Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרתכם ובבקשה אל תשפטו אותי

אני נכ"ה צה"ל פגוע גפיים תחתונות וככזה יש לי אפשרות לרכוש אחת ל3.5 שנים רכב ללא מס.

בעבר רכשתי רכבים במחיר של 120 אלף עד 140 אלף.

כיום אני מעוניין לנצל את ההטבה שמאפשרת לי לקנות רכב עד 250 אלף ש"ח ע"פ הקריטריונים הבאים.

רכב שיש לו שוק.

רכב שלא שותה דלק ללא אבחנה (אני סטודנט)

רכב שעלויות הביטח שלו לא יקרעו אותי

רכב שעלויות הטיפולים בו ברמה סבירה

רכב אוטומטי בלבד (הגבלת נהיגה)

אני מאוד מקווה שתעזרו לי מכיוון שאין לי מושג קלוש בכל הקשור לרכבים.

תודה לכולכם

פורסם

תלוי מה אתה מחפש גיפ או פרייבט בכל מקרה אם זה גיפ הייתי ממליץ לך על גיפון ולא באמת גיפ כי לגיפ יש עלויות אחרות לגמרי מגיפון בכל מקרה גיפונים כגון מאזדה CX5 קיה ספורטאז יונדאי IX35 אחות תאומה של קיה ולגבי פרייבט יש לך אפשרות של סקודה סופרב או דווקא אחת מהיצרניות שרשמתי בקטגורית הגיפים אבל בפרייבט מקווה שעזרתי

פורסם

ב.מ.וו סידרה 3 אוטומטית אתה יכול להשיג בסכום הזה בדיוק.

רכב כמעט מושלם לצרכים שלך.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
ב.מ.וו סידרה 3 אוטומטית אתה יכול להשיג בסכום הזה בדיוק.

רכב כמעט מושלם לצרכים שלך.

עלויות ביטוח ואחזקה סבירות? איפה בדיוק?

STI 2004

פורסם

איפה תמצא רכב עם הדרישות האלה במחיר הזה? אתה מדבר על רכבי יוקרה לא על רכבים סטנדרטיים אז סביר להניח שהמנוע יהיה 3.0+- מה שאומר שהוא לא יהיה חסכוני, עקב המחיר של הרכב גם הביטוח לא יהיה זול ועוד לא דיברנו על עלויות טיפולים במוסך מורשה לרכבים במחירים האלה. זה הראה כאילו אתה קופץ מעל הפופיק ומכניס את עצמך לבור ללא תחתית.

פורסם

אתה קונה רכב ב250 אלף ש"ח מצד אחד.

מצד שני אתה מדבר על עלויות ביטוח, אחזקה ודלק.

לא הולך ביחד.

במיוחד לא ברכב שרק הירידת ערך החודשית שלו ב2-3 שנים הראשונות תיהיה כמה אלפי שקלים.

אתה עושה חישוב כלכלי שגוי נטו.

פורסם

מחזק את זה שמעלי.

הייתי ממליץ לך על טויוטה אוונסיס. היא אמורה להיות מאוד נוחה, עולה באזור ה 160,000, ואמורה להיות זולה לתחזוקה ואמינה - פשוט כי זאת טויוטה. אני אמליץ גם על RAV 4. אולי בגלל הגובה המעט יותר גבוה משל פרייבט יהיה לך קל יותר להכנס ולצאת בגלל הנכות שלך, לא יודע. היא עולה באזור ה 180-210 אלף, בהתאם לרמת האבזור.

אני יכול להמליץ גם על סקודה סופרב (170-210). הטיפולים אמורים להיות זולים יותר משל פאסט CC כי זה מותג "נחות" יותר.

אין רכב שהוא יקר לרכישה וזול לתחזוקה, זה פשוט לא הגיוני.

.Your average Notepad

פורסם

פשוט אחלה תשובה נתת לנחה צה"ל - איכסה.

אני הייתי הולך על רכבים היברידיים אבל בליגה קצת יותר גדולה

טויוטה קאמרי היברידית (יש אחת כזאת ברחוב שלי) למשל

אני יודע שיש לקסוס היברידית דגם 200 או משהו כזה - שווה בדיקה

טויוטה או לקסוס מבחינת אחזקה - יהיו מאוד שפויות כי מעבר למחירי טיפולים שפויים האמינות בשמיים.

הדבר היחיד שאתה צריך לברר כאן כמה יעלה זה ביטוח.

מאוד ממליץ על האתר wobi.co.il כמנוע השוואות מחירי ביטוח.

אתה יכול להריץ באתר

www.kml.co.il חיפוש על הרכבים שציינתי - אם הם נמכרים בארץ הם צריכים להופיע שם.

זה הכוון שאני הייתי הולך אליו.

תתפנק - למה לא, אני מתאר לעצמי שמגיע לך יותר מכולנו.

לאחר בדיקה - CTH200 170 אלף שקלים לדגם חדש 1.8 היברידיד צריכת דלק 1:20 אמיתי

תבדוק בWOBI כמה יעלה ביטוח ואם זה פוגע לך בדרישות - לדעתי, פצצה של דבר.

ועוד משהו - בWOBI לקסוס הם בתוך טויוטה

לאחר בדיקה - הביטוח חובה + מקיף הכי זול לCT200H לשנה הוא 5500 שקלים - הייתי עף על זה אם הייתי יכול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אינני יודע מה קורה בקטע של המיסים על הרכב בכל הקשור לנכי צה"ל - אם חלק מההנחה מתבסס על פטור ממס - כלי הרכב ההברידיים הם מחוץ לתחום.

אני הייתי הולך על סקודה סופרב דיזל.

מחיר הביטוח יהיה קצת יקר - אך שאר ההוצאות יהיו נמוכות למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני שאתה מדבר על מחיר הרכב, אולי תגלה לנו איזה סוג של רכב אתה מחפש: משפחתי, ספורטיבי, שטח, 2 מקומות, 8 מקומות, גדול, קטן...

לפי מה שאמרת יש יותר מדי אפשרויות, כמו שאמרו כאן.

כמו כן, האם אתה רוצה להוציא 250 אלף ולא פחות, או שאולי תסכים גם לנסוע ברכב שעולה מחצית אם הוא מתאים לך?

תן יותר פרטים ותקבל המלצות יותר מדוייקות.

דני

פורסם

דווקא במחיר הזה כן הייתי הולך על סידרה 3 החדשה לא חושב שיש משהו ראוי יותר במחיר הזה, הרכב חסכוני בדלק, ואני לא כלכך מבין מה אתה חושש מהביטוח ,הרי יש כמעט החזר מלא בסוף השנה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אתה קונה רכב ב250 אלף ש"ח מצד אחד.

מצד שני אתה מדבר על עלויות ביטוח, אחזקה ודלק.

לא הולך ביחד.

במיוחד לא ברכב שרק הירידת ערך החודשית שלו ב2-3 שנים הראשונות תיהיה כמה אלפי שקלים.

אתה עושה חישוב כלכלי שגוי נטו.

הוא הולך לשלם עליו "רק" איזה 150 אלף...

וכאשר הוא ימכור אותו סביר מאוד להניח שערך השוק שלו עדיין יהיה גבוהה יותר ממה שהוא שילם עליו.

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, יכול להיות שכשמוכרים צריך לשלם את המס.

בכל אופן לא פירטת את אופן הפציעה, האם אתה צריך רכב מותאם לנכים או שרק תהיה תנוחה ישיבה גבוהה ו\או כניסה קלה, או שמא אפילו רכב ספורט צפוץ לא מפריע לך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אינני יודע מה קורה בקטע של המיסים על הרכב בכל הקשור לנכי צה"ל - אם חלק מההנחה מתבסס על פטור ממס - כלי הרכב ההברידיים הם מחוץ לתחום.

אני הייתי הולך על סקודה סופרב דיזל.

מחיר הביטוח יהיה קצת יקר - אך שאר ההוצאות יהיו נמוכות למדי.

המממ חבל

אבל אחלה הצעה - מצטרף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט אחלה תשובה נתת לנחה צה"ל - איכסה.

לאחר בדיקה - CTH200 170 אלף שקלים לדגם חדש 1.8 היברידיד צריכת דלק 1:20 אמיתי

שים לב שה"סטטיסטיקה" על הצריכה האמיתית לרכב מורכבת מחוות דעת אחת ויחידה :)

• תוכן חדש...