שתיין דלק כרוני.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר 4 שנות שימוש במכונת הכביסה הממונעת הזו, אני יכול לסכם במילה אחת: להתרחק!

- לא בטיחותי.

- לא נוח.

- לא מאיץ.

- לא בולם.

- לא אמין במיוחד.

- רועש מאוד.

- תא נוסעים מתפרק בהדרגה.

- שתיין דלק כרוני.

תודה רבה אבל יש עוד מישהו שמכיר את הרכב מקרוב ויכול לתת באמת חוות דעת נוספת....כי שמתי לב שהמחירון יחסית גבוה 38-40K אבל מוכרים אותם בסביבות ה-25K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה אבל יש עוד מישהו שמכיר את הרכב מקרוב ויכול לתת באמת חוות דעת נוספת....כי שמתי לב שהמחירון יחסית גבוה 38-40K אבל מוכרים אותם בסביבות ה-25K.

לרוב מחיר נמוך מעיד על דבר אחד - ביקוש נמוך

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שאקסנט, או קיה ריו שהן המתחרות שלה, נסחרות במחירים גבוהים יותר.

מעבר לכך - תסתכל בצבא. היו פעם כמה אבאו, היום אין כמעט, יש פה ושם איזה יחידה או 2 שנשארו בצבא עם ק"מ אסטרונומי, אבל מעבר לזה - אין יותר שברולט חדשות בצבא. יונדאי אקסנט לעומת זאת? יש ועוד יש, ושורדות כמו גדולות, ועכשיו גם התחלתי לראות בצבא את הi25.

תבין לבד מה זה אומר.

קצין רכב די בכיר אמר לי שהאבאו היו מתפרקות עוד ב100 אלף ק"מ, האקסנטים נסעו בצבא גם 250-300 אלף ק"מ (הוא צודק, יש לי בבסיס אקסנט עם 300 אלף ק"מ, נוסעת יפה), ואחר כך נמכרות או ממשיכות לנסוע כמו גדולות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שאקסנט, או קיה ריו שהן המתחרות שלה, נסחרות במחירים גבוהים יותר.

מעבר לכך - תסתכל בצבא. היו פעם כמה אבאו, היום אין כמעט, יש פה ושם איזה יחידה או 2 שנשארו בצבא עם ק"מ אסטרונומי, אבל מעבר לזה - אין יותר שברולט חדשות בצבא. יונדאי אקסנט לעומת זאת? יש ועוד יש, ושורדות כמו גדולות, ועכשיו גם התחלתי לראות בצבא את הi25.

תבין לבד מה זה אומר.

קצין רכב די בכיר אמר לי שהאבאו היו מתפרקות עוד ב100 אלף ק"מ, האקסנטים נסעו בצבא גם 250-300 אלף ק"מ (הוא צודק, יש לי בבסיס אקסנט עם 300 אלף ק"מ, נוסעת יפה), ואחר כך נמכרות או ממשיכות לנסוע כמו גדולות.

תודה אחי על התשובה והעזרה,

אני לא מחפש למכור אותה בעוד שנה שנתיים ומצאתי שנתון 2008 ב21K עם התחייבות בבדיקה לגיר מנוע שאסי THE WORKS,

האם שווה?

אהה. . . . והיא עשתה טיפול גדול של טיימינג וברקסים וגלגלים לפני משהו כמו ארבע חודשים חצי שנה בערך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש אבאו 2008 5 דלתות - חוץ מטיפולים שוטפים בחברה, לא רואה מוסך (טפו טפו טפו). הדגם הזה בא עם מנוע של אופל, די חזק ואמין. איכות החומרים בסלון בינונית - כמו בכל רכב קוריאני של השנתון הזה, אבל שום דבר לא מתפרק בינתיים. בטיחות בינונית - בוא נגיד שבמאזדה 3 בטיחות לא יותר טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

. איכות החומרים בסלון בינונית - כמו בכל רכב קוריאני של השנתון הזה.

זה גם לא נכון. בקיה ריו\אקסנט מהשנתונים האלה יש איכות חומרים מעולה, שום דבר לא מתפרק ושום דבר לא מקרקש. איכות החומרים עושה רושם של משהו שיכול לשרוד במשך 15 שנה בלי למצמץ - מה שאני לא יכול לומר על אביאו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיכות והבטיחות באבאו מחפירה. לא פחות ולא יותר.

לא סתם הרכב נסחר במחיר כ"כ נמוך. מבחינת אמינות, המצב לא הרבה יותר טוב. הייתה לנו אחת בעסק שהחזיקה 4-5 שנים עד שהתפרקה, זה התחיל בגיר אם אני לא טועה.

למאזדה 3 בטח שאין מה להשוות אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מספיק שתריץ חיפוש בפורום ותראה את כל מה שרשמו לך עכשיו כמה וכמה פעמים.

למרות שנראה שאתה נעול על הרכב למרות מה שאומרים לך אני אגיד פעם נוספת.

להתרחק כמו מאש, הסיבה היחידה שהרכב הזה על הכביש הוא המחיר הנמוך מאוד לעומת שנתון גבוהה (ואני בטוח שזאת גם הסיבה שאתה נעול עליו).

זה שהרכב שנתון גבוה לא אומר בעצם כלום כי תוכניות הרכב והמכלולים שלו נעשו מלפני עשור והם מיושנים ומקבילים לרכבים משנות ה90 (מקביל לקוריאני שנות 90!!).

זולל דלק, נוסע גרוע, לא בטיחותי בכלל (ראה נתוני מבחני ריסוק וכמו כריות אוויר).

המלצתי אלייך כמו שאני ממליץ לכל מי ששואל על הרכב הזוועתי הזה, עדיף לך לקנות רכב נורמלי שנת 2000 ולא את הרכב הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם לא נכון. בקיה ריו\אקסנט מהשנתונים האלה יש איכות חומרים מעולה, שום דבר לא מתפרק ושום דבר לא מקרקש. איכות החומרים עושה רושם של משהו שיכול לשרוד במשך 15 שנה בלי למצמץ - מה שאני לא יכול לומר על אביאו.

אולי הוא התכוון שהאיכות החומרים לא ברמה של גולף או i30 החדשה וכו' שיש להן חומרים יותר איכותיים.

וזה קצת נכון.

אבל בינינו? אלו רכבים שבנויים לתלפיות, בצבא ובחברות הם עוברים חיים מאוד קשים ונוסעים כמו גדולים.

סיפרתי כבר מה קציני רכב חושבים על אבאו ומה חושבים על אקסנט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נראה כאילו אתה מתעקש לקבל יתרון אחד,

למרות כל החסרונות הברורים והידועים של האבאו שמציגים בפניך פעם אחר פעם.

השנתון הגבוה במחיר נמוך אמור להדאיג אותך ולא להלהיב אותך,

לא סתם דורשים מחיר נמוך.

יונדאי אקסנט באותם שנים הוא רכב אמין, חסכוני יחסית 1:10.5 פלוס מינוס, לא הייתי משווה ביניהם בכלל.

עשה טובה לעצמך ואל תתקרב לרכב הזה! יש מספיק תחליפים אחרים טובים ממנו בהרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...