Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש ברשותי פאסאט 2002 ESP מנוע 2.0 בנזין ידנית, אחרי בירור קצר לגבי ההיסטוריה של האוטו, היא עברה חיים לא קלים אך הרכב עם 120,000 ק"מ ומטופל כל שנה בממוצע על השעון, נכנסתי למוסך מורשה של צ'מפיון, העלו את האוטו על הליפט ואכן התגלה שיפשוף קטן מתחת לגיר, המכונאים אמרו לי שזה לא עסק רציני אך יש שם נזילה קטנה של שמן גיר.

בזמן נסיעה במיוחד בהילוכים הראשונים ההכנסה להילוך היא קשה ונתקעת, כלומר, במיוחד בין שני לראשון, ההרגשה היא שנכנס חצי הילוך והשאר נכנס בכוח, יש גם נקישות רועשות בגיר בגלל זה כאילו שמשהו מפריע לו להשתלב כראוי, השאלה שלי היא כזאת, האם החלפת שמן גיר (כתוצאה מהטיפטוף מהמכה) יכולה לעזור במקרה הנ"ל או שצריך כאן הסתכלות גדולה יותר לעומק ואם אפשר הכוונה למוסך או בעל מקצוע שמתמחה בגירים ידניים של פולקסווגן.

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על שמנים מומלצים בין אם זה לגיר או למנוע שאפשר לקנות לטיפולים בהמשך.

תודה מראש, דני.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל מוסך אדמונד בחולון מתמחה ברכבי פולקסווגן.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

פורסם

מכוני תיקון ושיפוץ תיבות הילוכים ידניות יש מעט מאוד בארץ ואפשר לספור אותם אולי על כף יד אחת.

בבכל מקרה,העברת הילוכים בגיר ידני יכול להיות קשה בגלל שמן לא בצמיגות לא מתאימה/ כל תקלה מכנית אחרת של הגיר.

מוסך אדמונד שהומלץ לך עליו, מתמחה בגירים אוטומטיים,ממליץ לך לפנות למוסך רון בת"א לאבחון ראשוני ואם בכל זאת אתה מתעקש על שיפוץ/תיקון של התיבה ולא בהחלפתה באחרת אז הכתובת היא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373536

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...