Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיוחד לא ברכב שרק הירידת ערך החודשית שלו ב2-3 שנים הראשונות תיהיה כמה אלפי שקלים.

אתה עושה חישוב כלכלי שגוי נטו.

נכה (בהתאם לזכאותו) מקבל כל החלפת מענק לכיסוי ירידת הערך - כך שירידת הערך לא מעניינת אותו.

לעומת זאת הסכום שהוא מקבל לצורך אחזקת הרכב אינו תלוי בעלות של האחזקה בפועל.

לכן - עלות אחזקה שוטפת נמוכה = עודף כסף ביד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור נכה צה״ל שזכאי לרכב רפואי תקבל החזר ביטוח מקיף מלא. כמו כן העלות של רכישת הרכב תהיה חד פעמית לאור כך שרכשת רכבים זולים בעבר ועכשיו אתה צריף להוסיף כסף. המחיר שתקבל ממכירת הרכב בעוד 3.5 שנים אמור להספיק לרכישת רכב חדש בהנחת מסים ללא תוספת כספים.

רכבים היברידיים מחוץ לתחום עקב המס הנמוך עליהם.

לאור כך שאתה סטודנט אני מעריך שאתה זקוק לרכב רק לעצמך.

אני חושב שיהיה לך יותר נוח להיכנס ולצאת מרכב גבוה ולכן אתה צריך "גיפון״/ג׳יפ.

במחיר של כ- 250 א׳ ש״ח אתה יכול לרכוש את הבמוו x3 אולי אפילו בגירסת הדיזל החסכונית, שמציגה צריכת דלק דומה לצריכת דלק של רכב משפחתי רגיל עם מנוע 1.6 בנזין ומלבד זאת מדובר ברכב משובח. הוא גדול מאד אבל במחיר הזה לא תמצא רכבים קטנים ובטח שלא משתלמים לרכישה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לא יודע איך האמינות של המנוע טורבו של PSI (אבל בהנחה שזה אותם מנועים של BMW הם אמורים להיות אמינים) ואם ירידת ערך ממש לא מזיזה לך, כדאי גם לשקול את סיטרואן DS5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...