Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי את הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ואני לא מצליח למצוא פתרון...

השטיחון של הנהג כל הזמן זז ונכנס לי מתחת לדוושות - התוצאה היא שלפעמים הדוושה נתקעת לחוצה שזה די מסוכן וגם שדוושת הקלאצ' לא נכנסת עד הסוף מה שמגדיל את הבלאי שלו.

אני מוצא את עצמי לפני כל נסיעה מסדר את השטיח בחזרה אחורה והוא פשוט מסרב להישאר שם. ניסיתי לשים סקוטש על השטיח אבל הוא לא תופס בצד השני את הרצפה של הרכב.

חוץ מלקדוח 2 ברגים לרצפה (מה שאני בחיים לא אעשה) איזה פתרונות אתם מציעים לי?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

היי

אני גם חשבתי על זה בזמנו , הפתרון שלי היה חורים בשטיחון העברת חוטי מתכת דקים ( כמו שקושרים גדרות ) או אזיקונים ארוכים למסילות הקבועות ! ( החלק שלא זז, שמקובע לריצפה ) של הכיסאות

מקווה שעוזר

עפר.

פורסם

אפשר גם להדביק את הצד השני (הרך) של הסקוטש לרצפה עם דבק מגע. ושהיה סקוטש כמה שיותר גדול על מנת שיתפס, או כמה נקודות של סקוטש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מכיר את הבעיה, בלאון הקודמת היה נתקע לי הקלאץ' וזה היה משגע אותי.

בלאון החדשה אחרי מתיחת הפנים, השטיחים תפוסים ע"י קליפסים/

אתה יכול לאלתר משהו או לרכוש שטיחים כאלה המגיעים עם קליפסים ופותרים את הבעיה:

http://www.tuning-art.com/SEAT-Fussmatten-EDITION-R_c91-94_p1066_x2.htm

פורסם

זה משהו שסיאט עושים בכוונה ? אולי איזו בדיחה שרצה שם לאורך השנים. גם אצלי בקורדובה שנת 2000 כל פעם בתחילת נסיעה צריך לסדר את השטיחון אחורה כי מספיק שכמה ימים אני שוכח מזה ובאמצע נסיעה הקלאץ' נתקע על הדוושה. אחרי פעם פעמיים שזה קרה ממש כשהייתי חייב להאיץ הבנתי כמה זה מסוכן.

העיקר נטפלו לטויוטה אה

פורסם

הייתה לי אותה בעיה שהייתה לי איביזה, בסוף קניתי מאופיס דיפו גליל מדבקה של סקוטש שחור שעלה כמה שקלים ומאז זה כבר לא הטריד אותי.

פורסם

חבל להדביק, דבק מגע זה לא אסטטי, אפילו שזה מתחת לשטיח!

תקנה פס סקוטש לא דליל, יש אחד סמיך שיתפס על כל דבר, קיים בכל חנות יצירה, ותתפור צד אחד לשטיח.

אם עדיין לא יתפס, קנה מחט מעוגלת ותתפור לריפוד ברצפה את החלק השני של הסקוטש

פורסם

תודה על כל הרעיונות... הלכתי בסוף על אזיקונים, נשבר לי מניסויים כושלים :)

אני לא מצליח להבין איך יצרן גרמני (יעיל כך אומרים) חושב על הכל מהכל כולל תופסן לעט במגירה או מנגנון שלא מאפשר הנעה שכל הנורות ברקס שרופות אבל לא מצליח לחשוב על דבר פשוט כמו לקבע את השטיח לרצפה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

שקניתי את הפאביה 12', הנציג הביא לי את השטיחים המקוריים מבד.

ועוד סט של שטיחי סיליקון (הוא טען שהם שווים 300 שקל אם אני לא טועה).

שמתי את הסיליקון, היה להם בצד התחתון, דוקרנים חדים! מפלסטיק, כשפתחתי את האריזה קיבלתי מהם כמה שריטות.

בקיצור השטיחים לא זזים מ"מ אחד. (וגם כן יש לי גיר ידני).

כל מקרה, אם אתה לא מוצא כאלה, פשוט תעביר חוטי חשמל דקים בשטיח, ותקבע אותם למקום נייח.

הייתי בודק אפשרות של דבק דו-צדדי, אבל תשים לב שהוא לא מושך סיבים מהרצפה של הרכב.

(בקוואליר שלי השטיחים זזים הרבה, אבל היא אוטומט והדוושת גבוהות, ככה שזה לא קריטי כל כך..)

• תוכן חדש...