Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת הנאה מנהיגה/נסיעה אפשר לזרוק את ה-740/940 לפח האשפה של ההיסטוריה ולהשאר עם ה-850(או S70).

:drinking:

ל940 יש נסיעה טובה בהחלט, אהבתי את ההגה שלה ואפילו למרות סרן חיי מאחור אחיזת כביש לא רעה בכלל עם בולמים טיפה משופרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוולו בדגמים האלו, ניראים כבר כל לך לא מעודכנים מפחינת הצורה החיצונית.

שאני רואה רכב כזה בכביש הוא מרגיש ונירא הרבה יותר ישן מימה שהוא באמת, לדעתי לפחות.

פורסם

חברים,

יצאת ישר מנקודת הנחה שאם הבחור קונה רכב יוקרה ב10,000 שקל הוא יקנה אותו בעיניים עצומות בלי בדיקה כי "אין רכבי יוקרה במחיר הזה בלי בעיות".

קחו בחשבון שהוא יודע לעשות כמה דברים בעצמו, שהוא לא זר לעולם הרכב ויש את הסיכוי שהבחור פשוט מחכה למצוא מציאה - גם זול וגם תקין, נכון, המצב הזה יותר נדיר אך לא בלתי אפשרי.

לא בהכרח הוא הולך לקנות את הרכב ה"יוקרתי" הראשון שהולכים להציע לו כי המחיר מתאים, תקדם לזה בדיקה של הרכב וייתכן שהוא יעבור גם עשרות רכבים עד שימצא את המתאים לו.

כך שבמקום להסביר לו שהוא טועה, אולי פשוט נעזור לו במה לבדוק ברכבים שהוא מעלה בפנינו כאן ונעזור לו לעשות את הבחירה הנכונה או לפחות להימנע מבחירה נוראית.

אני מבין לליבך עם הXM אבל מציע שתרד מהרעיון, גם כשהרכב תקין לחלוטין (אולי יש 2 בארץ שעונות לתיאור הנ"ל :-P ) מדובר על אחזקה שוטפת יקרה מאד ותאמין לי שגם מה שיקרא "תקין" ע"י חלק מהבעלים, יחביא כמה תקלות משביתות בהמשך הדרך שרוב הסיכויים נסתרות גם לידיעת הבעלים.

מרוב רצון לרכוש את הרכב חקרתי אותו לעומקו, על כל צרותיו, ויש צרות :-P .

כמו כן, רכב מאד קשה לטיפול ומסובך, רוב המוסכים יגרשו אותך בבושת פנים מסף דלתם ואלה שכבר יהיו מוכנים להסתכן, לא בהכרח ידעו כיצד לטפל.

הכי חשוב זה לקחת את הזמן ולא לרכוש כי התאהבת חיצונית במראה הפנימי :-P

אני מאמין שאם לא תמהר ותבחן כל אפשרות לעומקה, תצליח לרכוש רכב שעונה על דרישותיך במחיר שנקבת, רק על תמהר ותעשה שיעורי בית :-P .

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

הלכתי לראות קאפה 2000 סמ"ק אוטומטית לא טורבו. הביצועים שלה הרגישו פחות טובים מהטווינגו שלי ופנים האוטו לא הרשים אותי.

פורסם

יש לי מכר שדוגל בגישה דומה לזו של אדון טווינגו. יש לו חיבה עזה לרכבים גדולים, מרווחים ועתירי הספק. אממה? הוא לא מוכן להוציא עליהם יותר מ 20-30K. היתה לו עד לא מזמן S70 T5 שתבייש לא מעט מהכבשות שמשייטות על כבישי הארץ, הוא נפטר ממנה לטובת קרייזלר M300. לא היתה סיבה מיוחדת, הוא פשוט רצה לשנות.

את ה M300 הוא מצא מאיזה קשיש שהיה היד השניה, שמר עליה בקנאות חיצונית ופנימית וזהו. לקח לו זמן לחפש, אבל מצא. לבינתיים משייט איתה יופי.

• תוכן חדש...