Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אלפא 156 שנת 2000: האם ניתן להוסיף באמצעות ריתוך, או עיגון אחר, עוגני איזופיקס במרכז המושב האחורי לטובת מושב ילדים ולצפות שזה יעזור בשעת מבחן?

במרכז המושב האחורי יש חגורת מותניים בלבד.

אני יודע שזה מוזר, אבל אני מנסה לבדוק כל אופציה להפוך את הרכב לבטיחותי יחסית עבור ילדים.

האם זה יהיה בעל ערך או סתם אלתור מיותר? באיזה ריתוך\עיגון צריך להשתמש?

תודו שאני חנון...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סתם שאלה,

למה לא לעשות שימוש בעיגוני איזופיקס שבשני צידי המושב?

אני אישית לא הייתי מרגיש בנוח לשים את הילד שלי בעוגנים שכאלה שאינם הגיעו במקור עם הרכב.

אולי אני טועה, אבל זה אני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם היו כאלה זו לא היתה שאלה עידן...

הוספתי שנת מודל בפוסט הראשון, סליחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בדקתי את העניין בזמנו עבור הBMW שלי.

על פי מבחני ריסוק, אין שום יתרון למושבי בטיחות שמעוגנים על ידי איזופיקס לעומת מושבי בטיחות טובים שמעוגנים היטב עם חגורות בטיחות רגילות.

היתרון הגדול של האיזופיקס הוא שקל לחבר אותו נכון, ואילו עם החגורות רוב הנהגים לא יודעים להדק אותם כמו שצריך. אם תלמד היטב את הוראות ההתקנה של יצרן המושבים, תתגבר על הבעיה.

אין דרך להוסיף עוגני איזופיקס בדיעבד.

חגורת המותניים המרכזית - אינה מתאימה להושבת ילדים בשום גיל עם שום סוג של מושב בטיחות.

תבדוק בקטלוג החלקים של אלפא, אולי ניתן להשיג חגורה אוטומטית עם 3 נקודות עבור המושב המרכזי בתור retrofit או בתור חלק חילוף של מודלים יותר חדישים של אותו הדגם. בכל מקרה חייבת להיות נקודת עיגון מוכנה עבורה בשילדה. אצלי בBMW מודל 2000 היתה הברגה פנויה לשם כך במדף הברזל שמתחת לרמקולים, החגורה עצמה עלתה לי 75 אירו בגרמניה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס תודה על התגובה המלומדת, אתה בהחלט קולע לדעתי.

אבדוק את עניין הוספת החגורה המלאה במרכז (אני רוצה לתת למושב מרווח ביטחון מדפנות הרכב).

בברכה

Winston S. Churchill -

פורסם

מניסיון - אל תשים את המושב במרכז. לי יש חגורה מלאה והמושב לא יציב על הבליטה שבמרכז המושב. ניסיתי את זה וויתרתי מהר מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...