Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשד לרכב מתצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בלאי יש לך? רכב תצוגה עומד במקומו בדיוק כמו רכב בבונדד, רק שאת רכב התצוגה מנקים מבריקים ומצחצחים כל יום. הבעיה היחידה שיכולה להיות נניח זה הריפודים כי אנשים נכנסים ויוצאים מהרכב יושבים בתוכו ועושים כאילו עם ההגה. בעיה נוספת שעלולה לצוץ היא במצבר אבל רכבים באולמות תצוגה בדרך כלל מחוברים למטענים חיצונים.

פורסם

אכן לא אמור להיות "בלאי" לרכב שעמד בתצוגה אבל ההיגיון מחייב שהיבואן צריך לידע את הלקוח אם הרכב שהוא מקבל הוא מתצוגה והדבר צריך לבוא לידי ביטוי בהנחה במחיר. זה נכון לגבי מוצרי חשמל וזה מן הסתם צריך לחול גם על רכבים שהם מוצר לכל דבר וענין.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם
חובה???????... אשמח באם תוכל להפנות את תשומת ליבי לסעיף בחוק?

חובה. לפי חוק הגנת הצרכן, ישנה חובת גילוי בפרט זה. יש פס"ד הדנים בכך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

שאני רכשתי עבור החברה מזדה 3 מתצוגה ציינו את זה במפורש בהזמנה, האמת הרכב היה כמו חדש אז ממש לא שינה אם זה תצוגה או לא, (וזמן האספקה היה ממש ארוך)

פורסם

לאן נעלם פותח האשכול ?

האם זה עוד אשכול שמנסה לרמוז לנו בצורה כזו או אחרת על השירות של צ'מפיון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כמה שאלות:

1) כמה אחוז מורידים בדר"כ על רכב מתצוגה?

2) ואם הרכב עמד בסוכנות משהו כמו חצי שנה עד שנה, האם זה טוב לרכב? האם נוצר איזה נזק עתידי למנוע ולמכלולים?

3) במידה ושאלה 2 נכונה, האם עושים איזה טיפול לפני המסירה?

Polo 2012

פורסם
רק שאת רכב התצוגה מנקים מבריקים ומצחצחים כל יום. .

דווקא זה מפחיד אותי מאוד מאוד! כל הפלסטיקים החדשים ברכב מצופים בשכבת צבע, לא הייתי רוצה שאיזה מנקה תנקה את פנים הרכב עם פנטסטיק או עם איזה ספריי סקאי "שמיועד לפנים הרכב". כל החומרים האלו גורמים לבלאי מאוד גבוה של פנים הרכב וממיסים את שכבת הצבע שהפלסטיק צבוע בהם. ד.א גם מגרשי הליסינג מרססים בלי סוף ספריי סקאי על פנים הרכב ועל הצגים הדיגיטלים שלו וגורמים לנזקים שהם בלתי ניתנים לשחזור.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
דווקא זה מפחיד אותי מאוד מאוד! כל הפלסטיקים החדשים ברכב מצופים בשכבת צבע, לא הייתי רוצה שאיזה מנקה תנקה את פנים הרכב עם פנטסטיק או עם איזה ספריי סקאי "שמיועד לפנים הרכב". כל החומרים האלו גורמים לבלאי מאוד גבוה של פנים הרכב וממיסים את שכבת הצבע שהפלסטיק צבוע בהם. ד.א גם מגרשי הליסינג מרססים בלי סוף ספריי סקאי על פנים הרכב ועל הצגים הדיגיטלים שלו וגורמים לנזקים שהם בלתי ניתנים לשחזור.

יש משהו במה שאתה אומר רק שאני לא חושב שדופקים שם ספריי בכמויות כמו במגרש רכב, הריח של זה הרי כמו של שירותים ציבוריים ולקוחות פוטנציאלים לא היו נכנסים פנימה. מנקים אבק ובסך הכל הרכב הזה נמצא בתנאי "איחסון" הרבה יותר טובים מאשר בבונדד באהנגר מאובק או במגרש פתוח.

• תוכן חדש...