Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני סטודנט עני ):

יש לי סיריון שנת 99.

אני רוצה לרכוש רדיו דיסק. המחירים ב ZAP נראים לי טובים הרבה יותר מאשר המחירים בהם נתקלתי בחנויות בירושלים (חנויות התקנה).

השאלה היא האם אוכל להתקין רדיו דיסק לבד, או שדרוש ידע משמעותי ומקצועי עבור פעולה כזאת.

תודה!

פורסם

אם אף פעם לא התעסקת בזה,כדאי לך לקרוא מדריכים ולראות סרטונים,זה לא מסובך,הסיכוי שתגרום לנזק הוא לא גבוהה(יש פיוז על הHU + פיוז של הרכב.

אבל לא כדאי לעשות ניסויים,בעיקרון אתה צריך לחבר את הצמה של הרכב לצמה של הרדיו.

לפעמים זה צבע לצבע (אדום לאדום,צהוב לצהוב),ולפעמים קצת יותר מסובך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קצת ידע בסיסי , זוג ידיים וכמה שאלות בפורום אותה מסודר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא.

צהוב זה פלוס קבוע ואדום זה פלוס אחרי סוויצ'.

תחבר אותם ביחד ואז הHU לא יכבה עם הסוויצ'.

ובלי קשר זו סתם הייתה דוגמא כי הצבעים של המתחים משתנים מרכב לרכב,אצלי פלוס אחרי סוויצ' בכלל כחול.

פותח השרשור קבל מדריך מפורט להתקנה.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בתור סטודנט לשעבר אשמח לנסות לעזור וסביר להניח שאין לך מערכת עם מגבר/ים אז זה הולך ככה :

* עדיף להצטייד בנורת ביקורת לשם בדיקת זרם החשמל הקבוע (MEMORY - החוט הצהוב) וזרם החשמל הזמני (פלוס - החוט האדום)

1 - חוט צהוב כמו שציינתי זה זרם חשמל קבוע - MEMORY בדוק עם נורת הביקורת איזה חוט ברכב נותן לך זרם קבוע וחבר אותו לחוט הצהוב בצמת החוטים של המערכת

2 - חוט שחור שברכב זה בדרך כלל המינוס אתה יכול להיעזר בחוט הזרם הקבוע של הרכב בכדי לגלות את המינוס עם נורת הביקורת ולחבר אותו לחוט השחור בצמת החוטים של המערכת

3- חוט אדום זה בד"כ הזרם הזמני , הזרם שהמערכת מקבלת רק כאשר הסוויץ של הרכב מופעל אתה יכול גם לבדוק זאת עם נורת הביקורת ולחבר את זה לחוט האדום בצמת החוטים של המערכת

4 - במידה ויש לך אנטנה חשמלית חבר אות לחוט ההזנה שבצמת החוטים שזה החוט הכחול

5 - נשאר לך עכשיו רק לחבר את הרמקולים לפי החיווט של הרכב לרמקולים שבצמת החוטים זה כך :

* מה שעם פס שחור זה המינוס של הרמקול

הזוג הלבן - רמקול קדמי שמאלי

הזוג האפור - רמקול קדמי ימני

הזוג הירוק - רמקול אחורי שמאלי

הזוג הסגול - רמקול אחורי ימני

מקווה מאוד שעזרתי לך

• תוכן חדש...