Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אתה חי בסרט!

אתה חושב שאיזה רכב ישן ייראה יוקרתי נניח בעיני בחורות?

אתה באמת מאמין בקניית רכב ישן ו״יוקרתי״(אגב ישן ממש לא נראה יוקרתי) ב10 אלף ולממן אחרי זה תקלות באלפי שקלים?

אתה הזוי!

לך תעשה את הצעד המטומטם הזה ואחרי זה תחזור אלינו עם לקחים.

אין לך בעיה של כסף אבל אתה רוצה להביא גרוטאה יוקרתית בשביל לממן מוסכים?

ועוד יותר הזוי אם תהיה לך תקלה של נניח ראש מנוע תקול אז תשלח את הרכב לגריטה ותפסיד בבום 7 אלף שקל???!

איפה לעזאזל ההגיון?

לא מאמין שקיימות מחשבות כאלה.

פראיירים לא מתים כמו שאומרים, רק מתחלפים.

בהצלחה לך, אני מחכה לראות אותך פותח שרשורים באחזקה וטיפולים..

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע אתה חי בסרט!

אתה חושב שאיזה רכב ישן ייראה יוקרתי נניח בעיני בחורות?

אתה באמת מאמין בקניית רכב ישן ו״יוקרתי״(אגב ישן ממש לא נראה יוקרתי) ב10 אלף ולממן אחרי זה תקלות באלפי שקלים?

אתה הזוי!

לך תעשה את הצעד המטומטם הזה ואחרי זה תחזור אלינו עם לקחים.

אין לך בעיה של כסף אבל אתה רוצה להביא גרוטאה יוקרתית בשביל לממן מוסכים?

ועוד יותר הזוי אם תהיה לך תקלה של נניח ראש מנוע תקול אז תשלח את הרכב לגריטה ותפסיד בבום 7 אלף שקל???!

איפה לעזאזל ההגיון?

לא מאמין שקיימות מחשבות כאלה.

פראיירים לא מתים כמו שאומרים, רק מתחלפים.

בהצלחה לך, אני מחכה לראות אותך פותח שרשורים באחזקה וטיפולים..

אני שמח שרוב האנשים חושבים בטפשות כמוך, זה מה שיאפשר לי לקנות מכונית יוקרה במחיר שאתה מפסיד בשנה אחת על גרוטאת המזדה 3 , ולהנות הרבה יותר מהרכב.

וכן , אי אפשר לדעת מה שנת היצור של הרכב לפי המראה שלו.

פורסם

רונן, הכי חשוב שתמנע מרכבים בעלי טורבו, יש מוסכים אמינים ברחבי הארץ ויש את איביי לקניית חלקי החילוף.

מחכים לך במועדון היאכטות.

Gn'f'R

פורסם

טוב לראות שבימינו כשאנשים מצטמצמים יש עדיין מי שמוכן לזרוק לפח 10 אש״ח במהירות ובקלות:-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתה רוצה להרשים בחורות? תקנה מאזדה 3 ותדביק עליה מדבקה של חברת הייטק. רכבי יוקרה וספורט (ביוחד ישנים) מרשימים רק פרחות טיפשות.

על רכב חדש אתה תפסיד הרבה כסף באובדן ערך, על רכב בן 20 או שתאלץ לחיות עם חצי רכב מקולקל עד שתאלץ להשבית אותו מחוסר כדאיות כלכלית, כאשר כמה זמן זה יקח זה עניין של מזל, או שאתה תשלם באחזקה פי כמה ממה שהוא שווה. כמו כל דבר בחיים הכל עניין של איזון, רכב בן 5-10 יתן לך את האיזון הכי טוב, בין ירידת ערך מתונה לאמינות סבירה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

המילה "רושם" מופיעה בכותרת , הוא לא הזכיר בחורות או "פוזות" למינהם.

הבחור מחפש רכב שונה בנוף החד-גוני בכבישי הארץ בתקציב נמוך - זה פשע ?.

הוא ציין שהנסועה שלו נמוכה והוא לא ביקש עצות כלכליות או המלצות ל'מוסכי מדרכה לרכבי יוקרה' ,

לא מדובר בנער תמים (לפי הפרופיל) ששאל שאלות קיטבג .

תהיו יותר קונקרטיים.

Gn'f'R

פורסם

מבחינה כלכלית רונן צודק :/

רק עלויות ביטוח ,ירידת ערך בשנה הראשונה ברכב חדש זה כבר יותר מערך הרכב שהוא יקנה ..

מספיק שהוא יחזיק את הרכב שנה אחת ומבחינתו העסקה משתלמת

העניין שאתה לא מבין זה כשהרכב יתחיל לעשות בעיות ( ויש סיכוי גבוה מאוד בהתחשב בשנתון הרכב) יהיו כל כך הרבה טרטורים בין הבית למוסך והזמן הוא יקר , אבל שוב הכל תלוי באורח החיים ובמידת הסבלנות שלך:/

בכל מקרה משהו פה הציעה גלאנט לדעתי זו תהיה הבחירה החכמה ביותר בשבילך , ואפשר להשיג כאלו מאובזרות ביותר..

פורסם

שיקנה מונית מרצדס עם איזה חצי מליון ק"מ, הטיפולים יחסית לסוג הרכב יהיו זולים, הרכבים לרוב אמינים בהתחשב בק"מ ולרוב גם צעירים ביחס למחיר (בשל הנסועה הגבוהה).

אבל עדיין הוא יצטרך יותר מ-10K.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש לי כמה דעות בנושא,

הראשונה היא:

1.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

2.אה!

3.פה בתל אביב אופנים זה הכי שופני שיש,אם אתה בכביש על מרצדס או בימר,אתה יוצר קשר עין רק עם נהגים אחרים(רובם גברים ונשים מבוגרות),בזמן שכל החמודות בעלות תסרוקת משונה ובלי חזייה בכלל נוסעות על אופניים עם סלסלה מקדימה ובה ירקות אורגנים וביצי חופש.

עכשיו תהיה חמוד ובוא להופעת מחאה במחתרת!

מקווה שהבנת את התמונה.

Porsche 944 turbo

פורסם
מבחינה כלכלית רונן צודק :/

רק עלויות ביטוח ,ירידת ערך בשנה הראשונה ברכב חדש זה כבר יותר מערך הרכב שהוא יקנה ..

..

לא בדיוק , B.D.B סיכם זאת בנחמדות :

על רכב חדש אתה תפסיד הרבה כסף באובדן ערך, על רכב בן 20 או שתאלץ לחיות עם חצי רכב מקולקל עד שתאלץ להשבית אותו מחוסר כדאיות כלכלית, כאשר כמה זמן זה יקח זה עניין של מזל, או שאתה תשלם באחזקה פי כמה ממה שהוא שווה. כמו כל דבר בחיים הכל עניין של איזון, רכב בן 5-10 יתן לך את האיזון הכי טוב, בין ירידת ערך מתונה לאמינות סבירה.

Gn'f'R

פורסם
המילה "רושם" מופיעה בכותרת , הוא לא הזכיר בחורות או "פוזות" למינהם.

הבחור מחפש רכב שונה בנוף החד-גוני בכבישי הארץ בתקציב נמוך - זה פשע ?.

הוא ציין שהנסועה שלו נמוכה והוא לא ביקש עצות כלכליות או המלצות ל'מוסכי מדרכה לרכבי יוקרה' ,

לא מדובר בנער תמים (לפי הפרופיל) ששאל שאלות קיטבג .

תהיו יותר קונקרטיים.

מסכים עם כל מילה.

כשאראה ברחוב יגואר XJ8 משנות ה- 80, אחוג סביבה לפחות פעמיים..ואני מאמין שחלק גדול מהמגיבים כאן יעשו כך גם כן, ולא רק מתוך סקרנות של "איך פעם ניראו רכבים..", ואם היו נותנים לי לנהוג על רכב זה, נניח מהסופר עד לדואר, בטוחני שאח"כ הייתי מסתובב עם חיוך טיפשי על הפנים לפחות שעה..

וכנ"ל לגבי הרכב הבא-

במקום מגורי, יש בחור[?], שלא ראיתיו מעולם, אולם את הדה-שבו שלו [5 ספרות] אני רואה כמעט כל יום שישי בחניון הסופר, ועדיין אין פעם שאם אני מזדמן לסופר ביום שישי, איני יכול שלא לסרוק במבטי את החניון ולראות האם הרכב שם..כי הידית שאיתה מכוונים את הפנסים הקידמיים פשוט "ממגנטת אותי"..

אז כפי קודמי- אין כל "פשע" ברצונו של הבחור, והוא לא עשה כל רע לאיש מהמגיבים כאן בנוסחים של "טיפש, אידיוט,..וכולי"..

אישית, נכון- יש כאן אלמנט מסויים של הימור, אך מדוע לכנותו בכינויים שונים, ולאחל לו "ליפול" עם הרכב תוך שנה, במקום לאחל לו בהצלחה..

פורסם

הוא לא אוסף רכב ישן, מתקן ומשפץ אותו ונוסע עליו. הוא בטוח שיצליח להביא ״מכה״ הרבה אוטו במעט כסף לתקופה קצרה, עד שהרכב יתקלקל ויימכר לברזל.

כאשר השכן שלך עם הדה שבו ייתקל בבעיה רצינית שתדרוש תיקון גדול, אני בספק אם הוא יישלח את הסיטרואן שלו לברזל. כנ״ל לגבי היגואר המקבילה.

רכב קלאסי קונים על מנת להשקיע בו ולטפח אותו, לא על מנת לסחוט את מעט המיץ שעוד נותר בו ולשלוח אותו לזבל.

יעשה בשכל פותח השרשור אם יפסיק ללהג כל מיני שטויות על מזדות קטנות וחדשות וירידת ערך. ב50 אש״ח היום אתה יכול להשיג פולקסווגן גולף עם גג נפתח, מנוע 2000 בקרת שיוט ושלל פינוקים מתקדמים שיש בבונוביל הזאת שראית. בסלידה שלך ממושבי עור טיפלו הגרמנים גם כן. רכב שמור כזה לא ייראה המון מוסך ולא ייאבד כלכך הרבה ערך מכיוון שהוא מינימום בן 5.

את הרכבים האקזוטיים תעזוב לנפשם, תשאיר להם סיכוי להרכש על ידי מישהו שבאמת מתכוון לטפל בהם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...